Şimdi Ara

Benzinli, Dizel, LPG % 25 tasarruf ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dailymag; Benzinli, Dizel, LPG’li tüm marka ve model araçlarda ve tüm yakıt türlerinde %25 tasarruf sağlıyor.

    Dailymag yakıt verimliliğini artırır ve düşük yakıt maliyeti sağlar.

    Dailymag aracınızın performansını artırır motor ömrünü uzatır, motorunuzun karbon ve yakıt kirliliğini azaltır.

    Dailymag'in kombi ısıtma sistemlerindede yükset yakıt tasarrufu sağladığı teknik raporlarla kanıtlanmıştır.


    Kullanımı Çok Kolay! Yakıt besleme borusu üzerine; yakıt pompası, enjektör ve karbüratörden önce en uygun yere ürünle birlikte gelen plastik kelepçe yardımıyla dıştan monte edilir. Kesme delme gibi hiçbir işleme gerek yoktur.

    Herkes çok rahatlıkla kendisi yakıt borusu üzerine aleti monte edebilir.

    Kombilerde, gaz valfi ve kombi arasındaki tırtıklı hortumun herhangi bir yerine aynı şekilde ürünle birlikte gelen plastik kelepçe yardımıyla takılır.


    Bunu kullanan bilen var mı?







  • bunlara inanmayın lütfen bundan başka bir sürü cihaz var %25-30 tasarruf sağlayan.Bana göre hepsi yalan.
  • Mantik disi bir sey eger gercekten yuzde 25 tasarruf saglasa. Lpg almaz kimse bundan taktirir. Lpg de yazlasik %25 ila %45 arasi bi tasarruf sagliyor kullanima gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FHay allahim ya biz mantiksisiz. % 25 gibi bir tasarruf saglasa efsane gibi bor sey olurdu zaten. Ayrica %2 lik bile avantaj saglasa o bile birsey. Kullanan varmi onu sorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandiricilik urunudur, cok defa yazdik forumda, arama yapiniz. Uzak durmanizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bişey olsa milyon dolarlık arge yapan otomobil üreticileri neden fabrikada takmazlar. Düşündünüz mü?
  • ODTÜ'den onaylı olanda mı sahte. Koskoca üniversitenin adını kullanıyorlar. Tamamen sahte değildir. %25 olmasa bile bir parça tasarruf sağlıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncap

    tabii markalar %3-5 yakıtı azattık diye hava atsın bunlarda utanma da yok%25 ne demek yeryerinden oynar, dünya fosil yakıt ömrü %25 artar,atıyorum 50 yıllık reserve 60 yıla çıkar...kolay işler değil keşke yapılsa




  • Bu tür reklamlar almış başını gidiyor ama ne devlet ne de kurumlar bu ürünleri doğru dürüst denetlemiyor ve sahte olanlara gerekli önlem almıyor.Geçenlerde ulusal bir kanalda reklamı yapılan 2 kutu 99 tl ye satılan panax aldım.1 hafta kadar kullandım ve değişik rahatsızlıklar vermeye başladı.İnternete girip şöyle bir bakayım dedim de tam 17 çeşit panax varmış.Benim aldığım panax firması da 1 kaç ay önce depolarına baskın yapılıp sahte olduğu tespit edilmiş.Bu ilaçları ömer coşkun adlı zırt pıt tv ye çıkan doktor üretiyormuş.İlacı kullanmatan dolayı değişik organ yetmezliği hatta ölenler olmuş.Sahte panax danışma hattını aradığımda bu ürün bu kadar zararlı sahte bir ürünse neden reklamları yapılıyor neden kimse müdehale etmiyor dedim.Adam zaten mahkemelik ama daha suçu kesinleşmedi.O yüzden satılıyor diyor.Bir de özel kanallar para verildikten sonra herşeyin reklamını yaparlarmış,neyin sahte neyin zararlı olduğunu araştırmazlarmış.Bal reklamları cep tel reklamları zayıflama ilaçları vs derken kimin üçkağıtçı kimin dolandırıcı olduğunu bilemiyoruz artık.




  • kullanmadan,denemeden yargısız infaz yapıyorsunuz.Ben de bunlara inanmam ama denemeden etmeden hemen olmaz demek biraz saçma geliyor
  • Bu forum densiz dolu cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılıktan başka birşey değil,inanmayın bir de bunun çakmaklığa taklan versiyonu var o ayrı bir komedi.
  • şu dandik bal satan pazarlamacılardan bir farkı yok bu ürünün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tacox

    şu dandik bal satan pazarlamacılardan bir farkı yok bu ürünün

    Gerçek bal akar :)
  • Bununla aynı matıkta çalışıp su kirecini önleyen bir alet almıştım. O da mıknatıslıydı ve kirecin yapısını kristalden top haline çevirdiğini böylece kirecin hiç bir yere tutunamadan akıp gittiğini söylüyordu. Gerçekten de mantıklı geldi ama gerçekten top haline çevirip çevirmediğini kullanmadan bilemezdim. Paraya kıyıp alıp taktım bir tane ve 2 senedir kullanıyorum. Hala musluk ve duşluk üzerinde su kaynatıcısında kireç birikiyor:) Bir faydası olmadı maalesef yani.
    Bu ürün de aynı mantık ile karbon atomlarını iyonize ettiğini, böylece karbon atomlarının birbirinden uzak durup yanma sırasında daha çok oksijen ile buluştuğunu idda ediyor. Bu ürünün karbon atomlarını iyonize edebileceğini zannetmiyorum. Bir şekilde etse bile "oksijenle daha rahat buluşması" gibi bir mantık bana doğru gelmiyor. Yani şu an benzinin %25'i yanmadan atılıyor olmalı ki bu cihaz hepsini yaktırıp %25 tasarruf sağlasın. Yine de almak denemek isteyen olursa sabit bir hızla gittiği yolda ne kadar yakıtığına bakıp bir de bu cihaz ile karşılaştırıp deneyebilir.

    Devletin başarılı ürünlere verdiği bir sürü teşvik var. Eğer bu ürün işe yarıyor olsaydı bu teşviklere başvururdu ve neredeyse ürünün maliyetini de devletten teşvik olarak alırdı.

    Bu gibi sebeplerle bana hiç inandırıcı gelmiyor.




  • Yıllar önce (1992 civarı) otohaber dergisi İngiltere'den ithal edilen sabit mıknatıslı tasarruf cihazını 1.6 benzinli karbüratörlü Şahin otomobilde test etmişti. Test sonucuna göre %3 gibi bir tasarruf elde edilmişti. (Yıllardan beri de aynı tip en az 20-30 cihaz piyasaya çıktı ve kayboldu.)

    Ancak unutmamak gerekir ki, bugünkü araçlar yakıt tüketimi konusunda sinekten yağ çıkaracak kadar tasarruflu ve modern. Bu %3'lük sonucun bile alınacağına pek olasılık vermiyorum.

    Şayet %25 tasarruf elde edilebiliyorsa, o cihaz 59TL + kargo ücretine değil en az 1500-2000 TL arasında bir fiyata satılırdı.

    Dailymag'ın çok yerde reklamına rastlıyorum. Tahminime göre piyasada voliyi vurup ortadan kaybolacaklar. Satış rakamı da çok yüksek olmadığından kimse şikayetçi olmayacak. Olay unutulacak, ta ki bir kaç yıl sonra yeniden ortaya çıkıncaya kadar :)
  • Saçma bir şey olduğu belli ama deneyen bir kişi bile mi yok
  • Denenmeyecek kadar sacma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel tüm cevaplayanlar işin hikaye olduğunu yazmış. artık insanlar bilinçleniyor kolay kolay yutmuyorlar bu tür dolandırıcılık hikayelerini. Bunların aynısı yok kellik ilacı ,omega 3,elektirik tasarruf cihazı yüzlerce sayabiliriz . Foyası çıkınca biri bitiyor biri başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    %25 tasarruf şaka gibi...

    Millet tasarruf için Lpg kitlerine bi ton para bayılıyor. Üreticiler 100km/1lt tasarruf için motorları revize ediyor.

    Adam! iyonları sıraya sokarak %25 tasarruf sağlıyor. Bravoo onlara...
    Eee! o kadar arge çalışmasına para bayılmak kerizlikten başka birşey değil mişş.

    Alsın otomobil devleri bunu, taksın arabalara fabrika çıkışı........
    Kendilerini de kurtarsınlar, Bizi dee...


    Aynı içerikli diğer konuya yazmıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.