Şimdi Ara

beni anlayabilcek abilerim gelebilirmi[ORTAOKUL İÇERİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 1 Mart 2021; 0:13:16 >

|Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • nolur bana yardım edin. biiliyorum sizden küçüğüm bu yüzden deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. bu bir emir değil. küçük bir rica sadece.
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • 65ten sonra okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonu bilgisayarından hızlı olan adam
  • aman, salla gitsin la kafaya taktığın şeye bak, sırf bu yüzden doğru düzgün arkadaşım yok benim, hayatına bak gerisini kafaya takma, daha yaşın küçük bunları kafaya takmana değmez.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

65ten sonra okumadım.

65 ortalama hocam. türkçeci beni sevmediğinden sözlülerimi 15 verdi. sırf atatürk konusunda şu neden böyle diye sorduğumdan. işte şimdi senden yardım istiyorum. madem büyüksün bi öğüt ver
    Lucy
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin yorumun silindikten sonra oraya başka bir şey yazmayacaktın ve kızla özelden konuşacaktın beni yanlış anladın vs. vs. diye anlatacaktın derdini.
  • dünki din ve ahlak bilgisi dersinde dinle pek aram yok bugünlerde dediğimden dolayı kafir ilan ettiler beni. açıklamak istediğim şey ise: ibadetlerimi "yerine getirmiyorum bu yüzden pek dinle aram yok"
    Lucy
  • yorum yapma sen de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

bu fotoğrafta boyunun uzun çıktığını nasıl anladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • hepsini okudum pişmanım

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

yorum yapma sen de

haklısın hocam. suç bende. bu tür insanlarla diyalog kurmamalıyım. annem okula okumak için gidiyorsun derdide inanmazdım. şimdi dediklerini çok iyi anlıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

hepsini okudum pişmanım

peki sizin tavsiyeniz nedir ?
    quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

bu fotoğrafta boyunun uzun çıktığını nasıl anladın

boyu daha kısa fotodakilere göre ondan öyle şey ettim desem anlarsınız herhalde
    Lucy

• bak sen ne yap biliyomusun baban okula gitsin türkçeciyle konuşsun notları düzelttirir. Eğer dahada yapmazsa baban baskı yapsın olmadı kavga etsin zaten notuna 15 vermiş daha kötü veremez . Ayrıca dalga geçilme konusunu okulun rehberlik şeyine git ordan sana ne yapman ne yapmaman gerektiğini söylerler. tabi arkadaşlarınıda uyarırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 12 Ekim 2013; 11:36:05 >

Orijinalden alıntı: UçanPanda

bak sen ne yap biliyomusun baban okula gitsin türkçeciyle konuşsun notları düzelttirir. Eğer dahada yapmazsa baban baskı yapsın olmadı kavga etsin zaten notuna 15 vermiş daha kötü veremez . Ayrıca dalga geçilme konusunu okulun rehberlik şeyine git ordan sana ne yapman ne yapmaman gerektiğini söylerler. tabi arkadaşlarınıda uyarırlar

65 derken 7.ci sınıf sonu karne ortalamamı söyledim. babam polis. ayrıca hiçbiri arkadaşım değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

insanlara duymayı istediklerini söyle

kusra bakma hocam ama ben bir insana haketmedikçe küfretmem. bunlar hakediyor ama genede onların seviyesine düşmek istemiyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

yarım dönemin kalmış muhattap bile olma bunlarla liseye geçince bulursun kafa dengi birilerini zaten 2-3 kişi yeter

öyle yapacağım. teşekkürler hocam.
    quote:

Orijinalden alıntı: Victarion Greyjoy

Ağızlarına vurasım geldi onların. Kendilerini ne zannediyorlar Allah aşkına?

hocam genelleyecek olursak kızlar: jb hayranı murat boz hayranı, çoğunun iphone 5s galaxy s4 ü filan var. paraları ve arkasında güvenecek insanları var özetle. o hava burdan geliyor.
    Lucy

• ortaokulu olarak haber kaynağından benimle aynı sınıfta olanlardan(4 sınıf var hepsi toplam 90 filan) 24 kişi haber kaynağından silinik. Özürlü webcam fotoğraflarını görmüyorum,özürlü copy pasteleri görmüyorum rahatım
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.