Şimdi Ara

Benzinli, Dizel, LPG % 25 tasarruf ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

    Saçma bir şey olduğu belli ama deneyen bir kişi bile mi yok

    harbiden kimse denememiş.
  • koskoca firmalar araç üretirken %25 tasarruf ettirecek şekilde üretemiyor, bu fason firmalar bunu yapabildiklerini idda ediyor? (yersen)
  • mesajlara bakıyorumda herkes boş konuşuyo. bi tane adam ben kullandım memnun kaldım, yok arkadaş memnun kalmadım paranızı harcamayın demiyo. herkes bol keseden atıyo. ben kullanan bir arkadaştan denemek için aldım. kendisi memnun olduğunu söylüyo. markası full max power. şimdilik evdeki kombide deneyeceğim. sonucu zamanı gelince söylerim. daha sonra da 2006 model lagunamda deneyeceğim. admin allah için boş mesajlara yer verme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fulsac

    Ne güzel tüm cevaplayanlar işin hikaye olduğunu yazmış. artık insanlar bilinçleniyor kolay kolay yutmuyorlar bu tür dolandırıcılık hikayelerini. Bunların aynısı yok kellik ilacı ,omega 3,elektirik tasarruf cihazı yüzlerce sayabiliriz . Foyası çıkınca biri bitiyor biri başlıyor.

    Biz keriz olursak kaziklayan cok olur. Akil var, mantik var. Kac sene fizik kimya okuduk. Bu ulkede artik zorunlu egitim 12 yila cikti. Bilgiye ulasmak da kolay, internet var.

    Artik bu tarz sacmaliklara kimsenin inanmamasi lazim. Boyle uckagitcilar da prim yapamayinca bir bir kaybolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün basit gibi görünüyor sanki ama almadan , kullanmadan yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.almak ile almamak arasındayım.sonuçta bilmediğim bir siteye kredi kartı bilgilerimi verecegim
  • milliyette böylelerine pirim veriyor sitesinde haber yapmış insanlarda ciddiye alıyor.
  • http://dailymag.en.alibaba.com/product/576034982-211902602/patent_hot_selling_of_aluminium_magnetic_fuel_saver.html

    bu sanırım

    okuyup hatmedelim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 3 Ocak 2013; 1:11:56 >
  • Bunu değil de buna benzer bir şeyi geçen yıl babam almıştı. Altıgen şeklinde ve içinde mıktanıs olan bir şeydi. Bir de 90 lira para vermiş. Dedim hemen geri götür onu. İçinde mıknatıs olduğunu anlayınca gitti geri aldı parasını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrelvis

    mesajlara bakıyorumda herkes boş konuşuyo. bi tane adam ben kullandım memnun kaldım, yok arkadaş memnun kalmadım paranızı harcamayın demiyo. herkes bol keseden atıyo. ben kullanan bir arkadaştan denemek için aldım. kendisi memnun olduğunu söylüyo. markası full max power. şimdilik evdeki kombide deneyeceğim. sonucu zamanı gelince söylerim. daha sonra da 2006 model lagunamda deneyeceğim. admin allah için boş mesajlara yer verme.

    Görünen köy kılavuz istemez,
    Demekki buradakilerin senin gibi boşa harcayacak parası yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bu düdükçüler arada bir farklı markalar ile piyasaya çıkıp hep aynı yöntem ile milleti düdüklüyorlar. Defalarca dergilerde testlerini okudum bu cihazların sonuç fasa fiso. Bazıları yakıt tüketiminizi arttırabiliyor bile. Hatta uzun süre yerli bir cihazın üretimi ve satışı vardı eco bilmemneydi. Forumdada konuları vardı. 5 kişi memnunum derken 500 şikayet ediyordu. İnsanlar her zaman en zayıf yerlerin vurulurlar buda onlardan biri.
  • ben bu cihazdan 4 adet aldım ve aracıma taktım. taktığım günden beri %100 tasarruf sağladım ve artık benzine para vermiyorum yaşasın.

    siz de takmışken dörder dörder takın akaryakıt firmalarını batıralım.

    bu arada ciddiye alan arkadaşlarr şaka lan şakaa




  • %5 tasarruf yapabilmek adına milyon dolar harcayan araba üreticileri %25 tasarruf ettiren bu "teknoloji"den haberdar olmayacak
    hadi haberdar değil bu adamlar diyelim
    lisansını alıp üretilen her araç üzerinden bir komisyon ile anlaşıp satabilecekken bu ürünü kafadan milyoner olabilecekken ülkemizde televizyondan falan satış ile satmaya çalışacak bunun "mucidi"

    şimdi bu durumda soruyorum ciddi ciddi arkadaş
    sen bunun gerçek olabileceğine ihtimal veriyor musun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrelvis

    mesajlara bakıyorumda herkes boş konuşuyo. bi tane adam ben kullandım memnun kaldım, yok arkadaş memnun kalmadım paranızı harcamayın demiyo. herkes bol keseden atıyo. ben kullanan bir arkadaştan denemek için aldım. kendisi memnun olduğunu söylüyo. markası full max power. şimdilik evdeki kombide deneyeceğim. sonucu zamanı gelince söylerim. daha sonra da 2006 model lagunamda deneyeceğim. admin allah için boş mesajlara yer verme.

    Oldu ayın 23'ü. E sayaçtan falan kontrol etmişsinizdir heralde. Siz de memnun kaldınız mı? Aynı şartlarda cihazlı ve cihazsız denediniz mi?

    Buradaki insanlar boş konuşmuyor. Biraz fizik kimya bilen herkes ürün açıklamasının saçma olduğunu bilebilir zaten. "Acaba bir test edeyim" mantığıyla ilerleyen insanlara satsalar bile yetiyordur eminim.




  • bizzat aldık ve denedik verdiğiniz paraya baktığınızda sağladığı tasarruf %5 civarı.
    %25 hikaye geçsinler bu ayakları yüklü bi şekilde bağış yapınca istediğin üniden istediğin raporu alırsın.
    bu kadar basit ve 2 adet mıknatısla maliyet 1 lira bile değilken 100 lira gibi fahiş kar yok böyle bi dünya para tuzağı başka bişey değil dedikleri gibi,
    bi tasarrufu olsa bu kadar ar-ge yapan üreticiler ar-ge'ye ayırdıkları bütcenin onda biri kadar bi bütçe ile DEPO'DAN MOTOR2A kadar olan bölümdeki,
    tessisatı mıknatıs özellikli malzeme kullanmak sureti ile bu rakamı emin olunki %40 lara kadar çıkartırlar ve yaygara kopartırlar ARACIMIZ EN TASARRUFLU ARAÇ emsallerinden %40 daha az yakıyorr diye......!




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.