Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- el71 almayı düşünüyorum, 300 ytl ye buldum..ama bildiginiz gibi firma iflas etmiş..telefonun garantisi var ama firma iflas ettiği için garanti problem olurmu yoksa gene 2 sene garantisi sürermi(yedek parça sorunu olursa sakatmış iş sanırım) ?

2- nokia 5300 mı el71 mi tavsiye edersiniz..(müzik, batarya, ekran özelliklerini kıyaslarsak ve 100ytl lik fiyat farkını xD )
  • musgucuk
    doğum günü tarihini bir gün sonra yaz doğum gününde alarm çalsın en basit çözüm bu
  • musgucuk
    alarm normal gününde ve zamanında çaldı..sende bir ayar problemi var ama anlayamadım ben..

adigehalil

Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71

ikinci resimde klasör ikonları farklı olması gerekiyor.netten mystuff ikonlarını ve .xml dosyasını indirdim ama bir türlü beceremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 24 Nisan 2007; 11:17:06 >

• Collezone menü görünümü süper olmuş. Bende yapmak istiyorum ama 1 aya kadar anca kavrarım heralde.
  • arkadaşlar bekleme modunda görünen termometre sadece görsel mi, yoksa gerçekten işlevsel mi
  • sessizsilah

Bende senin gibi pek bişiler bilmiyodum ama zamanla çözdüm olayı..

cmert

Coşku seni buralarda görmek ne hoş..Termometre bikaç derecelik farka rağmen işe yarıyor ama telefonu kendi halinde bırakmak gerekiyor.Elde ısındığı zaman sıcaklık artıyor..Buda normal çünkü onun görevi bataryanın sıcaklığını okumak
  • Arkadaşlar videoları çevirirken birsürü format denedim birsürü kare hızı denedim birsürü ses görüntü kalite ayarı denedim. Denemelerime göre ekranda maksimum görüntü ve ses kalitesi için şöyle yapıntım süper oldu

Allok MPEG4 Converter. Bu programı kullanıyorum. İnndir.comda var...

----------------------------------
    Video codec mpeg4
    resolution 320x240 vga
    kare hızı saniyede 10 kare
    video kalitesi 216 kbps

ses kalitesi 320 kbps (best)
    ses 2 kanallı
    ses frekansı 44100 hz
    -------------------------------

Bu değerler aynı kalınca kare sayısını 15 yapınca takılmalar oldu.
    Ses kalitesini 256 kbps den aşağı yapınca tiz ve baslarda kalite düşüklüğü oluyor.

45mb'lık klip yaklaşık olarak 10 mb!a düşüyor.
    Takılma hiç yok ses süper görüntü cam gibi. Saniyedeki kare sayısıda yeterli telefon için.
    3gp ile uğraşmaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 24 Nisan 2007; 21:14:28 >

• eyw..

quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

musgucuk
    doğum günü tarihini bir gün sonra yaz doğum gününde alarm çalsın en basit çözüm bu

• sessizsilah

şu dönüştürdüğün kaliteli videoları paylaşsan diorum
  • Collezione ve adigehalil
    Yan sanayi x55 kablo buldum ve nano ile bağlantısını resimlerde görünen şemalara göre (Üçüncü resimde ilk 7 sıra) lehimledim.Daha önce orjinal x55 kablosu ile oluşturduğum DCA 110 kablosu bağlı iken connect deyip uyarıdan sonra off tuşuna bastığımda telefon açılıyor ve bağlantı gerçekleşmiyordu.Ayrıca VisSie MPM gibi programlar da bağlantı kuramıyordu.
    Üç şemaya göre ayrı ayrı oluşturduğum yeni dizilimlerin üçünde de vKlay ve x65flasher programları ile connect dediğimde ve uyarıdan sonra pover tuşuna bastığımda bu defa telefon açılmıyor fakat bağlantıda kurulamıyor.Disconnect deyip kırmızı tuşa bastığımda telefon açılmıyor.Bu söylediklerim Baud 115200 de iken oluyor.Baud 57600 iken daha önceki kablolarda olduğu gibi bağlantı kurulamıyor ve telefon yine açılıyor.
    Yan sanayi x55 kablodan oluşturduğum üç farklı dizilimde de MPM bağlantı kuramıyor VisSie bağlantı kuruyor ve işlem yapabiliyorum.Hatta telefonu v45 e update ederken bir sorun oluşmuş olabileceğini düşünerek yeniden üstelik bu kablo ile güncelledim ve tekrar denedim sonuç yine aynı.
    Niye böyle acaba?

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFlagTR -- 24 Nisan 2007; 22:15:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

cmert

Coşku seni buralarda görmek ne hoş..Termometre bikaç derecelik farka rağmen işe yarıyor ama telefonu kendi halinde bırakmak gerekiyor.Elde ısındığı zaman sıcaklık artıyor..Buda normal çünkü onun görevi bataryanın sıcaklığını okumak

pasifte olsa merak ve ilgiyle takip ediyorum sizleri, yaptığkların(ız) takdire şayan doğrusu
    demek batarya sıcaklığını ölçüyor ... valla EL71 e olan hayranlığım bir kat daha arttı

• ''Albo dan alıntı :
    Yan sanayi x55 kablodan oluşturduğum üç farklı dizilimde de MPM bağlantı kuramıyor VisSie bağlantı kuruyor ve işlem yapabiliyorum. ''

Albo
    Her üç dizilimde vissie ile bağlantı kuruyor mu??
    vissie ile bağlantı kuruyosa flasher da kodlarda hata yapıyor olma ihtimalin var..mpm in bağlantı kuramaması normal en azından bende de olmuyor..

Asıl dizilim şeması en üstteki..

ayrıca aksesuarlar kısmında şu ibare görünüyor mu ??
     Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 24 Nisan 2007; 23:07:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

sessizsilah

Birgün boş zaman olduğunda bir başlık atıp filmleri o başlıkta atmayı düşünüyorum. 400 tane seçme hit divx var ama alt yazılı olduğu için uğraşmam gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

sessizsilah

bende musgucuk un dediğinden diyorum
  • Hangi siteye upload etsem daha az zaman alır yardım etseniz
  • Arkadaşlar dosya sistemini biçimlendirdikten sonra telefon daha güzel fotoğraf çekiyor,bilginiz olsun..

tabi formatlamadan önce t9, mesaj, rehberinizi ve önemli bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın
  • rehber falan siliniosa uzun işmiş
  • merhaba arkdaşlar telin kulaklığı bildiğiniz gibi zayıf bunun için çıkışları 3.5 normal kullaklık girişine ceviren aparat bulabilirmiyiz,forumda daha önce tartışıldı mı bilmiorum
  • Collezione
    Kabloyu nerden almıştın.Adres verebilirmisin?
  • MPM ile rehberi yedeklemek istiyorum. Bluetoth ile MPM bağlantısı kuruluyormu. Seçeneklerde var ama el71 seçeneğini bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.