Şimdi Ara

Benim yerimde olsanız ne yapardınız ? [kız içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . şuan kafam çok karışık biraz da sizin düşüncelerinizi almak istedim. bu sene uzun yıllardır arkadaş olduğumuz bi kızla çıkmaya başladık. sonra onun bazı hataları nedeniyle ayrıldım.

sonrasında büyük bir hatayla çocukluk aşkıma onu sevdiğimi söyledim . sevdiğimi sanıyordum çünkü eskiden sırılsıklam aşıktım ona . maalesef öyle değilmiş . hoşlanıyorum fakat aşık olduğumu sanmıyorum . kız da beni seviyor . onu bırakıp da gitmek istemiyorum . üzülmesini istemiyorum . eskiden onunla konuşurken kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu fakat şimdi konuşacak konu bulamıyorum . çıkma teklifi de etmedim zaten . geçen gün konuşurken durduk yere benimle çıkar mısın dedi . ben de evet dedim tabi . sizce ne yapmalıyım?

bi kız daha var . gerçekten güzel bi kız . ona karşı bişey hissetmiyorum normal arkadaşım gibi yeri var bende. whatsapptan konuşuyorduk onunla da . ben sevgilimle konuşmaya başlayınca doğal olarak ona pek ilgi gösteremedim . o da bunu belirtti . benimle konuşmadığın için kendimi kötü hissettim diye. ben de bişey demedim . geçen de ben ona konuşmamak istediğimi felan söyledim . o da bayağı kırılmış . whatsappta durumlarına yazmış . ben de özür diledim. beni affetmesi için sevgilimden ayrılmam gerekiyormuş. bu kıza nasıl davranmalıyım ?

cevaplarınız benim için değerli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşık olduğundan uzak dur da... Kafa dengini seç. Sohbet edemedikten sonra kiz arkadaşi ne yapacaksin? Ergen çok olur "En quseli shec qanq" diyen.

• Hocam sen ayran gönüllüymüşsün. Bence hepsini bırak. Ergenliğin yan etkileridir bunlar. :)

Edit: Okuyacaklara ipucu; ağır ergenlik içerir.

• OKUMAYIN

• Seni affetmesi icin sevgilinden ayrilman mi gerekiyormus ?
    O kiz sana asik sanirim sincap

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Hocam sen ayran gönüllüymüşsün. Bence hepsini bırak. Ergenliğin yan etkileridir bunlar. :)

Edit: Okuyacaklara ipucu; ağır ergenlik içerir.

sevgilimden ayrılmayı düşünmüyorum. sizce whatsapptaki kıza nasıl davranmalıyım ? insanları üzmek istemiyorum .

• Sevgilinden ayrılman mı gerekiyomuş O kız sana aşık bu 1.İkincisi hangisiyle mutlu olucağını düşünüyosun hangisi kafa denginse onunla ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gevşeklik yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Aşık olduğundan uzak dur da... Kafa dengini seç. Sohbet edemedikten sonra kiz arkadaşi ne yapacaksin? Ergen çok olur "En quseli shec qanq" diyen.

en quseli shec qanq yabancı dil olarak algıladım oscarlık yazdın tbrk:d
  • Yaş 13 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Sevgilinden ayrılman mı gerekiyomuş O kız sana aşık bu 1.İkincisi hangisiyle mutlu olucağını düşünüyosun hangisi kafa denginse onunla ol.

yanlış anlaşılma var . ben onu sevmiyorum . sevgilimden ayrılmayacağım . sizce ona nasıl davranayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

Yaş 13 ?

17' Ye gireceğim dostum.

• Konuşacaksın kızla, üzülmemesini isteyeceksin. Bu kadar basit :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

merhaba arkadaşlar . şuan kafam çok karışık biraz da sizin düşüncelerinizi almak istedim. bu sene uzun yıllardır arkadaş olduğumuz bi kızla çıkmaya başladık. sonra onun bazı hataları nedeniyle ayrıldım.

sonrasında büyük bir hatayla çocukluk aşkıma onu sevdiğimi söyledim . sevdiğimi sanıyordum çünkü eskiden sırılsıklam aşıktım ona . maalesef öyle değilmiş . hoşlanıyorum fakat aşık olduğumu sanmıyorum . kız da beni seviyor . onu bırakıp da gitmek istemiyorum . üzülmesini istemiyorum . eskiden onunla konuşurken kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu fakat şimdi konuşacak konu bulamıyorum . çıkma teklifi de etmedim zaten . geçen gün konuşurken durduk yere benimle çıkar mısın dedi . ben de evet dedim tabi . sizce ne yapmalıyım?

bi kız daha var . gerçekten güzel bi kız . ona karşı bişey hissetmiyorum normal arkadaşım gibi yeri var bende. whatsapptan konuşuyorduk onunla da . ben sevgilimle konuşmaya başlayınca doğal olarak ona pek ilgi gösteremedim . o da bunu belirtti . benimle konuşmadığın için kendimi kötü hissettim diye. ben de bişey demedim . geçen de ben ona konuşmamak istediğimi felan söyledim . o da bayağı kırılmış . whatsappta durumlarına yazmış . ben de özür diledim. beni affetmesi için sevgilimden ayrılmam gerekiyormuş. bu kıza nasıl davranmalıyım ?

cevaplarınız benim için değerli olacak.

bro biz bitane bulamıyoruz senin kafan karışıyor en sevmediğini bana şutla :D:D

o değilde adalet yok be adalet biz bitane bulamıyoz

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    kız bulmuyorum ki , zamanla oluyor bu işler . hiç düşünmediğim kız bir anda sevgilim olmuş. biraz sabırlı olunca bütün isteklerimiz gerçekleşir :)

• quote:

kız bulmuyorum ki , zamanla oluyor bu işler . hiç düşünmediğim kız bir anda sevgilim olmuş. biraz sabırlı olunca bütün isteklerimiz gerçekleşir :)

güzel kardeşim bende tip yok, 20 senedir sabrediyorum 1 kere oldu
    valla sabırlı felan olunca olmuyor bu işler :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Sevgilinden ayrılman mı gerekiyomuş O kız sana aşık bu 1.İkincisi hangisiyle mutlu olucağını düşünüyosun hangisi kafa denginse onunla ol.

yanlış anlaşılma var . ben onu sevmiyorum . sevgilimden ayrılmayacağım . sizce ona nasıl davranayım ?

Açık açık söyle sevgilimden ayrılamam seviyorum ya arkadaş olarak kalalım ya da konuşmayalım diye.Başka seçenek yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Aşık olduğundan uzak dur da... Kafa dengini seç. Sohbet edemedikten sonra kiz arkadaşi ne yapacaksin? Ergen çok olur "En quseli shec qanq" diyen.

en quseli shec qanq yabancı dil olarak algıladım oscarlık yazdın tbrk:d

Kahkaha attim

• sen aradan çekil,kızlar birbirleriyle çıksın o zaman ayran gönüllüysen illaki birinin kalbini kırarsın,kaçışın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

sen aradan çekil,kızlar birbirleriyle çıksın o zaman ayran gönüllüysen illaki birinin kalbini kırarsın,kaçışın yok.

kız mesaj atıyor cevap vermek istemiyorum . sevgilimin kalbinin kırılmasından korkuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.