Şimdi Ara

Beni Aldatan Sevgilimden İntikam Almam Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek bi mesaj at ona 'seni sadece sex objesi olarak görmüştüm artık ilgimi çekmiyorsun seni sevdiğimi sanmıştım ama sadece aramızdaki ilişki cinsellikten öte değildi' de ve gör. Denendi başarılı hayata küstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

şu dakikadan sonra kızın peşinden koşmanın tek bir amacı olabilir

olmadı mı gol? direkten mi döndü?

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

tek bi mesaj at ona 'seni sadece sex objesi olarak görmüştüm artık ilgimi çekmiyorsun seni sevdiğimi sanmıştım ama sadece aramızdaki ilişki cinsellikten öte değildi' de ve gör. Denendi başarılı hayata küstü

Hocam öyle bişey dersem kan çıkarır aynı sınıftayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

şu dakikadan sonra kızın peşinden koşmanın tek bir amacı olabilir

bir liseli bir kzıın peşinden nedne koşarki dakikasımı kalmış evlenmek içinmi ? ? bende liseli oldum kızla çıkmamın tek sebebi oydu :D

bazı saflar vardır akıllarına bile gelmez. ama bi gözleri açılırsaaaaaaaaa

• Intikam almana gerek yok. Hiç bir şekilde konuşma bir daha, okula daha bir mutlulukla, neşe dolu git ;) öyle bir hal alsın ki durum kız düşnülcek kadar önemli değilmişim desin barışmak gibi bir aptallik yapma! tabi o kadar mide varsa sende barış. Kıskandırma olaylarıda çok çocukça...
  • Yanlış yapmışsın... Sen özür dileyene kadar kuduruyordu o...Özür diledikten sonra bittin sen... Ayna alıp içine özür yerine..."Dün aynanı kırdım. Özür dilerim. İki yüzlü suratını görmek için onun yerine bunu kullan " yazacaktın. O zaman görcektin o kızı... (Tanımadan biraz ağır yorumlar yapmış olabilirim şu anda biraz hassas durumdayım.)
  • sen kızın peşini bırakma illaki iş çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım belki bileniniz vardır.Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim : Salı günü uzun süredir çıktığım sevgilimi dışarıda eski sevgilisiyle sarmaş dolaş gördüm.Yıkıldım resmen,gittim küfür ettim o.. diye bağırdım yanındaki çocuk üstüme yürüdü kavga ettik.Giderken 2 tokat da kıza attım bana bu adiliği yaptığı için.

Herneyse dün kız baya üzgündü,fena laflar söylemiştim yüzüne karşı.Sınıftaki kızlar dışladı onu nasıl yaparsın bunu diye.Sınıfta ağlıyordu ben de arkadaşlarla şakalaşıyordum gülüşüyorduk birden ortalığı birbirine kattı ben burda ağlarken sen nasıl gülersin diye.Ben de yaptığın şeyleri düşün bakalım ondan sonra kafa tut dedim.Çıkışta aynı otobüste karşılaştık gözü bir an bile benden ayrılmadı hep bana bakıyordu ama bi kere bile bakmadım yüzüne.Evinin önündeki durakta inmedi benim indiğim durakta indi (evlerimiz arasında yaklaşık 500m mesafe var).

Bugün ona ayna aldım.Dün ortalığı yıktığı anda en sevdiği aynasını da kırmıştı.Dayanamadım içine de not yazdım "Olanlar için üzgünüm,seni kırmak istemedim" diye.Teşekkür ederim ama bunu kabul edemem,bana çok kötülük yaptın dedi.Çıkışta da eski sevgilisini gördüm kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Takip ettim biraz parka oturdular yarım saat sonra öpüşmeye falan başladılar,ağlayarak gizlice onları izliyordum.Şimdi ondan öyle bir intikam almalıyım ki aynı duyguları o da yaşasın istiyorum.Sınıfta,kızla çıkarken beni kıskandığı yakın bi kız arkadaşım vardı.O arkadaşım eğer kıskandırmak istiyorsan çıkarız dedi.Acaba onunla mı çıksam?Yoksa daha kötü şeyler yapıp tüm okula rencide mi etsem?Yardım edin lütfen intikam almam lazım.

Psikolojim çökmüş durumda beyler yıkıldım resmen.Okuyanlara teşekkür ederim.

Kardeşim çok kötü bir durumda olduğunu düşünüyorum. Öncelikle eğer kıza çok bağlıysan,gerçekten aşıksan durumun çok kötü . Aşık değilsen öyle bi seviyosan ve intikam aldıktan sonra umrumda bile olmaz kaşar diyosan,yapacağın çok şey var. Asla gidipte kıza vurma. O eski sevgilisine istediğini yap,yerinde olsaydım o herifi sakatlardım. Kıza da 3-5 laf et,ağır laflar et. Tokattan daha beter olsun. Sonra kendi keyfine bak,onu tınlama bile. Böyle kızlar olduğunu duydukça çıldırıyorum arkadaş,katlanmayın şunlara yaptırmayın şöyle şeyler kendinize.

• Kız sevişiyor sen gidip ayna alıp özür dilerim diyorsun ben de ayna meselesini mesaj sanmıştım kız seni sevmiyor onu takma, dikkat et takmamış gibi görün değil takma diyorum.
  • aldatan kizdan git ozur dile :S sonra da Turk kizinin neden g*tu kalkik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodylord

aldatan kizdan git ozur dile :S sonra da Turk kizinin neden g*tu kalkik?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodylord

aldatan kizdan git ozur dile :S sonra da Turk kizinin neden g*tu kalkik?

onun nedeni farklı
  • quote:

sen kızın peşini bırakma illaki iş çıkar

vallahi yarıldım
  • Sana daha önceki konunda söylediğim gibi...
     Beni Aldatan Sevgilimden İntikam Almam Lazım
  • Delikanlı adama yakışmaz karıyla kızla iş yapmak ... adam ol delikanlı ol yoluna bak.. aklını alırım senin. liseliii aklını başına al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 17 Mart 2011; 19:44:16 >
  • Onlar öpüşürken fotolarını çek fotoğrafcıda bastır ve ailesine ver. Güzel fikir bu.
  • ne kadar takma desekte için içini yiyicektir ama bu durumda diğer hiçbirşey onu takmamandan daha iyi sonuç vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Herneyse dün kız baya üzgündü,fena laflar söylemiştim yüzüne karşı.Sınıftaki kızlar dışladı onu nasıl yaparsın bunu diye.Sınıfta ağlıyordu ben de arkadaşlarla şakalaşıyordum gülüşüyorduk birden ortalığı birbirine kattı ben burda ağlarken sen nasıl gülersin diye.Ben de yaptığın şeyleri düşün bakalım ondan sonra kafa tut dedim.Çıkışta aynı otobüste karşılaştık gözü bir an bile benden ayrılmadı hep bana bakıyordu ama bi kere bile bakmadım yüzüne.Evinin önündeki durakta inmedi benim indiğim durakta indi (evlerimiz arasında yaklaşık 500m mesafe var).
    .

sen bakmadıysna onun sana baktığını nerden biliyosun? FAIL
  • o kızla çık. sarmaş dolaş olun. Kıza yüz verme. Kahrolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Bir kere kızın ağlamasına, üzülmesine kanıp gidip kıza ayna alman hata. Bunu nerden anlıyoruz kız ağlıyor ama çıkışta gidip diğer elemanla yiyişiyor. Bu demek oluyor ki kız seni yan cebinde tutmak istiyor. Sakın bir yanlış yapıp tekrar bu kıza yazma. Yokmuş gibi davran. Kıskandırma konusuna gelelim. Kıskandırmak için çıkma. Adam akıllı bir kız bul ve onunla çık. Böylelikle onu takmadığını anlayacaktır. Özet olarak o kızı boşver. Yeni bir tane kız bul.

Kız konularına normalde cevap atmam ama okuyunca ben bile sinir oldum bu kızın yaptıklarına.

avatarındaki scofield ı niye kaldırdın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.