Şimdi Ara

Benzinciye Girdim Beyler!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekstilde Çalışıyordum Firma İflas Etti Babam İşten Geldi Dedi X yerdeki benzincide Ön Sahada Çalışacak eleman Aranıyormuş iyi gittik işte adam 1.300 den başlıcaksın dedi evraklarını yarın getir diğer gün başla hayırlı olsun dedi teşekkur ettim hemşeri çıktı adam benim merak ettiğim ön sahada neler yapılıyor daha once benzincide hiç çalışmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pompa yapiliyor. Pompayi alıp arabanın benzin deposuna sokacan. Pompaci olacan yani. Benzincide ön sahada 1300 asgari ücrete kasada dur para topla diyeceklerini sanmiyorsun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 5 Ocak 2016; 2:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

Pompa yapiliyor. Pompayi alıp arabanın benzin deposuna sokacan. Pompaci olacan yani. Benzincide ön sahada 1300 asgari ücrete kasada dur para topla diyeceklerini sanmiyorsun sanırım.

Sıkıntı yok hocam ben zaten kasaya geçmiyim adam bana şu kadar doldur desin dolduruyum heralde ucreti marketteki adama veriyoruz dimi

• Up

• Up up up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naber lan pompacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Naber lan pompacı

Hayat boş pompala çoş diyorum senden naber

• adam ne kadar istiyorsa cihaza onu giriyorsun makınada o kadar popalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

adam ne kadar istiyorsa cihaza onu giriyorsun makınada o kadar popalıyor

Peki hangi makinanın hangi benzin versiyonu olduğunu nasıl anlıyıcam adam bana dizel at dedi mesela hangi pompa dizel diğeri geldi 95 oktan at dedi hangi pompa 95 oktan birde ucreti içeri girip marketemi veriyoruz

• Yok kardesim sen para mara almiyorsun kimseden benzini alan markete gider parasini öder gelir sana fişini verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pompayı bilmemde bi arkadaşım adı sanı pek duyulmayan bi benzincide kasada çalışıyordu gün boyu takılıyordu kafasına göre 1300 lira falandı oda sende detayları öğrenirsin yarın kavrarsın işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 5 Ocak 2016; 5:09:49 >
  • kartla odeyecek kisi gider icerden oder fisi sana verir nakit odeyecekse de direk sana verebilir. hocam hic mi mazot almaya gitmedin

• Gece çalışacaksan paso uyursun arada sigara bittiğinde benzinliğe gidiyorum dükkanın içinde sobayı açmışlar fosur fosur uyuyolar
  • Bu hayatta hiç bir vizyonun yok mu arkadaş?Bir insanın kendini geliştirip iyi paralar kazanabileceği onlarca güzel alan varken sana üç kuruş haricinde hiç bir katkısı olmayacak mizah konusu bir işle uğraşmak niye?

• https://youtu.be/NRtqDGP1KZc
    Olayı özetliyor

• bu sogukta dışarıda pompaci mi olunur arkadaş adam gibi meslek kazanabilecegin bi ise gir meslegin olsun illa okumak gerekmiyor birak o adamda 1300 tl degil 1800 tl pompaci aramak durumunda kalsin her isi yaparim mantığıyla ancak patronlar zengin olur sen oldugun yerde sayarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

bu sogukta dışarıda pompaci mi olunur arkadaş adam gibi meslek kazanabilecegin bi ise gir meslegin olsun illa okumak gerekmiyor birak o adamda 1300 tl degil 1800 tl pompaci aramak durumunda kalsin her isi yaparim mantığıyla ancak patronlar zengin olur sen oldugun yerde sayarsın

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Harold May

Bu hayatta hiç bir vizyonun yok mu arkadaş?Bir insanın kendini geliştirip iyi paralar kazanabileceği onlarca güzel alan varken sana üç kuruş haricinde hiç bir katkısı olmayacak mizah konusu bir işle uğraşmak niye?

Kimse pompacı olmasın o zaman.

• Pompalamasyon 2016 version diye şarkıda yaparsın artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.