Şimdi Ara

Bende artık faturalıya geçiyorum. GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 lik tarife işimi görücek. 200 dk her yöne +yurt dışı. sms +internet alacağım birde. 3 ay 400 dk birde. Manita ile de aile yaparız götürür beni.

Şuan cep net var yanar sanırım? Siz ne diyorsunuz?
    80 lira bakiye var? Faturadan düşecek değil mi?

Cep özgürü bırakmama değer mi ?
    Benim adıma olmayan fatura ile sıkıntı yaşar mıyım?Sonuçta babamın yoksa kredi kartı ekstresini mi götüreyin(Kendimin)
    Son soru
    Şu an ayda rahat 30 lira yüklüyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum cep özgür 120 dk zaten veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Eylül 2010; 20:00:37 >

• Faturasızdan faturalıya geçtiğinde sms ve internet paketleri haliyle iptal olur.

Faturadan düşecek ama tamamı değil % 70 yada % 80 lik bir kısmı düşecek.Öyle bir hesabı var birkaç arkadaş daha aynı bilgiyi paylaşmıştı zaten.

Cep özgürde arama başına 40 kuruş düştüğü için kötü bence.cep aile paketi yaparsan zaten ücretsiz görüşürsün arkadaşınla her aramanda da 40 kuruş gitmez.heryöne 120 dk sı da dakika bazlı düşüyor sanırım pek birşey ifade etmez yani o da faturalıdaki 120 dk kadar konuşamazsın onla.

Kredi kartı ekstresi götür yada direk kredi kartına otomatik ödeme talimatı ver ozaman ekstre falanda götürmene gerek kalmaz.

Açıkcası görüşmen çoksa işine gelecektir hem arkadaşınla ücretsiz konuşup onun dışında heryöne 200 dk konuşabilmen ve bunun 6 saniye bazlı düşmesi gayet iyi.Bizde misal kız arkadaşım daha çok telefon kullandığından o faturalı okadar memnun ki kafası rahatladı hem benle görüşüyor ücretsiz hemde benim dışımda 200 dk sı var annesi babası kardeşleri turkcell kullanmasına rağmen problem olmuyor çaldırın ben sizi ararım diyor :)

• Hayırlı olsun :)
  • Geçtim ama birkaç sorum daha olacak.
    +200 dk mesajla gelince aktif olur değil mi?
    Yurt dışı arama için herhangi birşey yapmama gerek var mı? Kontörde iken paket aboneliği vardı.
    Buradan s.volkana sesleniyorum 10 senelik kontör devrim bitti. :)
    Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Eylül 2010; 20:02:03 >
  • Merhabalar,
    Biliyorsunuz cep telefonu faturaları her ne kadar ucuzluyormus gibi gozukse de kafaları karıstıran onlarca reklam, bir o kadar da tarife derken, is iyice arapsacına dondu. Nedense bu reklamlara gore biz oldukca makul fiyata cok ucuza konusuyor olacagız ancak nedense ben hic evdeki hesabın carsıya uydugunu gormedim. Mutlaka o reklamlarda belirtilen goz alıcı, cazip fiyatlardan mutlaka daha fazlasını oduyorum. Eger siz de aynı durumdaysanız, bu konuda zaten bilincli birisiniz demektir. Ben de sizi konu ile ilgili katmadeger yaratan bir gelisme ile bilinclendirmek istiyorum.
    Cepbutce.com adresi diye bir internet adresi var. Bu sistem cep telefonu faturalarının analizini internet üzerinden güvenli bir ortamda yaparak en uygun tarife ve paket bilgilerini bildiriyor. Bu adrese tıkladıgınızda tek yapmanız gereken giris yapmak ve bireysel e-faturanızı siteye yuklemek. (Bu e-faturalarınızda konuşma detaylarının bulunması gerekiyor)
    Faturalarını email ile alan kişilere zaten bu faturalar direkt geliyor. Digerleri de bunu isteyebilirler, ne kadar cabuk isterseniz o kadar iyi olur cunku, nedense! Operatorler 1-1,5 ay sonra e-fatura gonderme islemini aktive ediyorlar.
    Cepbutce guvenilir ve en guzel tarafı bedava olması. Su anda ilk tester larla kullanıma gecti, bu beta doneminden sonra site herkese acık duruma gelecek. O yuzden bu surecte analizinizi bedava yaptırmak ve farkı gormek (fark goreceginizden emin olabilirsiniz) size hicbir sey kaybettirmeyecek. Siz her odediginiz faturada mutlaka fazla para odediginizi biliyor muydunuz? Peki, ne kadar fazla odediginizi biliyor muyudnuz? Bunu da cepbutceden ogrenebilirsiniz.
    Bize katilin. Detayli fatura isteyin. Cepbutceyi beraber test edelim.
    Eğer siteyi sizde test etmek istiyorsanız bana isim, e-posta ve telefon bilgilerinizi gönderdiğinizde; size davet mesajı yolluyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Geçtim ama birkaç sorum daha olacak.
    +200 dk mesajla gelince aktif olur değil mi?
    Yurt dışı arama için herhangi birşey yapmama gerek var mı? Kontörde iken paket aboneliği vardı.
    Buradan s.volkana sesleniyorum 10 senelik kontör devrim bitti. :)
    Herkese teşekkürler.

Yurt dışı kullanıma açmanız gerekiyor hattınızı
  • O açık zaten. Paket filan işleri yok sonuçta dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Eylül 2010; 20:17:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    O açık zaten. Paket filan işleri yok sonuçta dimi.

Direk o 200 dk yı kullanabildiğinden paket falan yok tabi.Ama arayacağınız yönü kontrol edin o ülkeler arasında var mı diye sonra süpriz olmasın.
  • Hayırlı olsun

Aklın yolu bir ::)

Bi gün Kontörlülerden daha fazla bir güce sahip olacağız..
  • hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun
  • Teşekkürler herkese.
    Arkadaşlar
    Faturasız hattan faturalı hatta geçişlerde, Cep Avantaj Mini Heryöne tarifesi ve Cep Avantaj Mini Heryöne+ tarifesi seçildiğinde işlem yapılan hizmet noktasından talep edilmesi durumunda abonelerimiz kampanyadan yararlanabilecektir.

Ben bunu okumadım direk işlem yaptırdım. Şimdi ben yararlanamayacak mıyım?
  • Az kaldı ben de yakında aranıza katılıyorum.
  • Benim telefon kullanma alışkanlığım biraz dengesiz olduğu için faturalı hatlar hiç uymuyor bana. Örneğin bazen 2 ay toplam 100 dakika bile arama yapmıyorum. Ama başka bir ay 1000 dakikaya yakın kullanıyorum. Faturalıda kullanmadığım dakikalar kaybolup gittiği için hesaplarıma göre bana hep daha pahalıya geliyor. Bir de şuan dakika yükleme zamanım gelince hemen yüklemiyorum, ilk konuşmayı ne zaman yapacaksam hemen öncesinde yüklüyorum. Böylece genellikle 35 - 36 gübü buluyor dakika yükleme periyodlarım. Hatta bazen 40 günü bile bulduğu oluyor. Eskisi kadar olmasa da cep aran da 3 - 5 bişeyler verince fazlasıyla geçinip gidiyorum.

Tek rahatsız edici yanı kısa görüşmelerde tak diye 30 kuruşu çekmesi. Eğer 1 dakikanın altında kalacak gibiyse görüşmem, o işi de sms ile yapmaya gayret gösteriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Benim telefon kullanma alışkanlığım biraz dengesiz olduğu için faturalı hatlar hiç uymuyor bana. Örneğin bazen 2 ay toplam 100 dakika bile arama yapmıyorum. Ama başka bir ay 1000 dakikaya yakın kullanıyorum. Faturalıda kullanmadığım dakikalar kaybolup gittiği için hesaplarıma göre bana hep daha pahalıya geliyor. Bir de şuan dakika yükleme zamanım gelince hemen yüklemiyorum, ilk konuşmayı ne zaman yapacaksam hemen öncesinde yüklüyorum. Böylece genellikle 35 - 36 gübü buluyor dakika yükleme periyodlarım. Hatta bazen 40 günü bile bulduğu oluyor. Eskisi kadar olmasa da cep aran da 3 - 5 bişeyler verince fazlasıyla geçinip gidiyorum.

Tek rahatsız edici yanı kısa görüşmelerde tak diye 30 kuruşu çekmesi. Eğer 1 dakikanın altında kalacak gibiyse görüşmem, o işi de sms ile yapmaya gayret gösteriyorum.

Evet bu konuda eksiği var Vodafone'un. Piyasa durgunlaştı. Yeni bir şeyler bekliyoruz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Benim telefon kullanma alışkanlığım biraz dengesiz olduğu için faturalı hatlar hiç uymuyor bana. Örneğin bazen 2 ay toplam 100 dakika bile arama yapmıyorum. Ama başka bir ay 1000 dakikaya yakın kullanıyorum. Faturalıda kullanmadığım dakikalar kaybolup gittiği için hesaplarıma göre bana hep daha pahalıya geliyor. Bir de şuan dakika yükleme zamanım gelince hemen yüklemiyorum, ilk konuşmayı ne zaman yapacaksam hemen öncesinde yüklüyorum. Böylece genellikle 35 - 36 gübü buluyor dakika yükleme periyodlarım. Hatta bazen 40 günü bile bulduğu oluyor. Eskisi kadar olmasa da cep aran da 3 - 5 bişeyler verince fazlasıyla geçinip gidiyorum.

Evet bu konuda eksiği var Vodafone'un. Piyasa durgunlaştı. Yeni bir şeyler bekliyoruz artık.

Hepsinde aynıki bu durum.Faturalı hatlar konuşma düzeni belli olan kişiler için geçerlidir.Tabiki yukarıdaki arkadaşa uymadığından faturasızda kalması onun lehine olur ama heray düzenli belli dakika konuşan kişi tabiki faturalı alternatiflere yönelebilir.Özellikle telefonu sadece konuşma için kullanan kişiler faturasızda 20 tl yüklemeye doğru düzgün birşeye sahip olamazken ve bakiyesi su gibi akarken faturalıda çeşitli alternatifler olabiliyor kullanıcıyı her ay belli oranda konuşturcak hemde 6 saniye ve katları şeklinde düştüğünden de gayet hesaplı oluyor kullanımı.Tamamen tercih olayı,kullanımınıza göre tercih yapması kalıyor size.

• Bütün sorunlarımı halleden mh teşekkür ediyorum 200dk kampanya bitmesine rağmen hesabıma eklendi.
    Sorunlar.
    1. Adresi yanlış girmişlerdi.
    2.200dk idi.
    3. sim kart para talep edilmesi idi.
  • faturasız hatlar için simkart ücreti 8 TL olmuş. (haziranda 5 TL idi)

faturalı hatlarda değişim ücretsizdi, şimdi faturaya 8 TL ilave edileceği söylendi.

faturalı hatlarda, hat devir işlemi ücretsiz-miş.
    faturasız hatların devir ücreti 12 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.