Bildirim
BENQ RL2455HM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hdmi pc range ayarını hem monitorden hem ekran kartı sürücüsü üzerinden 0-255 yapıp dene. Bende de aynı monitor var ve öyle bir sorunu yok. -
-
instant mode ayarını kapatın hala olmuyorsa dvi-d üzerinden bağlatı yapın. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
instant mode ayarını kapatın hala olmuyorsa dvi-d üzerinden bağlatı yapın.
instant mode kapattım olmadı. hemen dvi duali deniyorum -
-
Picture Settings:
Brightness: 20
Contrast: 50
Sharpness: 5
Color Temperature: User Mode (R:98, G:99, B: 98)
Gamma: Gamma 3
AMA: off
Instant Mode: off
Picture Advanced:
Picture Mode: Standard
Display Mode: Full
Smart Focus: Off
Şu ayarları deneyin birde. -
quote:
Picture Settings:
Brightness: 20
Contrast: 50
Sharpness: 5
Color Temperature: User Mode (R:98, G:99, B: 98)
Gamma: Gamma 3
AMA: off
Instant Mode: off
Picture Advanced:
Picture Mode: Standard
Display Mode: Full
Smart Focus: Off
Şu ayarları deneyin birde.
Malesef olmadı. ekran kartım msi R7 370 2gb bundan kaynaklı olabilir mi? Ayrıca nvidia gt 9800 ile denediğimde de bu şekilde ve amd a6 6400k APU'nun kendi grafik yongası ile denediğimde de sorun çözülmedi adını bile bilmiyorum:) bu nedir bu görüntü gürültüsü mü artık bulutlanma mı kafayı yemek üzereyim napcamı sapıttım iyice senide yordum kusura bakma. -
Bana o görüntünün olutuğu link ve saniyeyi atarsan bakayım. -
quote:
Bana o görüntünün olutuğu link ve saniyeyi atarsan bakayım.
https://www.youtube.com/watch?v=uAdj-K80R7c bu linki dakika ve saniyesi 33.10 -
İnternetten aldığınız bir ürünü gerekçe göstermeden 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Bakmayın illa arıza olacak laflarına.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
İnternetten aldığınız bir ürünü gerekçe göstermeden 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Bakmayın illa arıza olacak laflarına.
paketi açtığım için iade kabul etmiyormuş sanalmarketim :) yoksa çoktan iade etmiştim. -
Sallamasınlar. Pakedi açmadan nereden bileceğim ürünü beğenip beğenmediğimi. İnanmayın arkadaşım. Haklarınızı bilin. 14 gün içinde sebep bile göstermeden iade edebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
Sallamasınlar. Pakedi açmadan nereden bileceğim ürünü beğenip beğenmediğimi. İnanmayın arkadaşım. Haklarınızı bilin. 14 gün içinde sebep bile göstermeden iade edebilirsiniz.
Napıyım ben şimdi bugun sabah aradım en son iade kabul etmiyorlarmış işte açtığım için. Bana İstanbul'da bir teknik servisin numarasını verdiler orası ile iletişime geçicekmişim :) sanırım distribütör firma bilmiyorum kim olduklarını.Neyse aradım oraya işte sabahleyin onlarda ürünü bize yollayın bir kontrol edelim dediler bende düşünüyorum yollasam mı yollamasam mı diye kararsızım. -
İade nedeni arıza var,şöyle böyle deme.Beğenmedim iade edeceğim demeniz gerekir.Çünkü arıza marıza derseniz size servise yönlendirir.O yüzden beğenmedim iade ediyorum diyeceksiniz.
Ürünü kullanıp kullanmamanız iade hakkınızı elinizden almaz.Aldığınız yer işi yokuşa sürerse tüketici hakları kanununda yaptıklarının kanun dışı olduğunu söyleyin.Gerekirse maddeleri yazın.
Madde 9'da iade hakkınız olduğu bilgilendirilmekte.
Madde 13'de ürünü doğru kullandığınız için iade hakkınız var.
Madde 15 belirtilen mallarda olmadığı için monitörünüzü iade edebilirsiniz.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: TNTB
İade nedeni arıza var,şöyle böyle deme.Beğenmedim iade edeceğim demeniz gerekir.Çünkü arıza marıza derseniz size servise yönlendirir.O yüzden beğenmedim iade ediyorum diyeceksiniz.
Ürünü kullanıp kullanmamanız iade hakkınızı elinizden almaz.Aldığınız yer işi yokuşa sürerse tüketici hakları kanununda yaptıklarının kanun dışı olduğunu söyleyin.Gerekirse maddeleri yazın.
Madde 9'da iade hakkınız olduğu bilgilendirilmekte.
Madde 13'de ürünü doğru kullandığınız için iade hakkınız var.
Madde 15 belirtilen mallarda olmadığı için monitörünüzü iade edebilirsiniz.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm
Öncelikle çok teşekkürler. Bu söyledikleriniz biraz gözümü açtı, yarın sabah ilk iş burada yazanları bir bir telefonda söylicem bakalım ne diyecekler.
-
Sorununuz monitörden kaynaklanmıyor her kim bu görüntüyü hangi yazılım ile kayıt ettiyse ondan kaynaklanıyor :))) Kalitesiz yapılan kayıtlarda olan sorunlardandır farklı bir video açın kaliteli 2k-4k izleyin muhtemelen aynı sorunu yaşamayacaksınız.1080p 24" bir monitörde düşük çözünürlükte video izlediğinizde de aynı sorunu yaşarsınız sorun monitörden değil görüntüden kaynaklanıyor ör aynı sorunu iyi ayarlarda oyunlarda vs yaşamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: arteffeck
Sorununuz monitörden kaynaklanmıyor her kim bu görüntüyü hangi yazılım ile kayıt ettiyse ondan kaynaklanıyor :))) Kalitesiz yapılan kayıtlarda olan sorunlardandır farklı bir video açın kaliteli 2k-4k izleyin muhtemelen aynı sorunu yaşamayacaksınız.1080p 24" bir monitörde düşük çözünürlükte video izlediğinizde de aynı sorunu yaşarsınız sorun monitörden değil görüntüden kaynaklanıyor ör aynı sorunu iyi ayarlarda oyunlarda vs yaşamazsınız.
https://www.youtube.com/watch?v=uAdj-K80R7c 33.10
-
-
Hocam 2k veya 4k videolarda bir deneyin youtube vs gibi yerlerden bir izleyin aynı olay söz konusu mu? Bazı cihazlarda bulutlanma sorunları olabiliyor monitörün modeliyle alakalı değil sadece cihaza denk gelen panelde bu sorun oluşabiliyor birde renk gamı ayarlarını bir kontrol edin ondan kaynaklı da olabilir rgb değerlerini 0-255 aralığı değil diğer ayarı seçip ayar yapmayı deneyin.
Birde şunu belirteyim digitürk vs gibi yayınlarda gerçek 1080p yayınları değildir coğu zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arteffeck -- 5 Kasım 2016; 17:16:23 >
Benzer içerikler
- 4k monitör tavsiyesi
- adaptive sync nedir
- lenovo legion r25f-30 alınır mı
- fazeon monitör alınır mı
- ascr nedir
- va panel nedir
- 1000 hz monitör
- monitör önerisi
- 750 hz monitör
- 600 hz monitör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X