Şimdi Ara

BENQ RL2450H 24 Nasıl bir monitördür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENQ RL2450H 24 hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı almak
    istiyorum. Bu monitör olmasa bile, başka önerebileceğiniz oyuncu monitörü var mı ? 650 tl ile sınırlı bütçem. Genel olarak oyun ağırlıklı olabilir, photoshop kullanıyorum aynı zamanda ağabeyim grafiker ona göre bir monitör önerirseniz beni sevindirirsiniz. Aynı zamanda iyi bir film seyrederim. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaarruzKeçisi -- 12 Temmuz 2012; 14:33:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan3623

BENQ RL2450H 24 hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı almak
    istiyorum. Bu monitör olmasa bile, başka önerebileceğiniz oyuncu monitörü var mı ? 650 tl ile sınırlı bütçem. Genel olarak oyun ağırlıklı olabilir, photoshop kullanıyorum aynı zamanda ağabeyim grafiker ona göre bir monitör önerirseniz beni sevindirirsiniz. Aynı zamanda iyi bir film seyrederim. ..

Bence oyun monitörü olarak başarılı bir monitör. Mağazada deneme şansın varsa gidip deneyerek al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divercats -- 13 Temmuz 2012; 7:05:06 >
  • Benq'u adına çalışmayan başka birisinden yorum bekliyorum.
  • Ben BenQ adına çalışmıyorum malesef. Oyun için monitör arıyorum dersen bende bu markanın monitörünü öneririm sana normal olarak. Bunun dışında marka soracak olursan Asus bakabilirsin en azından Samsung dan daha iyi. Oyun monitörü denince beklentiler çok yükseliyor sonuç olarak. Neyse kararı başkalarının yorumlarına bakarak sen verirsin artık. iyi günler.
  • BenQ'nun yeni oyuncu monitörleri çok başarılı.
    Adeks'te deneme şansın var görmek, test etmek istersen diye söyliyim dedim.
  • Aradığın model Adeks Store'da 559 TL'ye satılıyor.
    Facebook sayfalarında bilgi mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.