Şimdi Ara

Beyler okuldan kaçtım internet kafedeyim sorularınızı alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devamszılık bugün ile birlikte 10 gün olacak
    Ev boşalıcak bir saat daha internet cafede takılıp eve gidicem

Sorularınızı alıyım

• bu yaptığınla herkese kötü örnek oluyorsun
  • Bilgisayarlar nasil iyimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi bilgisayarları var ve okuldan kaçmayın beyler 2. dönem sonlarına doğru havalar sıcakladığında okuldan kaçamazsınız
  • ula okuldan kaçıyon internet cafeye gidiyon ne anlıyon

bare arkadaşlarla kaçında bi sosyal bişe yapın.

maç,sinema veya en kötü cs yapın.tek bşaına kaçınılır mı okuldan
  • Lisede iken bir kez yaptım o haltı, çok sıkıcı oluyor lan, daha sonraları diyordum anneme okula gitmeyeceğim diye doğru sağlık ocağına rapor almaya. Sonra yatış
  • Adam okuldan kaçıp internet cafe'ye gidiyor eve gidince de okuldan geldim diye direk pc'nin başına geçicek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • notların iyiyse kaç arada birşey olamaz.malesef lisedeyken okul merkeze uzaktayı.Kaçsanda anca 30dk-45 dk gidiyordun.Eve gitmek daha mantıklı geliyordu.
  • Arkadaslarla kactik int kafeden ciktik bizim eve gidiyoruz bilip bilmeden cevap atmayalim lutfen.

benim annem evde kalmama asla izin vermiyor zaten ondan kaciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatesli Cips -- 3 Ocak 2013; 13:42:13 >
  • internetin saati kaç para? (ne soralım olum başka )
  • Saati 1 tl istanbul kucukcekmece

• Kadıköy Göztepe'de oturuyorum. Liseye giderken okul arkadaşımla sözleşmiş ertesi gün okula gitmeyecektik. O bir bahane bulup servise binmeyecek ben de nasılsa otobüsle okula gittiğim için okula gidiyormuş gibi evden çıkacak Kadıköy'e gidip arkadaşla buluşacaktık. Buluştuktan sonra ne yapacağımız şu an aklımda değil 10 seneyi geçti belkide. Neyse ben evden çıktım sabahın 7 küsüründe Kadıköy'deki balıkçılar çarşısının orada durakta bekliyordum. Arkadaşı aradım ve annesini atlatamayıp mecburen servise binerek okula gittiğini öğrendiğimde başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü :) Sabahın 7'sinde Kadıköy'ün ortasında ne yapacaktım tek başıma? O saatte ne bir internet cafe açık ne de vakit geçirebilecek bir aktivite aklıma geliyordu. Ben de GZ1'e binmiş ve 2 tur atmıştım sonra da bizim eve yakın her zaman gittiğim internet cafeye gidip akşama kadar takılmıştım. Hey gidi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.