quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeam 2 firça darbesiyle geçecek bea amma çok uğraşıyorlar Bi yağmur yağsa görürüm o zaman yüzlerindeki ifadeyi
quote:Orijinalden alıntı: ExtraJudiciairesBi yağmur yağsa görürüm o zaman yüzlerindeki ifadeyiAlıntıları Göster benim arabama böyle birşey yapsa yeminlen bir daha yıkatmam arabayı yağmurda da yürürüm artık
quote:Orijinalden alıntı: 61günverildiOradan bile sanat eseri yapmıslar.Kumla resim çizmekten sonra gelen ilgnç bir fikir.
quote:Orijinalden alıntı: 61günverildiquote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Görmeyenler görmüş oldu verildi diyerek egonumu tatmin ediyorsun anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: 61günverildiquote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Ben görmedim ki konuya yazanlar da hem fikirde şimdi sil bakalım mesajını
quote:Orijinalden alıntı: Skilletquote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Ben görmedim ki konuya yazanlar da hem fikirde şimdi sil bakalım mesajınıAlıntıları Göster vay be ilk defa gördüm ben yapan ii yapmıs ha
quote:Orijinalden alıntı: Skilletquote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Ben görmedim ki konuya yazanlar da hem fikirde şimdi sil bakalım mesajınıAlıntıları Göster Verildi.
quote:Orijinalden alıntı: i Am Not DeadVerildi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: i Am Not Dead Verildi. tamam.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849benim arabama böyle birşey yapsa yeminlen bir daha yıkatmam arabayı yağmurda da yürürüm artık Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 2shae benim arabama böyle birşey yapsa yeminlen bir daha yıkatmam arabayı yağmurda da yürürüm artık +1
quote:Orijinalden alıntı: turkishrapquote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Görmeyenler görmüş oldu verildi diyerek egonumu tatmin ediyorsun anlamadımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: turkishrap quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Görmeyenler görmüş oldu verildi diyerek egonumu tatmin ediyorsun anlamadım Arkdaş 7/25 dh da takıldıgı için çok zeki ßiri.
quote:Orijinalden alıntı: Schneeflockequote:Orjinalden alıntı: turkishrap quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi Görmeyenler görmüş oldu verildi diyerek egonumu tatmin ediyorsun anlamadım Arkdaş 7/25 dh da takıldıgı için çok zeki ßiri.Alıntıları Göster Bende görmeiştim. Verildiğini hatırlamıyorum. O nedenle kirlilik yaratmamanız dileğiyle...
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeamBende görmeiştim. Verildiğini hatırlamıyorum. O nedenle kirlilik yaratmamanız dileğiyle...Alıntıları Göster Acıtmadan Ohhh Ckısss
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeamBende görmeiştim. Verildiğini hatırlamıyorum. O nedenle kirlilik yaratmamanız dileğiyle...Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeamBende görmeiştim. Verildiğini hatırlamıyorum. O nedenle kirlilik yaratmamanız dileğiyle...Alıntıları Göster dışarıda duvarlara trafolar vs yapılan graffiti'lere inanılmaz karşı biriyim, ancak bunlar gerçekten hoş duruyor.
quote:Orijinalden alıntı: mykonçok güzel yapmışlar.Alıntıları Göster ilk kez gördüm konuyu acan arkadasa tesekkür resmen sanat eseri la
quote:Orijinalden alıntı: Américailk kez gördüm konuyu acan arkadasa tesekkür resmen sanat eseri laAlıntıları Göster bende yeni görüyorum , çok süper bir çalışma, dün arabayı yıkamıştım böyle bişey yapacaklarını bilsem bende yıkamazdım