Şimdi Ara

Benim arkadaşlarım neden böyle gençler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu koskoca ünide o kadar adam tanıdım bir tane sayıyla bir adet şehir şehir gezmeyi seven sosyal bir adama rastlamadım.Hepsi anca kafede oturalım başka bir halt yapmayalım kafasındalar.Bu yüzden bir çoğuyla iletişimi kopardım.Mesela en yakın arkadaşıma karsa doğu ekspresiyle gezmeye gidelim diyorum adam ders çalışalım knk boşver napıcan gezip diyor. Eski en yakın arkadaşımı da bu yüzden sildim beyler ben mi şanssızım la neden bana hep asosyaller denk geliyor kanka olarak?

• Bana da hep öyle kişiler denk geliyor hocam. Diyorum gel müze gezelim, kitap okuyalım tartışalım, tiyatroya gidelim, avrupa turuna çıkalım vs. napcaz deyip. Pes, fifa vs. atmaya devam ediyorlar. Zaten sırf bunlar yüzünden hemen hemen hep yalnızım :( Sanırım toplumun yüzde 95 i böyle biz yuzde 5 lik dilimdeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heronguy H kullanıcısına yanıt
    Oha yalnız değilmişim hocam biz seninle arkadaş olalım ya
  • Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    Nerede yaşıyorsun hocam

• Ben de arkadaşa Çukur'un çekildiği yerlere falan gidelim , kamera arkası tarzı eğleniriz demiştim ses soluk çıkmadı .

• heronguy H kullanıcısına yanıt
    İstanbul sen nerede yaşıyorsun hocam
  • Demekki bende yanlız değilmişim millet alışmış kafelerde oturmaya az gezin görün kültürlenin varsa yoksa boş oturma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 25 Ağustos 2018; 0:38:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Ben de arkadaşa Çukur'un çekildiği yerlere falan gidelim , kamera arkası tarzı eğleniriz demiştim ses soluk çıkmadı .
    Güzel etkinlikmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendislik ?
  • gel gidelim

• Ben topladım hepsini(6kisi) yurt dısına cıkmıstık. Mırın kırın edenleri direkt sileceksin . Listeye eklemessen bir sonrakinde dikkatli olmaya calısıyorlar .

Gerçi artık olmaz yurt dısı , para işleri . Neyse planlar var ama seni dahil edemem :/

• Benim de arkadaşlarım hep bu tarz olmuştur. Ünide illa ısrar etmem gerekiyordu hadi şuraya gidelim, şunu yapalım diye. Baya bir aktivite yaptırdım ama yapamadıklarım için pişman oldum. Daha sonra işin çözümünü buldum gençler. Şimdi ilgimi çeken kurslarda takılıyorum tek başıma gidip orada ortam ediniyorum. Kimseyi de zorlamama gerek kalmıyor, bu iş için gelen insanlarla vakit geçiriyorum. Bu dönem diksiyon ve krav maga kursuna gidicem. İlginizi çekiyorsa gelin takılırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraları yoktur ondan diyorlardır.

Ben de çok gezmeyen biriyim ama arkadaşlarımın hepsi çok sosyal ayak uyduramıyorum

• Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    İstanbul

• Genel toplum yapısıni uzerine ölü toprağı serpilmis zombimsi insanlar olusturuyor digerlerini de kendileri gibi yapmaya calisiyorlar bunu hayatin her alaninda yaşayacaksin ben de cok yasadim

Forumdaki ornegi=theologist konularına gelen yorumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ders çalışak diyen arkla aranı iyi tut patronun olabilir

• Moruk boşuna ikna etmeye çalışma, o kafada adamlarla gelseler de yolda yapamazsın zaten. Çok ufak paraların hesabını yapanlar falan oluyor, çıktığın geziden tat almana bile engel olabiliyor. Direkt bu maksadı taşıyan ünv gruplarının okul açılırken etkinliklerine dahil ol en kötü, tanıştıkça kafa dengi tiplerle denk geldikçe zaten seyahatten çekinme derdi de olmayacağı için rahat rahat takılırsınız. Bizim ortamda bir kız var mesela, sırf kafede takılmak için cool lime içebilmek için kredi falan çekiyor, sağlam mekanlarda kaynaklara erişimi minimum bir arabaya sahip olabilecek güçte erkekleri düşürmeye falan çalışıyor. Bu kızla memleket gezmeye kalksam bana ne katar, o geziye onla çıkmaktan ne derece zevk alırım? Sizin verdiğiniz örnekler de böyle aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heronguy

İstanbul
    Hayırlı olsun siz pm'den halledin işi. Nur topu gibi bi arkadaşlık doğdu.
  • belkide fakirlerle takılıyorsundur veya cimrilerle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.