Şimdi Ara

BENİM NEDEN HİÇ SEVGİLİM OLMADI... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
17.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sum 41

Çok bir şey kaybetmiş değilsin hocam...Bizim oldu da ne değişti ki...Verdiğin çabanın aslında boşa olduğunu görmek daha da yıpratıyor adamı...26 yaşındayım, artık evlenebileceğimi sanmıyorum...O saf ilişkiler bitmiş artık...

noldu evlendin mi
  • Kaybettiğin tek şey tecrübe ve gezip tozmak olmuş. Onun dışında pek bir şey kaybetmedin. Sonuçta birini sevmeden çıkamazsın değil mi? Sende ya sevmedin ya da sevip konuşamadın. Ben 2 kişiyle çıktım ilkiyle tecrübe ve iş olsun diye çıktım, kötü yaptım belki ama napayım bu gerekliydi. İkincisiyle severek çıkıyorum, bu ilişki biterse aseksüel olurum
  • 16 Yaşındayım 4-5 Tane Kız Teklif Etti Ama Hepsi Çirkindi
    Benimde Halim Böyle Olacak Gibi Bu Gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Değişik kurslara yazılıp çevre yap belki çalıştığın işten dolayı fazla kızlarla iç içe değilsindir.Örneğin ingilizce kursu olabilir.Hem ingilizce öğrenme ayağına bir kızla rahatça muhabbete girebilirsin hemde bu tarz kurslar aylarca sürer Ancak kızların yoğun olduğu yerlerde takılarak amacına ulaşabilirsin.İş biraz sende bitiyor millet okey oynarken bile sevgili yapıyor bu forumda konusu vardı

İngilizce kursu olayı bence çok mantıklı , belediyelerin beleş kursları dolu hepsi de hatun dolu Tabi bu meseleyi hayata geliş amacı olarak da görmemek lazım.Evlilikler bizde toplum baskısı yüzünden yapılıyor.

• Abicim bende 22 yaşındayım hemen hemen aynıyız. Çekilecek dert değil boşver için de değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

sevgilisi olmayanlar ve bulamayanlar diye kulüp açalım

duygu karmaşasına bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

duygu karmaşasına bak

Sen beni mi takip ediyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

duygu karmaşasına bak

Sen beni mi takip ediyorsun

evet

• boşver birader tek tabanca takılman senin için daha hayırlı ve daha huzurlu bu karı milletiyle nazıyla derdiyle hiç uğraşılmaz haa paran varsa zenginsen git istediğine teklif et gez toz eğlen keyfine bak ama hepsi boş adam işi hiç gerek yok tek takıl hayatını yaşa adamım
  • sorun çekingenlik pampa
    aş kendini kır zincirleri korkma kaybedecek birşey yok 27 sene elizabet durulmaz bomba gibi dolaşma ortalıkta açıl. konuş. ortamlara gir internetten bile tasnışıp buluşabileceğin birsürü hatun olur.
  • Yaş 23 2-3 tane kızla tanıştım fakat en fazlası 1 hafta yürüdü sonra bi daha da uğraşmadım bu işlerle :((

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

sorun çekingenlik pampa
    aş kendini kır zincirleri korkma kaybedecek birşey yok 27 sene elizabet durulmaz bomba gibi dolaşma ortalıkta açıl. konuş. ortamlara gir internetten bile tasnışıp buluşabileceğin birsürü hatun olur.

Hocam önerebileceğiniz güvenli ve ciddi bir tanışma sitesi var mı? Ben de çok çekingenim yas 23 bu arada :(

• Sorun özgüvenlik eksikliğinde kesinlikle, kendimden biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: denge32

Yani türümün tek örneği değilim..hocam sendemi hiç bulamadın

Benimde 1 tane oldu omrum boyunca bir daha olmiycak

O zamanlar cok sevdigim bir sevgilim vardi bunu yazdigimda ,vay be ne cabuk gecmis zaman, 3.5 yillik iliskim 4 ay once bitti

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Geri dönmez belkide döner abi boş ver geçer bunlar biz daha bulamadık derdine düşmeye erken bizide karartma.
  • tuik verilerine baktım. türkiyede 15-35 yaş aralığındaki erkek sayısı kadın sayısından 454739 kişi fazla. Ona göre alıştırın kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denge32

memlekette kız arkadaşı olmayan yok benden başka...MİLLET BENİM YAŞIMA GELİNCE ÇOLUK ÇOCUK SAHİBİ OLMUŞ...Ben bir kızın elini bile tutmadım

bardağın dolu tarafına bak: hiç reddedilmedin

• Evlenecek kız dahi bulamayan? Sen en zor şeyden bahsediyorsun hocam naptın ya... Allah yardımcın olsun, oynaşacak kız desen bi nevi de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Evlenecek kız dahi bulamayan? Sen en zor şeyden bahsediyorsun hocam naptın ya... Allah yardımcın olsun, oynaşacak kız desen bi nevi de..

• Takip!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.