Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyw.

• bende el71 de açılan videolardan n72,n70,6680,d900 e yolladım sonuç olarak hiçbiri açamadı hepside morardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

bende bu kablo yapma işine girmek istiyorum yavaş yavaş ama:
    x55 dediğiniz kablonun başka bir adı yok mu, yani almak içn gittiğimiz yere x55 kablo diye mi sorucaz?
    dca-110 ile dca-100 arasında ne fark var?
    17. sayfadan 22 ye kadar tekrar okuyabildim bugün
    x55 kabloyu almanızın nedeni telefonun girişiyle aynı olması mı?
    yani x55 almak yerine 2 tane dca-140 alıp birinin telefon girişini x55 in girişi niyetine kullanamazmıyız?

emrEvo8

1-dca100 ün com girişli olması haricinde dca140 dan bir farkı yok..bildiğin data kablosu yani. patch için uygun değil..

2-x55 içinde bulundurduğu devre sayesinde, soket nanoya dönüştürülerek ve dizilim değiştirilerek dca110 kablo haline geliyor..yani x55 soketini söküp dca140 ın nano soketine doğru dizilimle lehimliyoruz.

3-daha öncede söylediğimiz gibi ''x55 kablo var mı'' diye sorduğumuzda telefoncular aval aval bakıyor anlamıyorlar..onun için com girişli siemens data kablosu gibi daha açıklayıcı bir ifadeyle derdimizi anlatmak zorunda kalıyoruz..

sessizsilah

kliplerin devamını bekliyoruz..birde batarya konusunda deneyimlerini ve ölçüm sonuçlarını paylaşırsan seviniriz..

• bende paylaşmak istedim

Avril Lavigne-Girl Friend

convert gerekmez direkt atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-side -- 27 Nisan 2007; 13:42:44 >

• Kadir inanırdan süper bir goooollllllll

Kadir babadan gollll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 27 Nisan 2007; 13:53:11 >

• format atnaya karar verdim ama neleri yedeklemem gerekio emin diilim
    mpm de adres defteri ve diğerlerini nasıl yedeklioruz?
  • bu arada video paylaşımlarıda rengarenk oldu

• terror squad feat fat joe & remy - lean back [kobra][kobra]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 27 Nisan 2007; 14:12:22 >

• abi bu ne komik şeydir böle
    "YAŞA HASAN!"

quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

Kadir inanırdan süper bir goooollllllll

Kadir babadan gollll

• siz yardım etmesenizde mpm de tel.i yedekledim ve format attım lakin tel.de ve cam de farkedilir bi değişiklik olmadı

sessizsilah
    sen videoları hangi programda nasıl ceviriosn??
    ( bikaç video da ben çevirim bari )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musgucuk -- 27 Nisan 2007; 21:29:56 >
  • tüm işlemlerin yapıldıgı kablo için dca-510 denilmiş hem usb hem serial kablo ama collezione daha önce verdiğin kablo tablosunda dca-110 diye bir kablo modeli yok ben yurt dışından getirtmek istesem hangisini getirtmeliyim diye düşünürken dca-510 un eski siemens telefonlarına uydugunu görerek yıkıldım patch yapmamıza yarıyacak orjinal kablo yok galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 27 Nisan 2007; 22:24:39 >
  • ailkem

bildiğim kadarı ile dca110 servis kablosu ve son kullanıcıya satılmıyor o nedenle tabloda yok..bizim yaptığımız kablo tablodaki no-name serielle denilen kablo..dca510 ve 110 kablo dizilimleri ve soket haricinde aynı yapıya sahip..
    seninde dediğin gibi patch yapmak için orjinal kablo yok..sanırım siemens durumun farkına vardı ve dca 510 un dca 110 versiyonunu üretmedi ya da en azından satışa sunmadı..
  • Animasyonlu wallpapere'lar.[cLone]:: arkadaşımızdan alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 27 Nisan 2007; 23:13:01 >

• collezione
    eyw
    hareketli wallpaperların devamı gelsn abi..
  • Arkadaşlar el 71 e nasıl termometre ekliyoruz.biln varsa yardımcı olursa sevinirim.hareketli wallpaperlar mükemmel bu arada devamını beklioz.

• quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

collezione
    eyw

musgucuk biraz sen birşeyler gönder artık..olmuyor böyle

/>
    />

/>
    />

/>
    />

/>
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 27 Nisan 2007; 23:52:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

collezione
    eyw

musgucuk biraz sen birşeyler gönder artık..olmuyor böyle

/>
    />

/>
    />

/>
    />

/>
    />

Süper bunlar telefona renk kattı

• Video dönüştürme programı İNNDİRRR.........

Ayarları aşağıdaki gibi yaparsanız hem takılma olmaz hemde ses ve görüntü çok iyi olur
    ---------------------------------
    Video codec mpeg4
    resolution 320x240 vga
    kare hızı saniyede 10 kare
    video kalitesi 216 kbps

ses kalitesi 320 kbps (best)
    ses 2 kanallı
    ses frekansı 44100 hz
    --------------------------------

Not:Bu değerler aynı kalınca kare sayısını 15 yapınca takılmalar oldu. Görüntü 216 kbps den yukarı olduğunda hem boyut çok arttı hemde gözle görülür bir kalite artışı olmadı hemde takılma yaptı. 216 kbps denemelerimde en uygun seçenek. Ses kalitesini 256 kbps den aşağı yapınca tiz ve baslarda kalite düşüklüğü oluyor, özellikle kliplerde sesin cıstık cıstık çıkması için 320kbps yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 28 Nisan 2007; 1:12:21 >

• Collezione

o halde dca-510 neotech hepsiburada.com da 10 milyona var ben onu alsam nano soket alsam ve kablo dizilimlerini değiştirip rahatça dca-110 yapamazmıyım
  • Alın sizlere avrupanın en bomba klibi

Alex Gaudino - Destination Calabria
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.