Şimdi Ara

Benchmark testi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 80 derece gösteren msi ventus rtx3080 bir ekran kartı satın almayı düşünüyorum. Değerleri nasıl yardımcı olabilir misiniz?

Benchmark testi nasıl?

Benchmark testi nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 80 serece gpu icin tehlikeli degil. Ama 300watt ile kasayı ısıtınca eğer belleklerinizde oc varsa buna dikkat edin.

Hotspot farkı sadece 12 derece güzel bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca testteki fps si de biraz düşük mü ? Mining yapıldı mı diye sordum hayır dedi fakat emin olamadım.

• Caagrs C kullanıcısına yanıt

ventus model hiç bir kart alınmaz zannımca. fan sesi kafa ütülüyor sürekli bir aç kapa vs. son 10 yılda çıkan kartların temp limiti 83C dir. 83 derece ve altı fanları %100 değilse sıcaklık normal kabul edilir. Marka modele göre atılan bios kaynaklı bazı kartlar 65C çalışırken bazıları 80C de çalışır. Bu kart için değerler normal

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Aslında uyguna bir toplama pc buldum onu alacağım ama arada kaldım görüntülü konusmads test yapabiliriz diye konuştuk ama ne yapsbilirim bilmiyorum

• Ventus modeli pas geçilmeli.
    Gaming x Trio yada zirve olan Suprime bakmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 27 Ocak 2025; 9:58:29 >
  • HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Selam hazır sistem olduğu için uyguna buldum almalı mıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi soğutmasında sorun yaşayabilirsiniz Ventus'lar başlangıç oluyor. 80 derecelerden memnunsanız alınabilir tabi. Benim düşüncem 70-73 derecelerde kalmalı o da Gaming x Trio ve Suprime modellerde geçerli.

• HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplarınız için

• Caagrs C kullanıcısına yanıt

sıcaklıklar sorun değil sorun fan sesi sürekli bir aç kapa durumu var. misal tft oynarken bile anlık bir ara gaz verir gibi fan aç kapa yapıyor o seri. keyfinize kalmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.