Şimdi Ara

BenQ Joybook A52 İNCELEMESİ (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben benq markasına pek ısınamadım ?
    ne malı yani ? madde in : ?? (NERESİ )
    RAMM karpasitesi en fazla kaç oluyor ? 2GB 4GB ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Soruma cevap verebilecek kimse yok mu?

Driver olarak Alps yüklü. Synaptics mi yüklemek lazım? Alpste devre dışı bırak seçeneği yok mu?

A 52'deki touch ped'i kapatamama problemi çözüldü:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12636642/mpage_12/key_/tm.htm
  • ekran kartı iyi gibi ..
  • Bu bilgisayarı vista ile kullanan arkadaş varsa vista puanını yazabilir mi?
    en çok ekran kartına verdiği puanı merak ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altrea

Bu bilgisayarı vista ile kullanan arkadaş varsa vista puanını yazabilir mi?
    en çok ekran kartına verdiği puanı merak ediyorum..

4.1
  • ekran kartı iyi gibi ..
  • Arkadaşlar bir vista puanı sorduk sallamışsınız.Şu an mu mesajı BenQ ile yazıyorum.Bilgisayar mükemmeel
    Vista puanlarına gelince

İşlemci:4.7
    Bellek(henüz 1gb 2gb yükseltmeden):3.9
    grafik:2.4
    oyun grafiği:3
    birincil sabit disk:5

bence değerler çok güzel ekran kartına vistanın bu kadar puan vermesi çok güzel.

Plastik kalitesi oldukca yüksek ekran parlaklığı ve çözünürlük çok güzel.

Sadece fan hep aynı devirde dönüyor ısı yok ama fanın ventili sol tarafta olduğu için biraz sesi duyuluyor.

güç adaptörü küçük kablosu yeterince uzun Şu an kulaklık ile müzik dinliyorum.Ve virüs programı tarama yapıyor..

Bu fiyata güzel bir makina gösteriş ve marka bağımlısı değilseniz ideal
    Bence ofis için ideal bir makina
  • 1000 ytl altı için çok iyi bir seçenek
    keşke free dos satılsada biraz daha ucuz olsa....
  • Arkadaşlar bataryası 4 Hücreli olduğu için 1 saat gidiyor.

Hızından memnunum.

Ofis için ideal...
  • bu laptoptan dayımdada var xp yükledi 2 gün sonra kendiliğinden çöktü bir daha yükledi oda 1-2 gün içinde çöktü galiba bu a52 xp kaldırmıyo yada sizce nedeni ne olabilir neden çöküyo pc şu anda vista kullanıyo ama memnun değil vistadan laptop genel anlamda iyi kullanışlı
  • bende xp yapmayı planlıyorum bu alet xp'yi kaldırmıyo mu?bilgisi olan var mı?.:: NEJ@T ::. sorunu halloldu mu dayının xp kullanabiliyomu?
  • arkadaşlar bende a52 e kulanıyorum bana hediye geldi fakat atı çalışmiyo driverlerini yükledim olmadı yardım pls
  • acaba vista yüklesem olurmu?????????
  • arkadaşlar ben bilgisayarı aldığımdan beri vista kullanıyodum xp kurduktan sonra bilgisayar aşırı donmaya başladı klasörler içinde gezinirken bile takılma oluyor driverlerinı benq sitesinden indirdim ama fayda etmiyor. yardımcı olabilecek olan varmı...
  • Konuyu hortlatayım :) Tertemiz sifirdan farksiz BenQ A52 gecti elime merak ediyorum suan kullanan varmi cihazi hala acaba :)

Elimdeki Core Duo islemcili 4 Gb Ram li 128 Mb Ati x200M ekran kartli bir cihaz hic kullanilmamis gibi uzerinde cizik yada leke yok neredeyse batarya hala sarj aliyor ve yarim saat kadar gidiyor :)

Suan Youtube da takiliyorum 480P de gayet yeterli ve akici , Netflix e girdim oradada gayet akici birazda nette takildim sahibindene girdim foruma girdim felan yani hosuma gitti 2020 yilinda olmamiza ragmen is görebilecek bir laptop hala =)

Pes 13 ü yükledim yemedi :) Ekran kartinin surucusunu 06.2007 olarak bulabildim uyumlu en son 2010 da cikanda bir guncelleme var herhalde ama yapamadim kabul etmedi onuda yuklersem Youtube da felan biraz daha iyi performans verebilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.