Şimdi Ara

BENQ 24/27' XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
9
Favori
18.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk5kardes

İyi akşamlar ben de xl2420z almayı düşünüyorum İstanbul'da magzadan anında alabileceğim bi yer var mıdır ?

ince hesap dan alabilirsin. Adresi Mecidiyeköy Mah. Gülbahar Cad. No:19/A-D Mecidiyeköy - İstanbul
  • 2420z'de sadece 1.6 için atanmış bir profil var ama 2430t'de göremedim.çözünürlük ve monitör hz değerleri kaç o profilde bilgin var mı hocam?en azından ben de ona benzetmeye çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-SABOTEUR

Selam arkadaşlar,benq xl2430t siparişi verdim muhtemelen bugün ya da yarın elimde olur.BF4 ve CS 1.6 için kullanıcı tanımlı 2 profil oluşturmak istiyorum.Burda merak ettiğim 1.6'da oyun max 100 fps veriyor ve ben 1024*768 ya da 1280*960 çözünürlükte oynamak istiyorum.Bu çözünürlüklerde sabit 100hz olarak nasıl profil tanımlayabilirim? CS 1.6 oynayan arkadaşlar(hala varsa ) kullandığı profilleri yazarsa da sevinirim.

Hocam bırak 1.6 yıl gel go ya :) Ben geçen seneye kadar 1.5 teydim 13 yıldır bırakamadım 1.6 ya bile geçemedim şimdi keşke daha erken geçseymişim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

http://www.displaylag.com/benq-xl2420g-144hz-g-sync-gaming-monitor-review/

Hocam konuyu size aktarayim mi eğer istiyorsanız? Ben ilgilenemiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

quote:

Orijinalden alıntı: Berk5kardes

İyi akşamlar ben de xl2420z almayı düşünüyorum İstanbul'da magzadan anında alabileceğim bi yer var mıdır ?

ince hesap dan alabilirsin. Adresi Mecidiyeköy Mah. Gülbahar Cad. No:19/A-D Mecidiyeköy - İstanbul

Sadece internetten satiyolarmis magzadan satis yokmus malesef baska bir yer oneremez misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abundantia

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

http://www.displaylag.com/benq-xl2420g-144hz-g-sync-gaming-monitor-review/

Hocam konuyu size aktarayim mi eğer istiyorsanız? Ben ilgilenemiyorum artık

Niye İlgilenemiyorsun Konuyu Başlattın Madem Devam ettir

• İyi gunler ben de benq xl2420z almis bulunuyorum. Cs go oyuncusuyum tavsiye ettiginiz ayarlar veya herhangi birsey var mi ?

• arkadaslar aylardır xl2420t arıyorum nasıl bulaıbırm yada benq xl2420t sınden daha ustun bı monitör öneriri misiniz 2. el bilene olabilir alabılıırm 1.5k yı gecmese sevınırım tesekkurler mesajalrınız ıcın sımdıden xl2420t satan veya nerde bulabılceıgım hkaında bı fıkı olan lutfen cevaplasın
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Böyle güzel monitöre az kişi sahip oluyor ama olanlar da satıyor nedense? Sorması ayıp, neden satıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Böyle güzel monitöre az kişi sahip oluyor ama olanlar da satıyor nedense? Sorması ayıp, neden satıyorsun?

ayıpsa niye soruyorsun

Şaka bir yana GTX 980 classified almıştım bu monitör ile kullanmak için. Kart arızalı çıktı iade ettim. Yeni kart almak istedim ama oyundan da biraz soğudum. R9 280 var şu an. O da 2.elde satışta. Aslında harika bir kart ama G-Sync özelliği yok o kartın :) O yüzden ya monitörü satacağım. Ya da kartı satıp G-Sync özellikli bir kart almam lazım.

Bu aralar otomobile de heveslendiğim için alıcısı çıkarsa monitörü satabilirim. Çok ufak da olsa pazarlık payı olur :) Monitör çok yeni bu arada. Zaten bu konudan tavsiye alarak almıştım sanırım.

Ayrıca G-sync monitörler içinde hala değişmediyse Hdmi, dvi-d ve displayport üçlüsüne sahip tek monitör diye hatırlıyorum.

• greenflash kullanıcısına yanıt
    G-Sync'i kullanmak nasip olmadı yani. Hay Allah. Başka bir arkadaşta MG279Q almış ama o da kartı FreeSync destekli olmadığı için, monitörün FreeSync özelliğini kullanamıyor şu anda. Amma benzerlik ha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xl2430t siparisi vermek istiyorum ama hic bir yerde stokta deil...

• Aether kullanıcısına yanıt
    hocam xl2420z alın aralarında hıcbı fark yok arkadasların dedıgı gıbı ben 3 ay olcak monitörü almak ıcın arastırdım ve karar verdım xl2420z alıcam daha ıyı
  • Ne alemdesiniz arkadaşlar?
  • Amazon fiyatı vs. bilen var mı güncel fiyatı arkadaşlar?
  • Ben Cs yi Bıraktığım için Satışa Sunacağım Bilgisayarı Parça Parça Satacağım Almak isteyen Arkadaşlar PM Atabilir.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ilk ciktiginda 2420t almistim. halada memnunum satmayida dusunmuyorum :))
  • Ne kadar düşünüyorsunuz hocam?

@hata_I

Bu monitör satılır mı be.
  • Piyasa değerini bilmiyorum ki her yerde stoklarda yok diyor ama tutarları farklı o yüzden konuşur anlaşırız

• Arkadaslar 500-700 tl arasi oyun monitoru onerirmisiniz? Benq rl2455hm inceledim ama sanki doyurucu renkler kontrast yok gibi geldi. 1ms olmasada olur 1-4 arasi olabilir yeterki doyurucu guzel bir goruntu versin
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.