Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 22 Eylül 2023; 15:24:14 >



  • Özgürlükten kastın ne acaba ? Gördük gezide özgürlüğü. Kürtlere özgürlük diyorsan eveet baya özgürler. Vergi fatura ödemiyolar süper
    Hadi o konu tartışılır da. Akpli belediye olayı nedir acaba ?. İstanbulda Sultanbeyliyle Beşiktaş arasında 150 sene fark var nerdeyse. İstanbulun en güzel ilçeleri Akpnin değildir.
  • Hepsini okudum, neredeyse çoğuna katılıyorum. 1 sene öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum, yani sadece bunları düşünerek muhakeme yapıyordum.
    Ama ses kayıtlarının çıkmasıyla beraber, beni çok derinden düşündüren olaylar oldu. Artık AKP diye birşey kalmadı, tamamen saltanata dönüştü olay, saltanatın ise her türlüsüne karşıyım. Yani demek istediğim, iktidarın bir topluluğun elinde bulunması, bu AKP değil, o bakanların üzerinde bir güç var , Erdoğanın ailesi.

    Ses kayıtlarında, 30 Mart Balkonunda, birçok yerde bunu gördüm ve inan bana, akpli veya muhalif bu durumu düşünen çok az insan var. Öyleki, artık bakanların falan hükmü kalmamış, bir nüfuzu olmayan Bilal bile onlardan fazla söz sahibi. Bu, çok tehlikeli bir durum, ülkeyi 100 sene öncesine götüren bir olay. Başkanlık sistemi ise, bunun için son adım gibi geliyor bana.

    Şimdi sokağa sorsan, böyle olacak saltanatvari bir olay gelecek yine Erdoğana verirmisin desen hayır der ama olabilecek ve şuanda da olan en olası senaryo bu.




  • Adam halktan biri dogru noktalara deginmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eurowision

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Özgürlükten kastın ne acaba ? Gördük gezide özgürlüğü. Kürtlere özgürlük diyorsan eveet baya özgürler. Vergi fatura ödemiyolar süper
    Hadi o konu tartışılır da. Akpli belediye olayı nedir acaba ?. İstanbulda Sultanbeyliyle Beşiktaş arasında 150 sene fark var nerdeyse. İstanbulun en güzel ilçeleri Akpnin değildir.

    ben ankarada yaşıyorum iç anadolu ege ve akdenizde bulundum gördüklerim bunlar. Yazımın son kısımlarınıda okusaydın keşkede aslında ne demek istediklerimi görebilseydin. Böyle saçma salak şeylere takılmasaydın. Akp'ye neden bu kadar sıfır toleranslı bazı insanlar onuda anlamış değilim. Böyle bir hayat yaşamayı sanırım hakediyorlar. Ülkenin yarısı koyunsa (ki gerçekten bir ölçüde doğruluk payı var) diğer yarısıda aday diye eşşek koysalar ona oy veren kör, kendi doğrularının özgürlükleri adına diğerlerinin haklarını kısıtlayan bencil ve cahil adamlar sonuçta pek mantıklı şeyler beklememek lazım.

    Bu adamlar 12 senedir iktidarda. Bırakda yapsınlar o kadar hizmet. Ama türlü türlü pislikleri meydanda. Bunlara her gün her yerde rast gelince kimse "tamam ya pardon ama yol yaptı o zaman affedelim "demez. Maddi açıdan düşünmeyi bırakmalıyız artık. Bu kadar kin nefret ırkçılık, toplumu birbirine düşürme, faşizm olduktan sonra kimse iyi yönlere bakmaz.




  • ermeni olaylarına karşı tavrını falan hep unuttuk hafızamıza tüküreyim . ermeni olaylarının yıl dönümünde rte nin açıklamasını unuttuk , eyalet sistemini getirmek istediğini unuttuk.. dün bop eşbaşkanıyım diyordu onu hiç hatırlamadık ki zaten..
    rte nin tek eksiği yerli otomobil yapmaması vb. bu yani başka birşey yok . bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi ile Borsa'ya yatırım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.