Dolar ile mı maaş alıyorsunuz diyen adamı bu ülkeye ekonomi bakanı yaptılar fıkra gibi Şuan Almanya 1 litre mazot 1.75 Euro , Türkiye'de Euro 5 TL olsaydı şuan 1 litre mazot 8.75 olurdu Ama Dolar Euro 15-16 TL yaptıkları için 1.75 Euro 27 TL ediyor bu rakamları görebiliriz ileride hazırlıklı olun ÖTV KDV aldıkları vakit < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzin ve mazota bir zam daha (5. sayfa)

-
-
aynen kanka abartıyorum
adama enflasyon nedir ve nasıl işler kısaca anlattım . adam gelmiş bana arapları niye örnek göstermiyorsunuz diyor.
Dostum enflasyon örneği veriyorsun . sana enflasyon nasıl işler onu anlattık sen bana araplar diyorsun . yahu zaten özellikle BAE veya katardan girsem kaçacak yer ararsın burada.
La ne milliyetçiliği enflasyondan milliyetçiliğe nasıl geldin ? ne anlatıyorsun dostum sen ?
ohoooo adam fena gençler. göster telefonunu dayılar gibi arkadaş
anladınız siz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Mart 2022; 15:29:52 > -
Hadi reis yarın 25 kr indir de rahatlayıp halaya devam edelim...
-
Ben hep dolduruyorum sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benzin 1 aya kalmaz 30-35 bandına çıkar bu gidişle.
mtv, trafik sigortası, kaskosu benzini ıvır zıvırı derken kapaıda araba bekletmenin hiçbir anlamı kalmıyor. acil ihtiyac için şehir merkezinde yaşanıyorsa tüm ticari taksiler hizmetinde. ticari taksi daha uyguna gelir. elektirik bisiklet veya bisiklet almak laızm işe gidiş gelişlerde de bu böyle olmaz.
-
Hiç hümanizm kasmaya gerek yok. Bunlara oy vereni Allah bin beter etsin. Gün yüzü görmesinler.
-
Ataların bir sözü vardır itin köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı.
-
sen bunları çık sokağa bağıra çağıra anlat bakalım milletin sana cevabı ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hep 50 liralık alıyorum diyenler akaryakıt istasyonu ile ev arasında bugda kaldı.
Sürekli akaryakıt almaya gidiyorlar alıp eve döndüklerinde yine ışık yanıyor.
Sonsuz bir döngüye girdi adamlar
-
Şu saatten sonra tek bir oy atanın da bunları savunanın da Allah bin belasını versin. Liseli çocuğu koysan daha iyi yönetir ülkeyi. En azından ülkenin dört bir yanını satıp yandaşlara peşkeş çekerek milletin ağzına koymaz.
-
brent rekor kırmadı. aç biraz grafik bak. brent 5 kat düştüğünde bile yakıt düşmedi. yani o dönemde 5 kat zam yapılmış oldu. anlayana ...
-
Az bile az. İnadına ampülcüler, gençliğinde tüp kuyruğunda yatan boomer dayılar. Şimdi neredeler ? Tabii ki de üç harfli marketlerde sıvı yağ kuyruğundalar. İlahi adalet.
Her topluluk hakettiği gibi yönetilir. Kılışdar yapiyi kılışdar. Sesegayı da o batırdı zaten.
Reis Türk Lirasını bu kadar değersizleştirmeseydi bunun yansıması çok az olurdu. 20 Yıllık Yanlış politikalarla enflasyonu ve kuru çok fena patlattılar. Hazinenin parasını dışarıya da kaçırdıklarını düşünüyorum. Salak saçma ülkelere sözde yardımlar ile milyon dolarlar kaçırıyorlar. 15 Sene de bu ülke daha zor toplanır.
Szd Tvyoutube
Cumhurbaşkanı erdoğan: "ekonominin sorumlusu benim!"https://www.youtube.com/shorts/GvTsHAql3OM?&ab_channel=TazeMagazin -
Ne alagası var gardaşım.
Forumdan bi arkadaş dediydi, Bülent petrol rekor kırmış ondan oluyomuş.
Tam Reyis ekonomiyi şahlandırmıştı ki...
PAT! Bülent yabdı yabacağını..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 6 Mart 2022; 9:47:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X