Şimdi Ara

BENİ ÖLDÜRECEKLER HUKUKTAN ANLAYANLAR GELSİN DURUM CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BENİ ÖLDÜRECEKLER HUKUKTAN ANLAYANLAR GELSİN DURUM CİDDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jelena -- 17 Ocak 2015; 2:48:54 >

• Hll knk
  • Kesinlikle hak ediyorsun.

Bu sana bir şeyler anlatmıştır umarım.En son forumdaki bir abimizin konusuna attığın bu fotoğrafı görünce elhamdülillah bir günde bir başkasının yerine utandım demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kromozomkardeşler -- 17 Ocak 2015; 2:36:25 >
  • Kayıt tarihi 11 ocak 2015
  • Tokatlayın çavuşu
  • İş ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEPLIS

İş ciddi
  • olmok ostomoyorom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

olmok ostomoyorom
    hukuktan anlayan adam yok mu
  • Buyrun ben avukatim noldu
  • Buyrun ben savcıyım noldu
  • Buyrun ben yargıcım noldu
  •  BENİ ÖLDÜRECEKLER HUKUKTAN ANLAYANLAR GELSİN DURUM CİDDİ
  • Tamam anliyoruz hukuktan ne istiyorsun?
  • Tamam anliyoruz hukuktan ne istiyorsun?
  • Kardeş sana işid çi musallat olmuş, kelle falan diyor. Hakim bile gelse kurtaramaz seni, diğerleri gelmiş zaten.
  • Merhaba.3 sene içerisinde forumda blokladığım ilk kişisiniz.

Kötü forumlar.
  • 100 bin lira tazminat davasi acacqksin 10 milyar alirsin
  • Buyrun ben Jhony SİNS'im. Ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

100 bin lira tazminat davasi acacqksin 10 milyar alirsin
    SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU

Eş Takibi Nedir ?

Evlilik kutsal bir birlikteliktir, bu birlikteliğin yapı taşı sadakat ve güvenden oluşmaktadır. Bunların herhangi birinden şüphe duyulması, bu kutsallığa gölge düşürür bir ilişki şüphe ile yaşanılmıyacağı gibi yanlış sonuçlarda doğurabilir. Bireylerin evlilikleri süresince birbirlerine gerekli sadakati ve özeni göstermeleri gerekmektedir. Aile olmanın getirilerinden ve yükümlülüklerinden en önemlisi de zaten kişilerin şefkat ve sadakat kavramlarına uzak olmamasıdır. Özel dedektiflik büromuz, bu esasları temel alarak özel dedektiflerin yaptığı çalışmalar sonucu, şüphelerin giderilip gerçeğin ortaya çıkmasında katkıda bulunmaktadır. Eş takibi çalışmasında bireylerin evli olduğunun bizim açımızdan bilinmesi gerekmektedir aksi takdirde herhangi bir çalışmanın veya sözleşmenin imzalanmayacağını tarafımızdan bildirmekteyiz. Diğer hizmetlerimizden farklı olarak aile işleriyle daha yakından ilgili olduğu için özenle ve titizlikle yaptığımız çalışmalarda gizlilik esası ön planda tutulmaktadır. Burada asıl amacın gerekli delil ve bulguların saptanması ve somutlaştırılması olduğunu bilmemizde fayda bulunmaktadır.

Eş Takibi Nasıl Yapılır ?

Huzur içinde yaşanması istenilen hayatı etkileyen şüphelerin giderilmesinin en etkili yolu eş takibidir. Öncelikle bazı hususların altını çizmekte fayda bulunmaktadır. Takibi yapılacak kişi ile evli olunduğunun kanıtı olan evlilik cüzdanının özel dedektiflerimiz tarafından hazırlanan sözleşmeye birkaç satırla ifadesinin yapılması sağlanmaktadır. Sonra kişi ile imzalanan sözleşmeden hareketle geçerli şahsı takip etmek için bir ekip çıkartılır. Hedef şahıs özel eğitimli dedektiflerimiz tarafından takibe alınarak titiz bir çalışma ile girdiği kafeler, oteller ve her türlü ortamın, etkinliğin her adımı gözetim altında tutulmakta ve görüştüğü kişiler, gittiği yerler ortam farklılıklarına göre resim artı video kaydıyla ekip şeflerine rapor edilir. Özel dedektiflik büromuz tarafından elde edilen veriler düzenlenerek dosya halinde siz müşterilerimize sunulmaktadır. Kanıtların her birisi mahkemede kullanılacak düzeyde hukuki geçerlilik taşımakla beraber yasal olarak herhangi bir olumsuz durumun önüne de geçilmesi açısından sizlere her türlü hukuki bilgi akışı yardımı yapılmaktadır.

Eş Takibinde Delil Niteliği Taşıyan Belgeler

Özel dedektiflik, her ne kadar yasal bir iş olsada bazı çirkin oyunları çözmekte özel hayata müdahale edilen zamanlarda şüphesiz vardır. Bu gibi deliller resmi makamlarda delil olarak geçerlilik görmesede delil niteliği taşıyan belgelere ulaşmanın etkili bir yoludur. Halka açık yerlerde çekilen video resim ve ses kayıtları ülkemizin mahkemelerinde birinci derecede delil olarak kabul görmektedır. Elde edilen belgelerin firmamızla imzalamış olduğunuz şekilde kullanımının dışına çıkılması hem kurumumuza hem de sizlere ciddi zararlar verebileceğinden bu gibi özel nitelikli belgelerin müşteri gizliliği esasına dayanan bir biçimde kullanımına imkan verilmektedir. Araştırmalarımız sonucunda şahsın çevresine, eşine ve ailesine vermiş bulunduğu zararlar boşanma davalarında, tazminat davalarında birebir delil niteliği taşıyan belgeler(resim,yazışma, ses kaydı, vidyo..vb) sayesinde hızlı sonuçlar alınmaktadır.

Eş Takibinde Özel Dedektiflik Bürosu

Özel dedektiflik ciddi bir birikim ve tecrübeye dayanan profesyonel bir meslek olmakla beraber gerektiğinde gerçeklerin ortaya çıkmasında bir o kadarda cüretkar olmayı ön görür. Normal şartlarda elde edilmesinde zorlanılan bilgiler özel dedektiflik bürolarının kurduğu eğitimli dedektifler tarafından elde edilmektedir. Yasal çerçevede teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak elde edilen bilgileri resim, video ve benzeri şüpheye mahal vermeden kesin bir şekilde somutlaştırmak özel dedektiflik bürolarının resmi görevidir. Müşteriyle yapılan sözleşme doğrultusunda tamamen kişinin menfaatleri düşünülerek hareket edilmekte ve yararlı bir çalışma sağlanmaktadır. Mağdurluk ve haksızlık durumlarının tespitinde bilgilerin ve şüphelerin somut bir biçimde delillendirilmesi ile adalet yoluyla çözüme gidilmesi sağlanmaktadır.

Eş Takibinde Özel Dedektiflik Büromuzun Çalışma Yöntemleri

90. yılların başında ordudan görevini başarı ile tamamlayarak, yılların tecrübe birikimini özel dedektifliğe sunan büyüklerimizden aldığımız bayrağı profesyonelce taşıyan dedektiflerimiz bir asker ahlakı ile çalışmaktadır. Her alanında teknolojinin sunduğu her imkandan faydalanılmaktadır. Çalışma yapılan dosyadaki hedef kişi sanal, teknik ve fiziki takibe alınarak elde edilen her belge mahkemede delil niteliği taşıyacak şekilde müşterimize teslim edilir. Bu çalışmaların asıl amacı delil ve bulguları somutlaştırmak olup, kişilerin mağduriyetlerini hukuksal açıdan çözüm yoluna gidilmesi şeklinde menfaatlerini düşünülmektedir.

http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/p/dedektiflik-hizmetleri.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.