Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Benim sitem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:01 >

• Çok uğraştınız mı hocam bunla .
    güzel olmuş
  • Yok bi programı var onunla oluyordu demi Faux
  • zaten siteyi açana kadar belim çatladı nasıl olmuş lan bu uğraşsan yapamazsın yaparsında ben patlarım bunu yaparken
  • allah akıl fikir versin ne diyim
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Yok bi programı var onunla oluyordu demi Faux

Ama yinede güzel progamda olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:26 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:28 >
  • Şu andaki güzel olmuş, fakat o kadar da büyük yapmana gerek yoktu, uraştırdın beni çözünürlük ayarları ile
  • .....
     Benim sitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:30 >
  • .....
     Benim sitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:33 >
  • Bence bunları biyerden alıp bize satıyon sen dostum.Hadi hadi...
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:36 >
  • .....
     Benim sitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:39 >
  • abi kusura bakma ama bunu senin yapman imkansız gibi bir sey yani 1 sene ugrassan anca yaparsın bi program fln mı kullanıyon yaparken ne yapıyon eger gercekten sen yapıyosan helal olsun derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

abi kusura bakma ama bunu senin yapman imkansız gibi bir sey yani 1 sene ugrassan anca yaparsın bi program fln mı kullanıyon yaparken ne yapıyon eger gercekten sen yapıyosan helal olsun derim

program ile kaç kere söylendi
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 29 Ekim 2015; 19:04:43 >
  • Onun programı var, resmi koyuyosun öyle şey ediyo ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.