Şimdi Ara

bendeki kısayol (.ink) uzantısı yok nasıl yapcaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar bende ink virüsü vardı bende unnasoc diye program indirdim .ink uzantısı' nı temizledik artık kısayol felan yok şuanda görev çubuğundaki kısayolları görüyorum ama yeni ekleyemiyorum çıkardıklarımda gidiyor nasıl yaparızda ekleriz... acil yardım







  • laaa yardımmmmmm !
  • Masaüstü'ne sağ tıklatın, bir liste açılacak. Yeni tuşuna gelin ama basmayın. Bir sürü seçenek çıkacak. Kısayol seçeneğine tıklayın. Kısayolunu oluşturmak istediğiniz programı seçin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: personalcomputer

    Masaüstü'ne sağ tıklatın, bir liste açılacak. Yeni tuşuna gelin ama basmayın. Bir sürü seçenek çıkacak. Kısayol seçeneğine tıklayın. Kısayolunu oluşturmak istediğiniz programı seçin.

    arkadaşım sen nereye varmaya çalışıyosun ? sana diyorumki kısayol adına pc'de herhangi birşey yok mesela masaüstünde kendiliğinden setup'la yüklenen oyunlar'ın kısayolları var onlara sağ tıklayıp "dosya konumu aç" diyince tekrar masaüstündeki yeri geliyor karşıma mesela . yani kısayollarım yok oldu bilgisayarda böyle birşey yok windows'tan silindi kısayollar !
  • Virüs taraması yaptırın. Virüs yoksa Dosya Konumunu Aç deyin ve çalıştıracağınız programı seçin. .exe uzantılı dosyaları seçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.