Şimdi Ara

benim neden istediklerim olmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 8. Sınıfa gidiyorum. Ayakkabım 25 liralık pazardn aldığım çakma ayakkabı. Dolabımdaki giysilerin çoğu 10-30 liralık tişörtler. Telefonum yok. Harçlık almıyorum. Tek ekstram anime izlemem. Netim çok yavaş. 100 kb indirme hızıvar. 240p video bıle uzun sürede iniyor. Tek ısteüim rahatça anıme izleyebilmek. Ancak bu bile fazla geliyor aileme. Ne yapmam gerek.sınıftakı kızların s4 ü ıphonesı var. Bunları ıstemıyorum ama onların aılesı bunları alırken hızlı bır ınternet hakkım değilmi 8 mbit olsa 720p ızlesem ama yok ışte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

merhaba 8. Sınıfa gidiyorum. Ayakkabım 25 liralık pazardn aldığım çakma ayakkabı. Dolabımdaki giysilerin çoğu 10-30 liralık tişörtler. Telefonum yok. Harçlık almıyorum. Tek ekstram anime izlemem. Netim çok yavaş. 100 kb indirme hızıvar. 240p video bıle uzun sürede iniyor. Tek ısteüim rahatça anıme izleyebilmek. Ancak bu bile fazla geliyor aileme. Ne yapmam gerek.sınıftakı kızların s4 ü ıphonesı var. Bunları ıstemıyorum ama onların aılesı bunları alırken hızlı bır ınternet hakkım değilmi 8 mbit olsa 720p ızlesem ama yok ışte.
    Ve mobilden yazıyorsun. Dalga geçilecek konu var, geçilmeyecek konu var gerçekten bu durumda olan milyonlarca çocuk var bu ülkede ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer10

quote:

merhaba 8. Sınıfa gidiyorum. Ayakkabım 25 liralık pazardn aldığım çakma ayakkabı. Dolabımdaki giysilerin çoğu 10-30 liralık tişörtler. Telefonum yok. Harçlık almıyorum. Tek ekstram anime izlemem. Netim çok yavaş. 100 kb indirme hızıvar. 240p video bıle uzun sürede iniyor. Tek ısteüim rahatça anıme izleyebilmek. Ancak bu bile fazla geliyor aileme. Ne yapmam gerek.sınıftakı kızların s4 ü ıphonesı var. Bunları ıstemıyorum ama onların aılesı bunları alırken hızlı bır ınternet hakkım değilmi 8 mbit olsa 720p ızlesem ama yok ışte.
    Ve mobilden yazıyorsun. Dalga geçilecek konu var, geçilmeyecek konu var gerçekten bu durumda olan milyonlarca çocuk var bu ülkede ayıp.

Headshot

• @Killer10

Bilgisayardan mobil siteye giriyor belki.

• arkadaşım bence sende herşeyin kralı var burda kendini acındırıyorsun hic utanmıyorsun deilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer10

quote:

net çok yavaş diyorum ya. çoğu zaman mobilden giriyorum bilgisayarda. mecbur böyle yoksa site 5 dakikada anca yükleniyor yada hiç yüklenmiyor çöküyor

• quote:

csb'de level atlamış mübarek
  • 1Mbit interneti var gelmiş çok yavaş site açılmıyor diyor. Bilmesek 56K zamanlarını yiyecez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.