Şimdi Ara

BENİM NEDEN HİÇ SEVGİLİM OLMADI... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
17.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En önemli faktör genetik bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız değilmişim

• Kaptan ben bir anımı anlatayım yaş 21 bu arada . Bana bir kız teklif etti ve bende kabul ettim hiç kızmazdım tartışma olmazdı . Birgün mesaj attı olmuyor diye sonra öğrendim ki eski sevgilisine dönmüş bende kız işlerini kendi açımdan kapatmıştım. Sonra birden bir kız çıktı mesajlaşmaya başladık fakat benim hiç ama hiç öyle bir düşüncem yok kız bana ileriyle ilgili konuşuyor şöyle yapmak istiyorum falan bende gelecek ilgili konuşmaktan nefret ederim konuşmayalım diyordum hiç ama hiç aşkmış falan düşünmedim kıza karşı.Ama o düşünmüş neyse ben buluşmak istediğimi söyledim canlı canlı görünce içimde hala kalp çarpıntısı olacağını hissettim.Ve şu an o kızla birlikteyiz 2 sene oldu gayette mutluyuz.Demem o ki ustam birden oluyor bu işler öyle her kızın peşinden koşarak olmaz. Rahat ol elbet çıkacak karşına gönlüne göre biri.
  • tombox T kullanıcısına yanıt
    Allah mutluluk nasip buyursun. Hep mutlu olun insallah.

• Amin dostum cümlemize ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombox -- 31 Mart 2015; 4:58:17 >
  • 0 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombox

Kaptan ben bir anımı anlatayım yaş 21 bu arada . Bana bir kız teklif etti ve bende kabul ettim hiç kızmazdım tartışma olmazdı . Birgün mesaj attı olmuyor diye sonra öğrendim ki eski sevgilisine dönmüş bende kız işlerini kendi açımdan kapatmıştım. Sonra birden bir kız çıktı mesajlaşmaya başladık fakat benim hiç ama hiç öyle bir düşüncem yok kız bana ileriyle ilgili konuşuyor şöyle yapmak istiyorum falan bende gelecek ilgili konuşmaktan nefret ederim konuşmayalım diyordum hiç ama hiç aşkmış falan düşünmedim kıza karşı.Ama o düşünmüş neyse ben buluşmak istediğimi söyledim canlı canlı görünce içimde hala kalp çarpıntısı olacağını hissettim.Ve şu an o kızla birlikteyiz 2 sene oldu gayette mutluyuz.Demem o ki ustam birden oluyor bu işler öyle her kızın peşinden koşarak olmaz. Rahat ol elbet çıkacak karşına gönlüne göre biri.

Herkesin peşinde koşmak konusunda katılıyorum.İlişkilere yersiz zamanlarda anlam yüklemezsek zedelenmeyiz.

• ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denge32

quote:

Bunu 27 yıldır çözemedim....VARMI BENİM GİBİ....Evlenecek kız dahi bulamayan..

dahi fazla olmuş. esas zor olan evlenecek kız bulmak. he ben de hiçbirini bulamadım gerçi..
  • quote:

quote:

Son durum nedir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevgilim olmadı.Sorun bence utangaçlık.Karşımda erkek varsa her türlü oturup muhabbet edebilirim ama kız varsa dilim tutulur mal mal bakarım.Yani kızlar bana teklif etmediği sürece sevgilim olmuyacak gibi gözüküyorBıçak zoruyla bile bir kıza çıkma teklifi etmeye cesaret edemem, beceremem de zatenBen de hayırlısı deyip hayatı akışına bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoiciyiz -- 7 Ocak 2016; 1:09:52 >
  • İlk izlenim...

• enoiciyiz kullanıcısına yanıt
    Çook yanlış bir düşünce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arzusuz ol..biriyle mükkemmel ol..ve son olarak çevresinden kaybol... ve iyi bir tafsiye sana ne kadar arsızsan o kadar büyüksün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Çook yanlış bir düşünce.

Neden ki?

• İŞ SİZDE BİTİYOR,kandaşlar
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Çok klişe olacak ama kızları gözünüzde çok büyütmüşsünüz.Bıçak zoruyla bile konuşamam falan demiş bir kızla Üzülerek söylüyorum ki çok zavallıca bir düşünce.Kızların geneli için konuşmak gerekirse normalde özgüvenleri düşüktür(bir çoğunun diyelim).Ama sosyal medyada aslan olurlar maşallah, çünkü talep var bunlara.Sizin gibilerin biraz özgüvene ihtiyacı var ve bu oturduğunuz yerden olacak bir şey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Çok klişe olacak ama kızları gözünüzde çok büyütmüşsünüz.Bıçak zoruyla bile konuşamam falan demiş bir kızla Üzülerek söylüyorum ki çok zavallıca bir düşünce.Kızların geneli için konuşmak gerekirse normalde özgüvenleri düşüktür(bir çoğunun diyelim).Ama sosyal medyada aslan olurlar maşallah, çünkü talep var bunlara.Sizin gibilerin biraz özgüvene ihtiyacı var ve bu oturduğunuz yerden olacak bir şey değil.

Maalesef.
    Soğukkanlı, takmayan bir yapım var ama çekingenlikle birleşince soğuk bir insan imajı çiziyorum.
    Bu tür sosyal işleri de(çıkma karı kız vs) kendime uygun göremiyorum niyeyse

• paraniz tipiniz ve karizmanız yoksa hiç bulaşmayın kız işlerine,ergenlikten sorna daha beter takıyorlar bu konulara
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.