Maximum 50 liralık bir kulaklık almak istiyorum. Şu an apple ın dahili beyaz dandik kulaklığını kullanıyorum sesi duyabilmek için 2 elimle kulağımı kapatıp hafif bastırmam gerekiyor cidden çok adi bir kulaklık.
Şu ucu top lastikli kulağa oturanlardan önerebilirmisiniz ? Birazdan dışarı çıkıp alacağım önerilerinizi bekliyorum
O fiyata dışarıdaki dükkanlardan bulabileceğin en iyisi creative ep630'dur sanırım. Kanaliçi kulaklıklara giriş için ideal bir kulaklık. Zaten ipod kulaklığından sonra baya iyi gelecektir.
o fiyata kesinlikle ep-630dur.. çok temiz ve dengeli ve bassları da iyidir 3 tane eskittim (ikisi kayıp birinin jackı hoyrat kullanımdan sorunlu) vatan bilgisayarda 44 TL nakit...
Bende aldım hatta 42 liraya.İlk 1-2 hafta kulaklık yetersiz gelebilir fakat 1-2 hafta içinde kulaklık kıvama gelir baslar filan dolgunlaşır.
Ben biraz daha ekleyip CX200 II almanızı öneririm,tabi imkanınız varsa
ep-630 ve cx200 arasında performans olarak farkedilir farklar varsa cx-200 alabilirim 66 lira imiş.
Birde sony mdr-ex300sl tavsiyesi var. Öncelikle şimdiki kullandığım apple ın kulaklığından sonra 3 ündende memnun kalırım fakat 3 ü arasında bass ları hissetiren , tatmin edici düzeyde yüksek ses verebilen hangisidir ? Rap ağırlıklı şarkılar dinlediğim için bu 2 özelliğe göre seçim yapacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
ep-630 ve cx200 arasında performans olarak farkedilir farklar varsa cx-200 alabilirim 66 lira imiş.
Birde sony mdr-ex300sl tavsiyesi var. Öncelikle şimdiki kullandığım apple ın kulaklığından sonra 3 ündende memnun kalırım fakat 3 ü arasında bass ları hissetiren , tatmin edici düzeyde yüksek ses verebilen hangisidir ? Rap ağırlıklı şarkılar dinlediğim için bu 2 özelliğe göre seçim yapacağım.
ep630 cx200 e göre daha ağırlıklı bas veriyormuş, ben cx 200 kullandım bass olayı süperdi daha fazlasına gerek yok bence.Yerinde olsam ben cx200 alırdım.
Aslında teknoloji marketlerinde her modelden test amaçlı bir bölüm yapsalar iyi olurdu artık napalım cx200 ü alim bari SENNHEİSER sonuçta bu işin babalarından biri. Ayrıca özellikle bass temelli diyede belirtmişler
cx200 alma basstan da öte sesi boğuk veriyor.. v-moda vibe al onun da bassları yoğun ancak sesi boğmaz..
başlık çok harikaymış
quote:
Orijinalden alıntı: enginco06
cx200 alma basstan da öte sesi boğuk veriyor.. v-moda vibe al onun da bassları yoğun ancak sesi boğmaz..
Bahsettiğin kulaklık 100 liranın üstünde be dostum.
vmoda vibe 35 tl vibe ii 60tl forumun ikinci el bölümünde. soundmagic pl30 öneriyorum ben de , yurtdışı imkanın varsa.35tl civarı bişi
O zaman v-moda 2 alayım Hergün yeni bir öneri geliyor kafam karışıyor bi türlü gidip alamadım daha. O zaman son v-moda ya yöneliyorum arkadaşlar
uygun bir vibe 2 buldum alıyorum arkadaşlar cx200 den daha iyi dimi son kez soruyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
O zaman v-moda 2 alayım Hergün yeni bir öneri geliyor kafam karışıyor bi türlü gidip alamadım daha. O zaman son v-moda ya yöneliyorum arkadaşlar
V-moda kulaklık ile ilgili pm attım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme