Çocukluğumdan beri arkadaşım, kardeşim bildiğim bir insandı. Önceden durumumuz pek iyi değildi o dönemlerde tanışmıştık. Allah'a şükür bizim işler biraz açıldı borçtan kurtulup rahatladık. Ama arkadaşımın ailesi çok darda, çocuk evi geçindirmeye çalışıyor hasta babası var. Arkadaşım çok gururlu bir insandır hiç kimseden 5 kuruş para almaz hak etmeden. Bende bu yüzden yardım etmeye kalkmadım bir kere denedim sertçe geri çevirdi beni, bu benim sorunum ben hallederim dedi. Ama bu benim kardeşim dediğim bir insan onu üzgün gördükçe içim gidiyor çünkü ben mutluyum kafam rahat ama o değil diye. Haftasonu akşamları takılıyoruz genelde, geçen yine geziyoruz ne yapalım diye düşünüyorduk en son karar verdik. Geçtik bir mekana oturduk. Hesabı isteğimizde direk onun hamle yapmasına izin vermeden ben ödedim yaklaşık 250tl tuttu. Arabaya bindik neden sen ödedin demeye başladı. Olsun kardeşim diyorum bir dahakine sen ödersin diyorum tutturdu bana para vermeye kalkıyor. Ya yok diyorum bir dahakine sen öde diyorum. Yok olmaz illa alacam o parayı. Tabi onun inatçı olduğu gibi bende az inatçı değilim. Almadım parayı. Sonra neden almıyosun diye sordu, bende bu sefer benden olsun içimden geldi dedim. Sonra sen değiştin demeye başladı, nasıl yani dedim. Önceden küçükken de gezerdik ama hesabı bölüşürdük dedi. Şimdi ne zaman gitsek sen ödemeye kalkıyosun dedi. Bende önceden durumumuz kötüydü biliyosun ama şimdi iyiyiz çok şükür dedim. Sende ailene bakıyosun yük olmak istemedim ben ödedim ne var bunda kardeşiz biz dedim. Sonra beni yanlış anladı indi gitti. Sen beni küçük görüyorsun diye mesaj attı engelledi. Her yerden engel attı kapısına gitmek istemiyorum. Yardımcı olun gözünüzü seveyim bu insan çok değer verdiğim birisi nasıl gönlünü alırım ? |
Yakın arkadaşım büyük yanlış yaptı

-
-
Gönlünü almana gerek yok. Benimde vardı bu tip arkadaşım, saçma sapan olayları bahane edip küskünlük çıkarırdı. bende prim verirdim barışırdık ama en son wpden sövdü bende eyvallah etmedim karşılık verdim, gitti. Sen istediğin kadar iyi niyetli ol osuruktan nem kapar bu tip insanlar. Full zarar yani arkadaşlığını bitirmeye bak.
-
Adam gibi, kimsenin 5 kuruşunda gözü olmayan, kimseye yük olmamaya çalışan böyle bir arkadaşım olsa ölene kadar onunla muhataplığı kesmemeye çalışırdım.
Size kaypak ve borç takan tipten arkadaş lazım galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran var diye niye eziyorsun olum çocuğu
Demek ki hem fakir hem gururlu.
Böyle insan fazla kalmadı ülkemizde.
Bence o arkadaşının değerini bil.
Tam dost olunacak insan.
Senin yanlişin arkadasin durumu yoksa ona gore mekana gidicen ortak bir mekana 250 tl mekan zaten onu aşar.
O an icin alinmis olsa da engellemek fln abarti olmus. Sen kotu bisey yapmamisin zaman ver hocam. Demek ki fazla iyilikten maraz dogar lafi dogruymus.
Tutup adama al lan sen fakirsin diyecek halin yok seni hakli goruyorum. Biz de arakdaslara bisey ismarliyoruz birbirimize ben issiz parasizken o oder, tersi ben oderim bunlarin hesabini tutmayiz birbirimize gecirme vs gibi bi niyet yok zaten.
Delikanli adam gurur yapmistir ama yinede abartmis.
-
Senin yaptığın doğru aslında. İçinden gelen hesabı öder, diğeri de sonraki hesabı öder karşılık olarak. Arkadaşlar arasında bu muhabbetin geçmemesi lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlığımı bitiremem çocukluk arkadaşım o benim. Ne yapcam bilmiyorum
-
Demek istediğim arkadaşlığımı bitirmek değil. Zaten kendisi böyle yaptı. Yanlış anladı beni
-
Ezmek değil bu zaten çocukluk arkadaşım aramızda böyle şeylerin lafı olmaz. Ama durumu darda biraz bende sıkışmasın diye bu sefer benden olsun deyip hesabı ödedim yanlış mı yaptım ?
Her zaman yardımcı olmaya kalkıyorum neden ezeyim onu hangi hareketime eziyorsun dedin
-
İşte bende kaybetmek istemiyorum çok iyi bi insan ama beni yanlış anladı bu durumu düzeltmem lazım
-
Düşündük ortak karar alıp oraya gittik. En son hesabı istedik araya kartı ben koydum bunda ne var. Aynı şey başına gelse durumun iyi olsa dostun, kardeşin bildiğin insan darda olsa ödetir miydin? Onu kırmadan bu sefer benden olsun birdahaki senden derdin veya demez miydin bilemem ben böyleyim doğrusu da budur
-
Hocam abarttı zaten. Zamanında onunla ne paralar harcadık hesabı yok. Ben darda olan kardeşime para harcatmak istemedim işte onu incitmeden bozmadan benden olsun bugün birdahaki senden dedim ama bunu yanlış anladı
-
Zaten aramızda para lafı olmazdı ama bu sefer hesap biraz kabarık olduğu için böyle yaptı diye düşünüyorum.
-
Git özür dilen ozaman sonra tekrar küssün tekrar özür dile.
-
tamam
-
Yanlış anlayabileceği bir şey söylememişsin, seni yanlış da anlamamış zaten. Mesele bakış açısı, bir insanın çok parası yok diye küçük görünmek nedir? Kendi içinde bunu düşünen biri olduğundan sana patlamış. Özür dilemen gereken bir şey yok, paramız var diye adam mı olduk lan denir böyle bir durumda başka da bir şey demene gerek yok bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birşey demiyorum zaten ama bakalım ne olacak bu işin sonu
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerDüşündük ortak karar alıp oraya gittik. En son hesabı istedik araya kartı ben koydum bunda ne var. Aynı şey başına gelse durumun iyi olsa dostun, kardeşin bildiğin insan darda olsa ödetir miydin? Onu kırmadan bu sefer benden olsun birdahaki senden derdin veya demez miydin bilemem ben böyleyim doğrusu da budur
Kardeş dediğimi anlamamışsın tekrar oku bence yoksa bu konuda hep şikayet edersin her insanın alım gücü bir değil sen arkadaşına değer versen onunda rahat edeceği yerlere gidebilirdin.
En Beğenilen Yanıtlar

Adam gibi, kimsenin 5 kuruşunda gözü olmayan, kimseye yük olmamaya çalışan böyle bir arkadaşım olsa ölene kadar onunla muhataplığı kesmemeye çalışırdım.
Size kaypak ve borç takan tipten arkadaş lazım galiba. |
Senin yanlişin arkadasin durumu yoksa ona gore mekana gidicen ortak bir mekana 250 tl mekan zaten onu aşar.
|
Benzer içerikler
- a101 kasa öğrenme
- sigara külü yemek
- spotify liste indirme
- viski soğuk mu içilir
- dövme fiyatları
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X