Şimdi Ara

Benden Bir Mok Olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislik istiyordum ama eşit ağırlık seçtim fizik yapamıyorum. Sonra dil ve anlatım berbat, coğrafya berbat. Makine ile ilgili bir şey istedim bilmiyorum gelir mi olum çok şanssızım.

Benden bir bok olmaz sizce çözüm nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Mok Olmaz: Tramessi Karikatürüyle İnce Bir Mizah

"Bir Mok Olmaz", usta karikatürist Tramessi'nin kaleminden çıkan, ince mizah anlayışıyla güldürürken düşündüren bir karikatür serisidir. Karikatürlerinin temelini, günlük hayatta karşılaştığımız absürt ve komik durumlar oluşturmaktadır.

Tramessi'nin çizgilerinde, normalin dışına çıkan karakterler ve beklenmedik olaylar, gündelik hayatın sıradanlığını eğlenceli bir şekilde hicveder. Karikatürler, toplumun çeşitli yönlerini eleştirerek, insan doğasının tuhaflıklarını ve çelişkilerini gözler önüne serer.

"Bir Mok Olmaz" karikatürleri, görsel unsurların yanı sıra kelime oyunlarına ve deyimlere dayanan dil oyunlarıyla da dikkat çeker. Tramessi'nin keskin gözlemleri ve yaratıcı anlatımı, karikatürlerine hem eğlenceli hem de düşündürücü bir hava katar.

Bu karikatür serisini okuduğunuzda, hayatın komik olduğu kadar absürt bir yanı olduğunu da fark edeceksiniz. Tramessi'nin çizgileri, günlük rutinin sıkıntısından sıyrılarak, gülümseyerek hayata bakmanıza yardımcı olacaktır.

Sonuç olarak, "Bir Mok Olmaz" karikatürleri, gündelik hayatın absürt yönlerini eğlenceli bir şekilde ele alan, ince zeka ve mizah anlayışıyla çizilmiş bir seridir. Tramessi'nin kalemiyle, hayatın hem komik hem de düşündürücü yüzünü keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tramessi ol
  • oranı buranı aç iyi bir prodüktör bul şarkıcı ol
  • Survivora katıl bizim arkadaş katıldı çok fazla tanınıyor iyi bir geliri oldu
  • Sanayiye git amele ol niye kasıyosun bukadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirius Grey

oranı buranı aç iyi bir prodüktör bul şarkıcı ol

sesi güzeldir zaten
  • Cigkofteci ac
    Ve ya
    Bimden su al sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afrika sucugu -- 10 Nisan 2016; 19:38:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki iki mok olur
  •  Benden Bir Mok Olmaz

• Hangi dersleri iyi yapiyosun ? Ona gore meslek secip calismalara baslasan mis gibi de iyi isin olur

• merhametli M kullanıcısına yanıt
    Matematik çalıştığımda yapabiliyorum, tarih yapabiliyorum, edebiyat yapabiliyorum, kimya yapabiliyorum.
  • Ohoooo daha ne olsun hocam. Edebiyat ve matematik calis. Pdr ,hukuk ,psikoloji düşün. Kesin yaparsin

• merhametli M kullanıcısına yanıt
    Hocam psikoloji devlete kolay atanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki. Su an heryere psikolog yada pdr şartı geldi. Calisma yelpazesi genis. Bana sorsan hukuktan daha saglam is. Onumuzdeki 20 yilin meslegi. En az 20 yil tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.