Şimdi Ara

Benzin İstasyonu/Aylık 15 Bin Gelir?/Artırma Yöntemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar merhaba. Bir akaryakıt istasyonumuz var fakat 6 sene gibi bir süredir kiralıkta bulunuyor. Kirası kısa süre sonra bitecek fakat aklıma takılan bir soru var ve bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdi istasyonun işletimi daha önceden bende olmadığı için ve şuanda kiralık olan kişiyle yakınlığım olmadığı için, istasyonun aylık gelirini bilmiyorum. Tabii burayı bana bırakan büyüklerim ya da yerel bölgedekilerden aldığım bilgiye göre 15 bin lira gibi bir gelir varmış fakat sizce böyle bir yerde sizce günlük kaç litre mazot satılır ve aylık gelir ne olur ? Bana gelen bilgiler kışın 15bin litre, yazın yaklaşık 40bin litre olduğu yönünde. Sizlerin tahmini nedir ya da bilgisi olan arkadaşlarım varsa buradan beninde bilgilendirebilirler mi ?

Buna bağlı olarak aylık en az 15 bin gibi bir gelir olursa bu parayla nasıl yatırım yapmalıyım. Sizce aylık bu parayı çoğaltabileceğim, örneğin 15 gelicekse 25 e çekebileceğim işler neler olabilir ?

Ciddi mesajlarınızı bekliyorum. Konu ciddidir. İsteyenler PM'den de ulaşabilir.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavemmo1 -- 2 Ekim 2015; 23:29:34 >

• Gel yardımcı ol sen anlarsın bu işlerden :) @turbolinea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim sirket sadece ayda 10 bin litre aliyo.sizin petrol cok az kazanir dostum. 15 bin tl zor görürsün... 6 bin civari(hesap yapmadim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: ben zengin oldum duyun ezikler

Yüzde 90 ını liselilerin oluşturduğu forumdan bu konuda akıl mı istiyorsun Cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 3 Ekim 2015; 0:46:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haribo21 anlaştığın firma sana aylık ya da yıllık bayrak parası veriyor ? Tabi bu bayrak değerli olması tamamıyla satışa bağlı! Zaten türkiyedeki petrol sektörünü bayiye satıştan fazla kazandırmıyor. %10 ne demek ( motorin ) çok az ,sadece bayi bu %10la geçinmeye çalışırsa.... Öğretmen ol daha iyi ama küçük yerler için söyledim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Özet: ben zengin oldum duyun ezikler

Yüzde 90 ını liselilerin oluşturduğu forumdan bu konuda akıl mı istiyorsun Cidden

Ya bilader bir şey sormuşum burda boş laf yapıyorsun. Madem cevabın yok, ne demeye geldin anlamıyorum ki

Orijinalden alıntı: haribo21

Ben ederimde o kadar hesap yapacam arkadasim olsan yapardim.bu mesaji niyemi yazdim.valla bende bilmiyom(isletmeciyim)
    Bizim sirket sadece ayda 10 bin litre aliyo.sizin petrol cok az kazanir dostum. 15 bin tl zor görürsün... 6 bin civari(hesap yapmadim)

naber halil :) tuğla sektöründe piyasa nasıl .)

1991 den beri petrol sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Günlük kaç ton satıldığına bağlı.Geçen istanbulda uğradığım petrol, günlük 15 bin ton satıyormuş.

Normalde petrol bayileri, markalarla görüşmeye çalışır.İstanbuldaki gittiğim petrolun opet olması için opet 5 milyon tl bağış yapmış adamlara.

Bir başka bir yerde, BP 7 milyon tl bağış yapmış.

Bu işte, lokasyon/Rekabet analizi, doğru yer, doğru fizibilite çok önemli.

• günde önünden 10bin araç geçen istasyonda var bin araç zor geçtiği yerlerde var yakıtın kalitesi önemli bir alan bir daha alır mı o var yakıt kalitesizse ben bir daha önünden geçmem müşteri olarak. İkincisi yıkamacı vs açabilirsin ek gelir kazanırsın ordan da markete de güzel bi ayar verirsin eğer şehir içi değilse lokanta vs kiralayabilirsin diyeceklerim bunlar güzel iş bende isterdim istasyonumun olmasını hayırlı kazançlar
  • petrol istasyonu için, güzel bir araç iç-dış yıkama, oto lastik tamir-satış, market gibi ek yerler olabilir. onun dışında aylık 10-15 bin kazandırıyorsa (kar olarak) ülke şartlarında çok güzel bir rakam.

Orijinalden alıntı: yavemmo1

Sevgili dostlar merhaba. Bir akaryakıt istasyonumuz var fakat 6 sene gibi bir süredir kiralıkta bulunuyor. Kirası kısa süre sonra bitecek fakat aklıma takılan bir soru var ve bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdi istasyonun işletimi daha önceden bende olmadığı için ve şuanda kiralık olan kişiyle yakınlığım olmadığı için, istasyonun aylık gelirini bilmiyorum. Tabii burayı bana bırakan büyüklerim ya da yerel bölgedekilerden aldığım bilgiye göre 15 bin lira gibi bir gelir varmış fakat sizce böyle bir yerde sizce günlük kaç litre mazot satılır ve aylık gelir ne olur ? Bana gelen bilgiler kışın 15bin litre, yazın yaklaşık 40bin litre olduğu yönünde. Sizlerin tahmini nedir ya da bilgisi olan arkadaşlarım varsa buradan beninde bilgilendirebilirler mi ?

Buna bağlı olarak aylık en az 15 bin gibi bir gelir olursa bu parayla nasıl yatırım yapmalıyım. Sizce aylık bu parayı çoğaltabileceğim, örneğin 15 gelicekse 25 e çekebileceğim işler neler olabilir ?

Ciddi mesajlarınızı bekliyorum. Konu ciddidir. İsteyenler PM'den de ulaşabilir.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim .

hocam yeriniz nerde

ayrıca kiracı ne kadar kira ödüyordu size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• otobana yakın olması veya çevre yolunda olması çok önemli sizin lokasyon noktanız neresi bu parayı biriktirdikten sonra başka istasyon açarak değerlendirebilirsiniz

• Sorumu buda kardeşim? Biraz çevre yapacaksın ve ülkeye kaçak sokulan zibilyonlarca ton yakıtları ucuza kapatacaksın ve kârın tavan yapacak, vergi verende toprak oluyor vermeyende takma kafaya yani.

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Sorumu buda kardeşim? Biraz çevre yapacaksın ve ülkeye kaçak sokulan zibilyonlarca ton yakıtları ucuza kapatacaksın ve kârın tavan yapacak, vergi verende toprak oluyor vermeyende takma kafaya yani.

+1

İstasyon konu da İstanbuldaymış gibi algılanmış fakat Gümüşhane'de bulunuyor. Ayrıca @THECERN hocam şimdi istasyon 7 yıldır kirada ve 7 yıllık kiranın parası yüksek bir meblağa, özelden belirteyim onu.
    https://www.benzinlitre.com/turkiye/blog/detay/akaryakit-istasyonu-satis-arttirma

• quote:

Orijinalden alıntı: muciweb

Hocam herkesin geleneksel bir şeyler anlattığı bir konu bu. Şöyle bir içerik paylaşayım sizle detaylandırılmış baya yan kaynak satışı açısından
    https://www.benzinlitre.com/turkiye/blog/detay/akaryakit-istasyonu-satis-arttirma
    Siten hayırlı olsun kardeşş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.