Şimdi Ara

Beni askerde çok döverler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wvet beyler durum acıklı. Sosyalfobim var, emir almayı sevmem, içimde eziklik var. Komutana çatabilirim çok dayak yiyebilirim milletin ortasında rezil olabilirim. Takıntılarım da var benim elime nasıl silah verecekler zaten ruh halim aşırı yıpranmıs askerden iyice beter dönebilirim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de komutani döv

• Komutan doverse bimer üzerinden cumhuriyet savcılığına kasten yaralama suçundan şikayetçi olunabilir düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 4 Haziran 2017; 21:22:4 >
  • Turbo sen askerlik yaptın mı

• Kardeşim ertele askerliğini. Ve bu süre zarfında bir işe gir o dediğin vasıflardan arınacağını görürsün. Eğer ihtiyacın varsa çalışmaya elin herifi ne derse yapmaya mecbur kalırsın. Daha sonra askere git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Komutan doverse bimer üzerinden cumhuriyet savcılığına kasten yaralama suçundan şikayetçi olunabilir düşüncesindeyim

Koğuşta horlayan arkadaşımızda rahatsızlık vermekten dava edebilirmiyim

• Adam olursun işte daha ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Turbo sen askerlik yaptın mı

Yapmadı, deliyim ben raporu var

• Bedelliyi askerlik yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Haziran 2017; 2:56:31 >
  • Gidinde hayatin gercekte nelerden olustugunu gorun. Hayat sizin sacma sapan takintilariniz ve beklentilerinizden ibaret degil, beyefendiye bak emir alamiyormus. Diskoya cektikleri zaman gorursun emir almamayi

• Ya seve seve ya s.ke s.ke demis atalarimiz. Emir almayi sevmiyorsan, sevdirirler. Komutana catarsan, gidersin diskoya kalirsin bir hafta, gorursun hanyayi konyayi, Bir hafta bu arada iyi bir zaman, komutan isi ciddiye bindirip emre itaatsizlik ve uste mukavemet derse o zaman o askerlik bitmez.

Pasaya bak, emir almayi sevmezmis. Ulan gelmedi ki sizin gibiler benim altima. Nasil izdirabiniz olurdum sizin.

Ha bir de askerden nasil dondugun senin ve ailen haricinde kimsenin zerre s.kinde olmaz, onu da belirteyim. Kandan korkan mi dersin, Kurt'den emir almayi gurur meselesi yapan mi dersin, kendinden 20 yas kucuk adamdan emir alamayan mi dersin, 30 yasina gelip gece 3 de tuvaletlerin bokunu temizlemeyi kendine yediremeyen mi dersin, daha neler neler. Ilk degilsin, son hic degilsin. Askerde her turlu adami yola getirirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.