Şimdi Ara

Benzinlikte Yaşadığım Olay ( Dikkat ediniz ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatın içinde böyle şeyler var. doğru bir davranış bencede. ama 1300 liralık cam nasıl bu kadar kolay cizilir aklım almıyor.
  • Doğru davranış sergilemişsiniz. Tebrikler
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Sormayin hocam benimde aklim almadi gorunce ama oluyormus demek ki...Kilcal cizik desen degil, nasil desem size hani silecek suyunuz kalmamistir, cami sileceklerle silersiniz de iz kalir...O tarz bir sey iste..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kuş pisliği olduğu zaman önce su ile yumuşatıp, ondan sonra siliyorum. Eğer yumuşatmadan (kurumuş ise) silinirse çizmemesi mümkün değil. Ama sizin anlattığınız gibi olmamalı yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Yanlış anlamayın da benim aracımın ön camı 1800 lira olsa soğurum arabadan. Burası Türkiye.. Her an brandasız bir kamyondan parça gelme, balkondan saksı düşme tehlikesi olan bir yer. Bunlar olmasa cahil bir çalışanın zorlaması sonucu çizilebilir. Nitekim çizilmiş işte. Sis farının biri 1000 lira diyorsunuz. Bu kadar saçma bir araba hayatımda duymadım. Premium üst segment e-f sınıfı bir araba olsa anlarım. parçası japonyadan geliyor masalıyla kazıklıyorlar herhalde. sis farı denen şey orta ve ortanın üstü çoğu araçta takımı 200-300 liraya servisinde takılan bir şey. hadi 500 lira olsun. 1000 lira nedir? japonya'da yapılan sis farları çok mu özel? japonlar sis farlarını uzay teknolojisiyle mi üretiyorlarmış. burdan japonyaya bir kutu sis farı göndersek kargosu bile 100 lira tutmaz. toyota ve hondayı severim ama sırf bu parçası japonyadan geliyor diyerek kazıklama olayından dolayı uzak duruyorum. geçenlerde micranın şanzımanına arabanın fiyatından daha fazla para istemişlerdi. böyle bir zihniyet dünyanın en güzel arabasını yapsa alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Aracıma kimseyi dokundurtmam pislik konusunda, benim pisliğimi neden başkası temizlesin?
    Hiç sevmem camımı silene de bir fırça atarım, senin işin mi benim pisliğim diyerek.
    Aracımda her zaman camsil ve pamuğum olur.
    Sonra vay camım çizildi , vay kaportamda hare var.

Hocam niye fırça çekiyorsunuz? Sakince söyleyin bitsin ne bu gerilmeler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de izmir çağsan shell den 50 liralık benzin alayım dedim..

"50 liralık 95 doldur" dedim.

Pompacı pompayı taktı gitti. Ben de aynı benzinlikte arabayı yıkatmıştım, benzin alırken arabayı kurulayayım dedim..

Adam da diğer arabalarla ilgilendi. Bi süre sonra geldi, ben pompaya baktım "kardeşim 49 lirada kalmış 50 yapsana şunu" dedim..

Adam "ne 49 lirası abi 49 litre o dedi"

Ne diyorsun sen ya dedim. 50 liralık istedim ben dedim. Abi fulle demedin mi dedi.

Adama dalıyordum yemin ediyorum.

Doldur demedin mi dedi sonra.

Lan 50 lira dedim, 95 dedim. Doldur dedim. Sen sadece doldur kelimesini mi duydun dedim.

Adamlar yanlışlıkla mazot koymasın diye oktanına kadar söylüyoruz gene yanlış koyuyor.

Herif bi de utanmadan hallederiz abi diyor. Nasıl halletcen dedim.

Abi depoyu söker içinden çekeriz dedi.

Lan dedim git müdürün mü sorumlun mu kim varsa onlar gelsin.

Müdür geldi, abi haklısın ama ne yapalım şimdi diyor. Sen vermezsen elemanın maaşından kesilcek diyor.

Her yerde bu maaşı öne sürüyorlar.

Aslında hata yapan ceremesini çeksin anasını satayım.

Hem heriflere 1300 lira maaş ver hem de "bu kadarcık maaşları var ordan mı kesilsin" ajitasyonu" yap.

Bana ne. Ben niye mağdur olayım peki. Ya yüksek maaş ver ya da akıllı adam çalıştır.

• quote:

Aracıma kimseyi dokundurtmam pislik konusunda, benim pisliğimi neden başkası temizlesin?
    Hiç sevmem camımı silene de bir fırça atarım, senin işin mi benim pisliğim diyerek.

"Kaportamda hare var" şarkı sözü gibi olmuş..

• Hocam iscilik dahil 1800 tl..250 tl civari servis iscilik aliyor..

Ama dedigim su sekilde dogru, sag on sis fari yanmiyordu komple degisecek dediler 1000 Tl fiyat verdiler, halbu ki kabloda temassizlik varmis sorun giderildi fiyatini o zaman ogrenmistim..

Ben hayatim da ilk defa Honda aldim sorunsuzmu evet tas gibi masallah ancak yedek parca,bakimlari asiri tuzlu..

Once ki aracim Megane 3 idi, bakimlari,yedek parcasi,oldukca uygundu..

Allah'tan bakimdan bakima gidiyorum servise,tek guzel yani bu..Sorunsuz bir arac gercekten..

• Bu arada Bizim aile de Bmw 520 D var F10 kasa..2013 model yani..

Bildigin yan aynalari caliyorlar hem de 3 defa..

Ne kadar biliyor musunuz? 2500 Tl ikisi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Katlanır, ısıtmalı bir ayna için normal fiyat. içinde motoru var. sis farı tanesi 1000 lira normal değil. bir ampul bir cam. iki sis farı 2000 lira. sizin arabanın sis farı takımı 2000 lira değildir.

japon arabalarını sıfır km alıp, parça parça satarak arabaya verdiğimiz paranın 2 katını kazanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 23 Eylül 2016; 14:09:18 >
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın da, altınızdaki araba yahu? Tamam parayı zor kazanıyoruz, zar zor araba alıp zorla biniyoruz ama, altımızdaki hepi topu bir makine? Yok boyası çizildi, yok camı çizildi, yok kuş pisliği, yok döşeme kirleri, bu kadar kafaya takmaya değer mi ki? Silecekleri bile açmaya çekinen varmış ne desem bilemedim.
    Bi zahmet ön camıda kendinız silin
    bu kadar beyefendi olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Katlanır, ısıtmalı bir ayna için normal fiyat. içinde motoru var. sis farı tanesi 1000 lira normal değil. bir ampul bir cam. iki sis farı 2000 lira. sizin arabanın sis farı takımı 2000 lira değildir.

japon arabalarını sıfır km alıp, parça parça satarak arabaya verdiğimiz paranın 2 katını kazanabiliriz.

Hocam Istanbul Ay isigi Honda'yi arayin bir zahmet, 2013 model Civic Hb sis fari ne kadar diye sorarsaniz eger, az once arayip sordugum sorunun cevabini; yani 915 Tl cevabini alacaksaniz 1 tanesi icin..Iscilik Haric..

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Pamuk iyidir, candır.

Bende onu diyorum işte c sınıfı bir araç için saçma sapan fiyat. sizin araba e segmenti bir bmw. katlanır yan dikiz aynası ikisi 2500 lira normal ama c sınıfı bir arabanın sis farının tanesinin 1000 lira olması hiç normal değil. sorunsuzluklarını beğendiğim halde japon arabalarından uzak duruyorum. saçma sapan yedek parça fiyatları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Bende onu diyorum işte c sınıfı bir araç için saçma sapan fiyat. sizin araba e segmenti bir bmw. katlanır yan dikiz aynası ikisi 2500 lira normal ama c sınıfı bir arabanın sis farının tanesinin 1000 lira olması hiç normal değil. sorunsuzluklarını beğendiğim halde japon arabalarından uzak duruyorum. saçma sapan yedek parça fiyatları var.

Aynen hocam katiliyorum, biz de napalim sorunsuz diye kullaniyoruz iste..Yoksa yedek parca fiyatlari ucuk sanarsin ki premium..

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

quote:

"Kaportamda hare var" şarkı sözü gibi olmuş..

"Yorganda kene var" dan haraketle söyledim
  • Geçmiş olsun.
    Demek ki ne anlıyoruz buradan ?
    Kendi pisliğimizi kendimiz temizleyeceğiz.

ikea'da bahçe fısfısı satılıyor. İçerisine keyfinize göre bir kimyasal karışımı yapıp üstüne içeriğini yazıp bagaja atmak iş görür.

Olmadı mı, genel temizleyici fısfıs sıkılır.

Olmadı mı, evden çıkarken termosunuza sıcak su koyar minik dokunuşlar ile hallederdiniz.

O da mı olmadı alkol oranı yüksek temizlik bezi alırdınız.

Liste uzaaar gider.

Şimdi benzinlik personeline gidip şu soruyu sormak istiyorum.
    ~ kuşları seviyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 23 Eylül 2016; 14:32:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Maaştan kesilecek diyerek ajitasyon yapıyorlar bu doğru aslında.

Şunu düşünmek lazım bu çalışan ekstra doğru işler yapıp sana para kazandırdığı zaman 1300 ün üzerine ekstra maaş veriyor musun, peki o zaman ara sıra yaptığı ufak hataları da şirket olarak sen karşılayacaksın.

Bir ara dominos pizzanın 30 dk muhabbetine de aynı yalanı attılar ortaya millet 30 dan sonra para ödedi o paralar nereye gitti belli değil.

Siz doğrusunu yapmışsınız ama koca firmaların 1300 lira yalanın arkasına saklanması, Türkiye'de firmaların ne kadar kurumsal olduğunu gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.