ben de yıkatmazdım valla aracı, çok da dikkat çekerdi. Ama apaçinin biri bozardı eliyle, türkiye burası
quote:Orjinalden alıntı: Dark1n Fake. Camın arkasından yapıştırılmıs bi şey. Bence de.h0shaFın Verdiği Son Resimde Anlaşılıyor.
quote:Orjinalden alıntı: löpçük dışarıda duvarlara trafolar vs yapılan graffiti'lere inanılmaz karşı biriyim, ancak bunlar gerçekten hoş duruyor. neyine karşısınki duvara grafiti yapmanın nesi sana zarar veriyor.Gidip milletin evnini duvarına çizmedikten sonra ne zararı var size ? Yıkılcak olan bi binanın duvarına grafiti çizmek kadar eğlenceli iş yoktur.
quote:Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi kime ? Vallahi aynı cevabı bende verdim diğer postları okumadım Demek ki aklın yolu birmiş
quote:Orjinalden alıntı: MyRock! quote:Orjinalden alıntı: Dark1n Fake. Camın arkasından yapıştırılmıs bi şey. Bence de.h0shaFın Verdiği Son Resimde Anlaşılıyor. Resim silecekte de devam ediyor yapıştırma olamaz. En büyük ihtimal PS olabilir.
quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi quote:Orjinalden alıntı: i Am Not Dead Verildi. İçinize aldınız galiba . Verildi diyenlere ayar oluyorum .
quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi şu adamlara gıcık oluyorum atlamasalar sazan gibi olmuyor demi biz görmedik adminlere şikayet edecem o olacak gereksiz insan hayret bişey
quote:Orjinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem quote:Orjinalden alıntı: _Ledriw_ verildi quote:Orjinalden alıntı: i Am Not Dead Verildi. İçinize aldınız galiba . Verildi diyenlere ayar oluyorum . bu arada bende ilk kez görüyorum güzelmisler
yıka yazmak deyince -e yazmak geldi aklıma , hiç kullanılmazdı o , düşeyazmak falan , yazık o kelimelere . benim de olaya buradan bakmam bir hayli ilginç tabi .