Şimdi Ara

Bende tavsiye istiyorum(50 liralık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum 50 liralık bir kulaklık almak istiyorum. Şu an apple ın dahili beyaz dandik kulaklığını kullanıyorum sesi duyabilmek için 2 elimle kulağımı kapatıp hafif bastırmam gerekiyor cidden çok adi bir kulaklık.

Şu ucu top lastikli kulağa oturanlardan önerebilirmisiniz ? Birazdan dışarı çıkıp alacağım önerilerinizi bekliyorum

• O fiyata dışarıdaki dükkanlardan bulabileceğin en iyisi creative ep630'dur sanırım. Kanaliçi kulaklıklara giriş için ideal bir kulaklık. Zaten ipod kulaklığından sonra baya iyi gelecektir.
  • o fiyata kesinlikle ep-630dur.. çok temiz ve dengeli ve bassları da iyidir 3 tane eskittim (ikisi kayıp birinin jackı hoyrat kullanımdan sorunlu) vatan bilgisayarda 44 TL nakit...

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-ep-630-creative-ep630-kulak-ici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=23257
  • Bende aldım hatta 42 liraya.İlk 1-2 hafta kulaklık yetersiz gelebilir fakat 1-2 hafta içinde kulaklık kıvama gelir baslar filan dolgunlaşır.
  • Ben biraz daha ekleyip CX200 II almanızı öneririm,tabi imkanınız varsa
  • ep-630 ve cx200 arasında performans olarak farkedilir farklar varsa cx-200 alabilirim 66 lira imiş.

Birde sony mdr-ex300sl tavsiyesi var. Öncelikle şimdiki kullandığım apple ın kulaklığından sonra 3 ündende memnun kalırım fakat 3 ü arasında bass ları hissetiren , tatmin edici düzeyde yüksek ses verebilen hangisidir ? Rap ağırlıklı şarkılar dinlediğim için bu 2 özelliğe göre seçim yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

ep-630 ve cx200 arasında performans olarak farkedilir farklar varsa cx-200 alabilirim 66 lira imiş.

Birde sony mdr-ex300sl tavsiyesi var. Öncelikle şimdiki kullandığım apple ın kulaklığından sonra 3 ündende memnun kalırım fakat 3 ü arasında bass ları hissetiren , tatmin edici düzeyde yüksek ses verebilen hangisidir ? Rap ağırlıklı şarkılar dinlediğim için bu 2 özelliğe göre seçim yapacağım.

ep630 cx200 e göre daha ağırlıklı bas veriyormuş, ben cx 200 kullandım bass olayı süperdi daha fazlasına gerek yok bence.Yerinde olsam ben cx200 alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında teknoloji marketlerinde her modelden test amaçlı bir bölüm yapsalar iyi olurdu artık napalım cx200 ü alim bari SENNHEİSER sonuçta bu işin babalarından biri. Ayrıca özellikle bass temelli diyede belirtmişler
  • cx200 alma basstan da öte sesi boğuk veriyor.. v-moda vibe al onun da bassları yoğun ancak sesi boğmaz..
  • başlık çok harikaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

cx200 alma basstan da öte sesi boğuk veriyor.. v-moda vibe al onun da bassları yoğun ancak sesi boğmaz..

Bahsettiğin kulaklık 100 liranın üstünde be dostum.
  • vmoda vibe 35 tl
    vibe ii 60tl forumun ikinci el bölümünde.
    soundmagic pl30 öneriyorum ben de , yurtdışı imkanın varsa.35tl civarı bişi
  • O zaman v-moda 2 alayım Hergün yeni bir öneri geliyor kafam karışıyor bi türlü gidip alamadım daha. O zaman son v-moda ya yöneliyorum arkadaşlar
  • uygun bir vibe 2 buldum alıyorum arkadaşlar cx200 den daha iyi dimi son kez soruyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

O zaman v-moda 2 alayım Hergün yeni bir öneri geliyor kafam karışıyor bi türlü gidip alamadım daha. O zaman son v-moda ya yöneliyorum arkadaşlar

V-moda kulaklık ile ilgili pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.