Şimdi Ara

benmi yanlış düşünüyorum yoksa arkadaşımın yaptığımı yanlış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir arkadaşım var 10 seneden fazladır tanıyorum. Ben bunu yeni tanıştığım kişiler olsun, uzun süredir tanıdığım kişiler olsun tandığım herkesle tanıştırırım, onlarla bir plan yapacaksam arkadaşımıda çağırırım, bundan zevkte alırım çünkü arkadaşımı severim ve onunda benle aynı ortamda bulunmasından eğlenirim. Ama arkadaşım beni kendi arkadaşlarıyla ben sormazsam asla tanıştırmıyor, onlarla bir plan yaparsa ben bende gelebilirmiyim demezsem beni çağırmıyor. Ama plan yapacaksa benden saklamıyor sadece beni davet etmiyor. Bu da beni üzüyor açıkcası çünkü ben onu hep çağrıyorum ediyorum. Sizce üzülmem saçmamı bu duruma ? yoksa arkadaşımın yaptığı normal değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Aralık 2023; 19:35:5 >

• Senden gizli plan yapmiyorsa sıkıntı yok bence,
    ya seni davet etmeye gerek duymuyordu çünkü kapi her zaman açıktır yada gelmek istemeyecegini düsünüyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

ama mesela yılbaşında benim oturduğum yere yakın bi yerde bi arkadaşıyla plan yapmış, diyorum yılbaşında benim plşanım yok geliyimi senle diye, onla buluştuktan sonra işimiz bitince geliyim takılak diyor. Hani sende gel demiyor, ben direk davet ediyorum bir plan yaptığımda onu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Aralık 2023; 19:47:19 >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Belki öbür arkadasi baska birini istemiyordur, belki manitacilik yapacaklardir bazen "2 kisi az 3 kişi coktur", bilemiyorum hocam tanimiyorum arkadasini ama eger toksik bir durum seziyorsan uzaklas, yani seninle iyi planlar yapmayip sadece bos zamanlarinda takiliyorsa ve bu durum seni rahatsiz ediyorsa kendi kendi yersin, zarar verme kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 31 Aralık 2023; 19:56:3 >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

toxiclik yok hocam, benle plan yapıp takılıyorda ama sadece davet etmeme durumu beni rahatsız ediyor

• Kendimden örnek verecek olursam bir dostum varsa severim sayarım ama bir etkinlikte kişi sayısı arttıkça sosyalliği pek sevmediğim için rahatsız olurum, şu ana kadar da arkadaşlarımla sadece ikili şekilde buluşup takılmışımdır başkasına çağırma gereği olmadan, çünkü zaten biriyle zar zor anlaşmayı başarmışken birinin daha ortamda olması hoşuma gitmez genelde

• Belki senden utanıyordur bi ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dost değilsiniz sadece arkadaşsınız yolunuz ayrıldığında bir daha görüşmezsiniz. Aynı durumda ben olsam mümkün mertebe görüşmezdim. Merhaba merhaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.