Şimdi Ara

Beni anlayan yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeminle beni anlayan yok hiç bir konuda kimse anlamıyor siyaset konuşuruz akrabalarla herkes aynısı söylüyor ben söyleyince herkes öküzün trene baktığı gibi bakıyor

• Anlamadım knk
  • Senin yaş küçük. İplenmiyorsun evlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini hayvan gibi mi görüyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''herkezin üzerine geldiğini düşünüyorsan belkide sen ters yoldasındır.'' j.b.fade
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

Yeminle beni anlayan yok hiç bir konuda kimse anlamıyor siyaset konuşuruz akrabalarla herkes aynısı söylüyor ben söyleyince herkes öküzün trene baktığı gibi bakıyor

Yaştan dolayıdır yaşını bilmiyorum ama yaşına bakıyolar söylediklerine anlam veremiyolar ileride düzelir sana anlamsız anlamsız bu şekilde bakıp duranlar varsa onlar ile fazla yaklaşımda olmamanı öneririm anne baba yakın akrabalık bağı dışında tabi

böyle insanlar sen konuşunda buna ne be kendini bişey sanıyo gibi düşünür bu tür olaylar başıma geldi geçmişte şuan ben onların yüzüne bakmıyorum peşimde koşuyolar

yani diyeceğim bu tür insanlar sana saygı göstermeyen insanlar olacaktır yaşamın boyunca.

yaşına bakarak sana saygı göstermeyenlere asla saygı gösterme

• Ne gibi düşünce anlat bakem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 boyulu insanlara 3. boyutu anlatamazsın

Bi laf vardır öğüdü alan alır almıyanın totosuna söğüt ağacıda soksan nafile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.