Bildirim
Benzin mazot nerdeyse 6 lira olacak,cam filmi kadar konuşulmuyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
demekki ak gençlikte para bol -
Millet kafayı yemiş çarşıda gün boyu sinek avlıyoruz 1 tane mal sattığımız yok tek konuşulan şey cam filmi.Valla en son delirdim severim sizi de cam filmini de diye bağırdım milleti dükkanın önünden kovdum.Sanki herşey güllük gülistanlık hayatımız da tek cam filmi meselesine takıldık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamlar ne olacak hocam ya. Artık alıştı millet zevk almaya bakıyor. Ekonomimiz coşmuş, avrupayı titretiyoruz, marsa koloni kuracağız, yerli uçan arabamız olacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun yok 5 litre mozat yakıyorum, 5x5 km de 25 kuruş,, varsın 6 olsun 30 yakarız , yes dizel, no sıkıntı,, lpg yede bekleriz 4 lira olsun ,ortam rahatlasın,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep diyorum anadoludaki en fakir köylüde 200 bin vardır diye bakma sen türk halkının ağlamasına,bugün müge anlıda yine bir olay vardı iş döndü dolaştı 198 bine satılan tarla parasına geldi,benzin,mazot, otomobil fiyatları daha çok arttırılmalı ve para için cumhuriyete ihanet edip gerici kasabalıların peşine takılan şehirli liberaller süründürülmelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 9 Kasım 2017; 15:58:59 > -
En Beğenilen Yanıtlar

Millet kafayı yemiş çarşıda gün boyu sinek avlıyoruz 1 tane mal sattığımız yok tek konuşulan şey cam filmi.Valla en son delirdim severim sizi de cam filmini de diye bağırdım milleti dükkanın önünden kovdum.Sanki herşey güllük gülistanlık hayatımız da tek cam filmi meselesine takıldık.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X