Şimdi Ara

Benim gibi sinirli ve psikpat başka arkadaşlar varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı sinilrli ve psikopatım .. Hemen sinirleniyorum .... Yardım beyler ..

Şaka demiyorum kötüyüm .. sürekli bi halta sinirlenip duruorum k.bakmayın salak bi konu açtıgım için ama gerçekten buna çözüm bulan bir arkadas varsa... varsın buyursun

• uzata uzata tööbeestafurullahh demek sinirimi alır
    arka arkaya
  • +1
  • dağılan adamı hasta etmeyinçarpmayım şimdi elimin tersiyle ik tane

• Benim de aynı paralelde bir sorunum var...

Normal hayatta acayip sakin normal bi insan gibi görünüyorum.
    Fakat şöyle bi sorun var olur olmaz şeye çabucak sinirlenip ortalığı yıkıp dökmeye başlıyorum

Amma problemli bi forumz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 19 Eylül 2007; 0:15:19 >
  • Sorma kardeşim ya bu aralar acayip bende agrasifim.Küfür ediyorum.Tövbe de çekiyoruz ama bi gariplik var.Özellikle istanbul trafiği ve hanzolar beni deli ediyor.Her an dayak atabilirim belkide yiyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben çok sabrederim de bi noktada uçarım dağıtırım. sonra toplayamam suçlu gene ben olurum. napıyım kardeşim hasta ediyorlar, çıldırtıyorlar adamı..

(işte böyle coşuyom bi anda)
  • Psikoloğa git
  • kendi kendini sakinleştireceksin. içinden ona kadar say, yada bir dua oku yada seni sakinleştirecek başka bir şeye ver aklını, zaten yaşında gençtir,
    zamanla durulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

dağılan adamı hasta etmeyinçarpmayım şimdi elimin tersiyle ik tane

zuahhaa

• ne bilim mesela çok gereksiz bir konuya aniden tepkim çok sert olabilior etrafımdakileri kırıp geçiriyorum ..
    Düşünmeden hareket etmek kadar kötü bir şey yok .. 40 defa düşünmek lazım ..
    Ama ya şöyleyse ya böyleyse ..... die kendimi salak salak yiyorum ki hep düşündüğüm olumsuzlugun tersi çıkıyor............
    anlamıyorum .........
    böyle çekilmez bi adamım ben .... rahatsız ettiysek affola dostlar

• psikopat değilim! sadece şiddete eğilimim var
  • Takıntılıyım, çok çabuk sinirlenirim.
    Yapıya yerleşmiş artık çıkmıyor !
  • Kum torbası yada duvara vur.
  • inan ki benim kadar sinirli değilsindir.annem takıntılı bir insan olmasından dolayı kafayı yedim.depresyona girdim.şu an lustral kullanıyorum.ve onun takıntıları zamanla bana geçti.şimdi azaladı ama bir ara öyle sinirliydim ki kendimden korkmaya başlamıştım.bence psikolağa git şakası olmaz bunun.çok sorun yaratır sende.
  • +1
  • sizi hizaya sokacak birşey yaşamamışsınızda ondan.Meydanı boş bulmak gibi.
    Hani çok sinirlisindir bir türlü bastıramazsın günün birinde biri çıkar karşına ya ölürsün ya öldürürsün koca bir hayatı 5 dakikada ziyan edersin.ama iş işten geçer.Psikolojik telkin kendi kendini tanımaya çalışmak ve kendisini eğitmek ve bunun sonuçlarını adım adım görmek insanı hem olgunlaştırır hemde kişisel özgüveni artırır.Ama bazen ilk safhalarda ufak tefek acılar yaşamak kaçınılmaz olur ve iyi gelir.
  • walla alnımdaki damar belirginleşti mi bu bir ikazdır uzak durmanız gerekir yoksa istemeden size de zarar verebilirm gözüm bişe görmez

• bende normalde sabırlı birisiyim ama son noktaya geldiği zamn annemi babamı görmem...görmüyorum da yani bide deli gücü geliyo sen gör bide evi her taraf savaştan çıkmış gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.