Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

olan oldu...telimi alma hevesiyle başarıya gittim ve bana EF71 verdiler,,daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadığı ve 3310 kullanmaktan bıktığım için kabul ettim..

• timsah gözyaşları bunlar, yemezler ...
  • teli biraz daha kurcaladım şu ana kadar...

1...bir yeri ararken en başta çıkan dıdıdıdıdıtt dıdıdııdıtt sesi yok..?
    2..kamera 2 MP, El71 e oranla daha net ve noise suz foto çekiyor..+
    3..176*224 PX 30 FPS video kaydı yopıyor..+
    4..ekran 176*220 px 262 k renk..el71 gibi muhteşem değil.. -
    5..Kulaklık sesi ve hop sesi el71 e göre biraz az..-
    6..Q-Fi FM transmitter ile teldeki şarkıyı oto ya da ev teybine aktarabiliyorsunuz..+
    7..Radyo kullaklığı takınca aktif oluyor, normalde menulerde görünmüyor..?/+
    8..Şarj cihazını usb kablo olarakda kullanabiliyorsunuz..+
    9..pil 760mA..+
    10..uçuş modu var..+
    11..WebCam olarak kullanılabiliyor..+

aslında tele içim ısındı ama ses ve ekran canımı sıktı açıkçası..

quote:

timsah gözyaşları bunlar, yemezler ...

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• quote:

teli biraz daha kurcaladım şu ana kadar...

6..Q-Fi FM transmitter ile teldeki şarkıyı oto ya da ev teybine aktarabiliyorsunuz..+
    9..pil 760mA..+
    10..uçuş modu var..+

aslında tele içim ısındı ama ses ve ekran canımı sıktı açıkçası..

quote:

timsah gözyaşları bunlar, yemezler ...

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

Benim için bir telefonda olmazsa olmaz şeyler.
    1-Ekran kalitesi
    2-Ses kalitesi
    3-Kamera kalitesi
    4-Estetik
    5-Kişiselleştirilebilirlik (bu kelimeyi yazıyorum ama söylemek baya zamanımı alıyor)
    6-Bekleme ve konuşma süresi

EL71 benim için 3 ve 6 şıkkı zayıf ama diğer özellikleri tam sayılır.

EF71 in yazılımı nasıl EL71 gibi kişiselleştirilebiliyormu?

Tipi çok güzel bir telefon ama EF71 in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaoglu -- 10 Ekim 2007; 0:26:34 >

• collezione hayırlı olsun yeni telefonun. eğer ef71 den memnunsan veya onu kullanacaksan thh kararını geri çek bari.
  • Ben hiç memnun kalmayacağını düşünüyorum.Çünkü ben S88 kullandım ve Benq yazılımı kullanılmış bu telefonda.Yazılımından hiç memnun değildim.Ne bir tema yükleyebiliyorsun ne doğru dürüst bir java uygulaması çalıştırabiliyorsun.Ne firmware yükseltebiliyorsun.Menü ağır.Hele rehber çileden çıkarıyor.Çağrı esnasında arayan kişinin sadece ismi görünüyor.Daha neler neler.Bunda da sanırım Benq yazılımı kullanılmış.Siemens yazılımı ile kıyaslanamaz.
  • @collezione

ustad telden memnunmusun acaba? muhtemelen banada o tel.den verecekler? eger degilsen beklentilerini karsilamiorsa haber ver hic kabul etmiyeyim direk dava acayim?
  • Merhaba arkadaşlar, bende bir EL 71 kullanıcısı olarak aranıza katıldım, eğer kabul ederseniz.
    Ramazan bayramınızı kutlar, mutluluk sağlık dolu nice bayramlar dilerim.
  • albo'nun da bahsettiği olumsuzluklara katılıyorum ayrıca telefonun ahize sesi çok az, bugün cepa avm de nişanlımı aradım, teli kulama bastırıp anca konuşabildim..

beğenmediğim yönleri..

1-Tema desteği yok
    2-Ahize sesi çok az (aynı yorumlar gsmarena da da var)
    3-kişiselleştirebilme el71 e göre daha az..
    4-dosya yöneticisine benzer bi pro yok..telde temel mp3, müzik vs klasörler görünüyor.
    5-Ekran 176x220 px.
    6-şu an ufukta yeni firmware görünmüyor..
    7-Aşağı tuşla rehbere giremiyosun, atayamıyosunda..Rehberde numaralar görünmüyor.
    8-menu 3x3 9 ikondan oluşuyor, animasyan yok..
    10-mesaj gönderme pratik değil, çok defa tuşa basıyorsun.
    11-büyük harfle mesaj yazamıyosun ya da ben beceremedim..
    12-dış hoperlör ızgaraları telin arkasında ve alta bakıyor, tel çalınca sesi az çıkıyo gibi oluyor, ayrıca el71 e göre sesi az gibi..
    13-şu an şarjı 2 gün gidiyor.
    14-birim dönüştürücü sadece kur hesabı yapıyor..
    15-şarj adaptör kablosu çok kısa 1 m..
    16-tel benq yazılımı kullandığı için, kurcalarken size zevk vermiyor, özelleştirilemiyor, PATCH yapılamıyor..

beni şu an ençok 2 nolu şık rahatsız ediyor, aslında tel güzel ama EL71 den sonra heleki o kadar patch den sonra bana çok basit geldi..

iyi yönleri.

1-Kamera el71 den daha iyi foto çekiyor, Video kaydını 30 fps de yapıyor..
    2-menulerde dolaşma hızlı.
    3-uçak modu ve Q-fi modu var..
    4-FM transmitter var..
    5-Ses kalitesi ve seviyesi iyi.
    6-kulaklık güzel ses veriyor..
    7-konuşma esnasında geçen süreyi ekranda gösteriyor.
    8-emin değilim ama konuşmayı da kaydediyor..
    9-kasa sağlam, tel karizmatik..
    10-webcam olarak kullanılıyor. bugün denedim kamera 2MPx olduğu için görüntü çok güzel ve netti..

sonuç : genel olarak güzel telefon, ihtiyaçları karşılıyor..Ama ben el71 den sonra pek ısınamadım...EL71 bambaşka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 12 Ekim 2007; 13:37:02 >

• arkadaşlar dün itibariyle EL71imle vedalaştım ama yardıma ihtiyacı olan herkesin hala yanındayım.bu arada cihazdan kalma data kablo + flash kablosu + nokia şarj dönüştürücüsü + cuwan marka yedek batarya (yalnızca 1 defa şarj edildi) isteyenler PM atabilir.dördünün fiyatı oldukça cüzidir

iyi bayramlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 12 Ekim 2007; 12:44:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

arkadaşlar dün itibariyle EL71imle vedalaştım ama yardıma ihtiyacı olan herkesin hala yanındayım.bu arada cihazdan kalma data kablo + flash kablosu + nokia şarj dönüştürücüsü + cuwan marka yedek batarya (yalnızca 1 defa şarj edildi) isteyenler PM atabilir.dördünün fiyatı oldukça cüzidir

iyi bayramlar ...

ne tesadüf aynı malzemelrden bende de var, ayrıca orjinaş kutusu cd ve kitapçıklarıda var

bunlar bi yana ne oldu telefona coşku merak ettim bea

• sattım motorola rokr e2 aldım

quote:

• Çok Acil yardım

Arkadaşlar EL 71 telefonum Bugün kilitlendi.Mecburen pilini çıkartmak zorunda kaldım.Sonra tekrar taktım şu anda açılmıyor.Ekran Benq siemens yazısı çıkıp tekrar bip sesi ile kapanıyor.Pilini çıkartıp yarım saat bekledim.Olmadı.Kapalı beklettim yine olmadı.Format atalım desem telefon açılmıyor.Data kablosuda almadım.Şimdi serviste bayram tatilinde.Bütün telefon numaralarım ve bilgilerim orada kayıtlıydı.Şimdi hepsi gidecekmi?
  • telefonu mecburen servise vereceksin.patch kablon olsa yapılabilirdi..

quote:

sattım motorola rokr e2 aldım

quote:

vay be..önce ben, sonra adige şimdi de coşku..yaprak dökümü haa...Ne emekler verildi bu foruma..

• quote:

sattım motorola rokr e2 aldım

hayırlı ugurlu olsun cok iyi bir tercih......linux gercekten kendini gösteriyor mu acaba..ve ses kalitesi iyi de yani bangır bangır olay full mu?kulak tıkatıyor mu...
  • Orjinalden alıntı: Collezione

teli biraz daha kurcaladım şu ana kadar...

9..pil 760mA..+
    10..uçuş modu var..+
    12..otomatik kapanış ve acılış setlenebiliyor. bu durumda geceleri kapanarak stanbay süreniz uzuyor..+
    13..tele sekreter operatorden bagımsız calısıyor..+
    14..videolari tam ekran seyretmek için ekran pikseline göre ayarlamanız gerekmiyor.tam ekrana gec ile tam ekran oluyor..+
    15..ses kaydı amr..-
    16..Q-Fi mod ile radyo,maviışık,m p3 açık olabiliyor..+
    17..mms sadece 150kb..-
    18..web sayfaklarını daha göremedim ama msn ye cok rahat baglanıyor..+

• sözde sesi bangır bangırmış ama orjinal yazılımı ve kulaklığıyla bunlar sadece sözde kalıyor!!
    e2 motorolanın müzik telefonu ama şunu samimiyetle söyleyebilirim, EL71imiz gerek kulaklık gerekse de hoparlör sesiyle e2 dahil birçok müzik telefonunu ezer geçer.hiçbir iddası olmadığı halde...
    cihaza şu an mod yüklüyorum ve yarında kaliteli bir kulaklık alacağım, şu an yazdıklarım orjinal yazılım ve kulaklık için geçerli.birde şu var linux tabanlı olduğu için bugün yazdıklarımızı yarın yalanlayabiliriz, sürekli gelişim halinde bir cihaz.standart yazılımyla müzik yönünden tatmin olmasamda bimeksten 229 liraya aldığım cihazın fiyat performans oranı müthiş

şu an hızlı ve yüksek ses destekli bir mod yüklüyorum, belkide yükleme sonrası bu yazdıklarıma gülüp geçeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

hayırlı ugurlu olsun cok iyi bir tercih......linux gercekten kendini gösteriyor mu acaba..ve ses kalitesi iyi de yani bangır bangır olay full mu?kulak tıkatıyor mu...

• hayırlı olsun, sx1 e yapamadığın linuxu buna yaparsın kolayca
  • Arkadaşlar hiç bu bataryalara bakıp ta iç geçirmeyin. Avusturya va ALmanya da arkadaşlarım var. ikisine de sipariş verdim, ebay da olduğunu söyledim. Telefon modelini, resmini aklınıza ne geliyorsa yolladım karıştırmasınlar diye. Ama maalesef. Ebay dan alış veriş yapmalarına rağmen fotoğrafta gördüğünüz 1000 ya da 1200 mAh likpiller yok. Boşuna heveslenmeyin. Ebay da bulamayınca memleketleri karış karış gezdiler ama yine de bulamadılar. Zaten bulmalarını da beklemezdim. Ne de olsa artık bu telefonlar uzak doğudan geliyor. Heveslenmeyin boşuna HEVESİNİZ KURSAĞINIZDA KALIR!.
    Bu arada bulsaydılar 9-10 adet isteyecektim donanimhaber kullanıcıları için.

quote:

el72 yi bilmemde şu 1000mAh lık bataryaları nasıl temin edebiliriz acaba ? ebaydan alışveriş yapan oldu mu aranızda ?

http://cgi.ebay.de/Power-Akku-Siemens-BenQ-EL71-EL-71-EL-71-1000mAh_W0QQitemZ270172814824QQihZ017QQcategoryZ42416QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

bu da 1200mAh

http://cgi.ebay.de/Li-Polymer-AKKU-fuer-das-BenQ-Siemens-EL71-mit-1200mAh_W0QQitemZ200158531220QQihZ010QQcategoryZ42416QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 14 Ekim 2007; 7:27:56 >

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.