Şimdi Ara

Benim tecil mevzum karmakarışık oldu acil bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1993 doğumluyum ve şöyle bir sorunum var. Lisenin ilk üç senesini güzelce kalmadan hatta zayıf bile almadan atlattım, son sene nasıl becerdim bilmiyorum iki tane zayıf getirdim karneye, diplomamı alamadım yani. Ama o iki zayıfı sallamadım veririm nasıl olsa dedim geçiştirdim. Ama arkadaşlar inanmayacaksınız belki, hala o iki zayıfı vermiş değilim. Lütfen neden diye sormayın çok üzücü durumlar yaşadım o alttan kalan dersler hayatımdaki en küçük sorun haline geldi, ama şimdi tekrar büyük sorun teşkil ediyor gibiler. Yani kısacası benim iki sene önce mezun olup diplomamı almış olmam gerekirken hala elimde lise diplomam yok ve bu sene dersaneye gidiyorum, üniversite hayalim var. Şubatta sorumluluk sınavına girip o iki dersi vereceğim ama o zamana dek askerlik mevzusunu ne yapacağım? Tecil ettirmem gerekli, henüz askere gitmemeliyim. 30 eylül 1993 doğumluyum yani birkaç gün sonra 19. yaşımı doldurmuş ve 20'den gün almış olacağım. Lise diplomasız da tecil olmuyor. Şubatta derslerimi verdikten sonra diplomamı alıp askerliğimi tecil ettirebilir miyim? Yoksa şubata kadar çok mu geç olmuş olacak? Kardelen'im, Ünzile'yim derken Mehmetçik mi olacağım? Bir de diplomamı almamış olsam bile okulun sisteminde 'bekletilen öğrenci' tarzında bir şey olarak görünüyorum, yani hala okulda adım var, bunun tecil konusunda herhangi bir yardımı olabilir mi? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.