Bildirim
Bende Garip Bir Koku Var Ve Deodorant Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi cildiyeye görünmende fayda var.Ter bezlerinle hormonlarınla alakalı bir durum bile olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Revolucionare
Bi cildiyeye görünmende fayda var.Ter bezlerinle hormonlarınla alakalı bir durum bile olabilir.
Anlamıyorum deodorant sıksam bile bir süre sonra garip bir pis koku yayılıyor -
oda arkadaşım ile aynı durumdasın çözümü olan yazsın kurtulayım bende şu durumdan -
quote:
Orijinalden alıntı: Anubis59
oda arkadaşım ile aynı durumdasın çözümü olan yazsın kurtulayım bende şu durumdan
Oda arkadaşınız nasılki? -
Deotack. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alper Deniz
Deotack.
Koltuk altından değilde apış arasından geliyor sanki çok çabuk terliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Allame&Joker
quote:
Deotack.
Koltuk altından değilde apış arasından geliyor sanki çok çabuk terliyor
-
quote:
quote:
Deotack.
Kilo ver. -
quote:
quote:
quote:
Deotack.
Kilo ver.
Temiz ol. -
quote:
Banyo yapsamda bir süre geçtikten sonra sanki benden yanık kokusu gibi bir koku çıkıyor bazen değişebiliyor koku ama garip bir koku olduğuna eminim.Niye böyle acaba sorun nedir?Ve parfüm gibi sıkılan deodorant önerebilirmisiniz?
Yanık kokusu; beyin tümörünün belirtilerinden biri, biraz araştır diğer belirtileri de gösteriyorsan bi doktora görün. -
quote:
Orijinalden alıntı: FILIGRANE
quote:
Banyo yapsamda bir süre geçtikten sonra sanki benden yanık kokusu gibi bir koku çıkıyor bazen değişebiliyor koku ama garip bir koku olduğuna eminim.Niye böyle acaba sorun nedir?Ve parfüm gibi sıkılan deodorant önerebilirmisiniz?
Yanık kokusu; beyin tümörünün belirtilerinden biri, biraz araştır diğer belirtileri de gösteriyorsan bi doktora görün.
Aynen bu kokuyu sadece sen alıyorsan arkadaşın dediği doğru.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
quote:
Ateşli birisin demek, pm at tel no vereyim ara beni yala beni
-
Lütfen dalga geçmeyin zaten kafama takıyorum arkadaşlarım rahatsız olur diye ve sürekli önlemler alıyorum acaba psikolojik mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X