Bildirim
Benzincide hiç otobüs görmüyorum..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şehiriçi otobüslerin kendi istasyonlarında pompa var. Ondan görmüyorsun.
Ben İzmir'i örnek verdim, malum burada özel halk otobüsü saçmalığı da yok. -
geçen haftaiçi Ankara Halk Otobüslerinden biri (mavi olanlar) shell'den fulledi depoyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servisçiler de sürekli istasyondan alıyor yakıtı.Emekliye ayrılmış şehirlerarası otobüslerden bahsediyorum.
Genelde Damla Petrol'de görüyorum. -
gece geç saatlerde alıyorlar ve araçlarını yıkatıyorlar.
bir kaç kez farklı istasyonlarda rastladım. -
Onlarda istasyonlardan alıyor ama genellikle saat 10dan sonra ve kendilerine iskontolu yakıt veren belli istasyonlardan alıyorlar.
Mesela ankarada Eskişehir yolu Damla Petrol ve Abidinpaşa Total Gülen petrol bunlara örnek. -
Çok tır görüyorum.
Otobüslerin kendi doldurma yerleri var.
Mesela zincirlikuyu'da metrobüs durağında doldurma makinesi gibi bişey var. -
Özel halk otobüslerinin bazıları sabaha karşı alıyor benzinlikten yakıtı.Sonrada sefere çıkıyorlar.İstanbul'da özel halk otobüslerinin az bir kısmı yağ kullanıyor. -
o degilde İETT ler falan acaba kdv ve otv sizmı alıyor yakıtları merak ettım bak simdi... -
quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
bir kaç kez farklı istasyonlarda rastladım.
bu dediğindir hocam. gündüz işim gereği genelde dışardayım araçla. hiç gözükmüyorlar:) -
Geçenlerde otobüsle okula giderken 16K Maltepe Shell'den depoyu fulledi. Bazıları da sabahtan fulleyip öyle başlıyorlar sefere. -
Minibüsçüler ve ÖHO'lar genelde anlaşmalı yerlerden alırlar.Her bölgede böyle, ucuz mazot satan istasyonlar vardır.Hatta bazıları gece benzin istasyonuna park edip gidiyor Ankara'da. -
quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
bir kaç kez farklı istasyonlarda rastladım.
+1 Geç saatlerde alırlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ncap
gündüz öğle saatlerinde de dolduruyorlar.. Cevizlibağ shell de kaç kez denk geldim öho lara.. Bir de 300 lt mazotu nakit olarak pompacıya ödeyince bir deste parayla dikkat de çekmiyor değiller hani
Aynı şekilde cevizlibağ full petroldada fazlasıyla oluyorlar.
Ya ögle yemek saati civarlarında yada özellikle sanayi bölgelerinde ve tenha yerlerde mazot alana yıkama yapan gece geç saatlarde boş olan tabiri caizse in cin top oyanayan yerlerde alıyolar geceleri denk geliyorum cekmeköy - dudullu-sile civarlarında oluyor.. -
Sanırım geceden alıyorlar bende nadirde olsa görüyorum -
Birçoğu yakıtı daha ucuza satan pek bilinmeyen akaryakıt istasyonlarından alıyor, bu yüzden rastlamıyorsunuz. (Özel halk otobüsleri için) -
Şehirler arası şirket otobüsleri servis bitiminde depo doldurur. Otogarda yolcusunu indirdikten sonra petrole gider gelir.
Onun haricinde gece 12'den sonra genelde, son servisini attıktan sonra petrolde hem araba yıkanır hem yakıt alınır.
Bu ÖHO ve Minibüsler için geçerli.
Ayrıca 10 numara yağ bile koysa tek başına konmaz. 300 litre mazot almaz da, 200 litre alır 100 litre yağ atar. -
Anlaşmalı istasyonlardan gece alırlar yıkatıp başka şoför varsa ona bırakırlar.
Yani araç temiz problemsiz ve deposu dolu verilir ve alınır.
Bu sebeple pek gündüz görünmezler. Hem o saatler adamların para kazanma saatleri.
cng yakan otobüsler var istanbulda. kendi istasyonlarından dolduruyorlardır onlar.
Benzer içerikler
- mazda rx 8
- suzuki jimny yorum
- ford puma yorum
- elektrikli araç alınır mı
- dizel araç çok yakmaya başladı
- android auto sesli komut çalışmıyor
- bmw ix2 fiyat
- mitsubishi colt
- volkswagen fiyat listesi 2025
- nissan murano
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X