Bildirim
Benzin lambası sönmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
vag depodada hile yapmış olmasın.
_____________________________ citroen c4x, 25 model, 5000 km ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz ////// s24 ultra ////// mi 13 ultra -
Depoya hava basmışlardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlginç bir şekilde aynı olayın farklı durumu dün başıma geldi... Yaklaşık Çeyrek depo benzin var menzil 200 km gösteriyor ama benzin lambası yandı ve sönmüyor. (normalde menzil 50 km nin altına düşer ve ibre en son çizgide olunca lamba yanardı)
Bakalım yarın biraz daha benzin alacağım ne olacak göreceğiz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
-
Hangi istasyondan aldın hocamquote:
Orijinalden alıntı: True_Sun
İlginç bir şekilde aynı olayın farklı durumu dün başıma geldi... Yaklaşık Çeyrek depo benzin var menzil 200 km gösteriyor ama benzin lambası yandı ve sönmüyor. (normalde menzil 50 km nin altına düşer ve ibre en son çizgide olunca lamba yanardı)
Bakalım yarın biraz daha benzin alacağım ne olacak göreceğiz...
Opet ten almıştım.. Yaklaşık 200 km kullandım sıkıntı yoktu sonra böyle bir saçmalık oldu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
-
Hava basmış olabilirler mi benim araca hava basıldığı zaman ibre yükselir mi?quote:
Opet ten almıştım.. Yaklaşık 200 km kullandım sıkıntı yoktu sonra böyle bir saçmalık oldu...
Hava basmış olsalar ibre çok çabuk düşerdi bence. Sanki sensör yada şamandıra sıkıntısı çıkacak. (sanırım)
Kimse anlamıyor;
-
Benim sorun diyorum ibrede sorun yok ama yarım depo benzin olmasına rağmen benzin lambası yanıyorquote:
Hava basmış olsalar ibre çok çabuk düşerdi bence. Sanki sensör yada şamandıra sıkıntısı çıkacak. (sanırım)
Çok ilginç benzin ibresinin tam gösteripte benzin ışığının yanması hile yapsalar ibre yükselmezdi
Pompacı benzini doldurdu kontağı her çevirdiğimde ibre yükselirdi bu sefer ibre halen dipteydi adamı çağırdım bu ne dedim ibre halen dipte gözüküyor dedim sen biraz yol yaptıktan sonra yavaş yavaş yükselir dedi hiç böyle olmuyordu dedim bende neyse 1-2 km ilerledikten sonra ibre yavaş yavaşvyükselmeye başladı tamam adam haklıymış dedim hoppa bu seferde benzin ışığı sönmedi aracı stop edip çalıştırdım yine aynı bilmiyorum gerçekten ilginç sorunquote:
Orijinalden alıntı: Ccestr
Çok ilginç benzin ibresinin tam gösteripte benzin ışığının yanması hile yapsalar ibre yükselmezdi
fulleyebilirseniz söner bence. yada kutup başını söküp takın. _____________________________ citroen c4x, 25 model, 5000 km ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz ////// s24 ultra ////// mi 13 ultra -
Akü kutup başını söküp 1dk sonra takın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Super-Heavy is approaching...
En Beğenilen Yanıtlar
|
vag depodada hile yapmış olmasın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler