Şimdi Ara

Benzinliklerde ki kendin yıka makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda istanbulda birçok benzinlikte görmeye başladığım bir konu ve çokda hoşuma gitti.

Adamlar köpük ve basınçlı su makinesini koymuşlar 1 tl atıp kendiniz istediğiniz gibi yıkıyorsunuz.

Hatta İstanbul kayabaşında bulunan Total durumu bir tık daha ileri götürüp her yıkama bölümüne (Toplamda sanırm 7 araç ayrı ayrı yıkayabiliyordu ) köpük -su - süpürge koymuş .3 Tl ye bildiğin iç dış yaptım.Hatta 1 tanede oto kuafor diye bir cihaz vardı oda sanırım koltukları mentollü olarak yıkıyordu.

Hep demiştim şöyle kendi aracımı rahatça istediğim gibi yıkayabilceğim biryer olsa diye.

İnşlallah sayıları çoğalır.

• Şu makinalardan İstanbul anadolu yakasında mümkünse ataşehir veya ümraniye dudullu civarında nerde var bilen varsa Allah aşkına söylesin kaç aydır arıyorum bulamadım bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da yıllardır var.

• Sile otoyolundan giderken sancaktepe girisine girin az gidince petrolofisi var orda var ben orda yikiyorum super bisey gercekten

• tekirdağda vardı istanbulda hiç görmedim.

• Bostancı Shell'de otomatik makine var ve 4 - 6 - 8 liralık 3 farklı yıkama programına göre hizmet veriyor.
  • bunlardan bir de çarpılanlar var. dikkat etmek lazım.
    üzücü kısmı elektrik-elektronik öğrencisi :(((
    http://www.hurriyet.com.tr/otomobil-yikarken-elektrik-carpti-30011875

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nero67 kullanıcısına yanıt
    Çekmeköy sapağından girin Çavuşbaşı istikametine giderken solda total var orada yıkayabilirsiniz. 1 TL ile çalışıyor. Ben kendim 2 haftada bir orada yıkıyorum. Sabah genelde boş oluyor.

• Makineler güzel ancak o köpükleri kullanmamanızı tavsiye ederim. Köpük yerine içine bildiğiniz bulaşık yıkama deterjanı koyanı bile gördüm. Araçların boya,far vs. parçalarının çabuk solmasını sağlıyor bu köpükler. Ve normal köpük kullanan benzinliklerinde o köpüğün içinde kostik diye bir endüstriyel temizlik maddesi varmış. Bu madde baya zararlı,ilgilenenler araştırabilir. Ben araştırdıktan beri sanırım 3 yıl oldu,kendi oto yıkama şampuanımı kullanıyorum,benzinliklerde sadece su ve süpürge kullanıyorum,hatta süpürge olayına da dün A101 deki Sinbo çakmaktan çalışan oto süpergesi ile son verdim Süpürge ve su için kullanabilirsiniz ama araştırın ve o köpüğü kullanmak istemeyeceksiniz. Araç yıkama şampuanını eldivenim var araç yıkama için onunla kullanıyorum. Kısaca önce su ile tozunu alıyorum,eldiveni ıslıyorum. Su sonrası eldivene şampuanı az az dökerek tüm arabamı dolaşıyorum üstten başlayarak. Sonrasında tekrar su ile şampuanı akıtıyorum. En son kurulama tabi. Şampuan olarak Sonax,Turtlewax ve Gojo var arabamda,3 ünü de farklı farklı yıkamalarda kullanıyorum,hepsinden de memnunum.

• Bursada kent meydanına yakın yerde Ulubatlı Hasan Bulvarı nın hemen arka sokağında kendi aracınızı yıkayabildiğiniz bir park yapılmış. Petroldeki bir liraya yıkama yapan makinelerin daha düzgün görünümlü ve daha ergonomik 10-15 makine var, fiyat hakkında bilgim yok ama etrafı gel örgüyle çevrelenmiş temiz bir mekan. Pazar yıkamaları için yeri olmayan vatandaşa ilaç gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nero67

Şu makinalardan İstanbul anadolu yakasında mümkünse ataşehir veya ümraniye dudullu civarında nerde var bilen varsa Allah aşkına söylesin kaç aydır arıyorum bulamadım bir türlü.

Hocam aklima ilk gelen Nautilus AVM'nin ordaki Aytemiz'de var

• nero67 kullanıcısına yanıt
    Şile yolunda beşiktaş tesislerine gelmeden shellde vardın en son.

Personelin yıkama yaptığı bölüme girmeden solda. Hatta süpürge vs vardı orada sanırım

• Bandirmada hep vardi

• Kadıköy ve üsküdarda oturanlar için

Üsküdar Capitolün karşı çaprazında Totalde iki adet var ve kendinden köpüklü tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.