Şimdi Ara

Bence VW ve Audi premium degil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu markalari premium olarak gormuyorum. Benim icin premium bmw-mercedestir. 92-98 model bmwler mercedesler hala tas gibiler ve trafikte de surusune bereket. Yolda giderken hic adam akilli 92 model audi goren var mi? Bizim 88 model bmw 3.16 bile hala tas gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi Ya.Ne Kadar Düşündün Peki Bu Konuyu ?
  • peki sen hiç taş gibi çalışan 1950-1960 model bmw gördün mü? ama volkswagen'ler hala taş gibi çalışıyor ?

ayrıca 1990lı yılların başında üretilen audi modellerini yollarda görmemenin nedeni o zamanlar audi'nin türkiyeye distribitör desteğiyle resmi olarak getirilmemesidir. 90'ların ortasından itibaren gümrük birliğinden sonra doğuş otonun satışa başlamasından itibaren getirilen audilerde taş gibi olmakta ve türkiyenin her yerinde de gezmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 4 Haziran 2012; 16:41:54 >
  • enteresan bir konu
  • Öncelikle premium marka nedir ne değildir bunu çözmek lazım. Bugün benim gözümde Mercedes Benz premiumdur. Neden mi ? Çünkü S class yani F segmetinde rakipsiz zirvede oturmakta. S serisini çıkardıgından beri en iyisini Mercedes yapıyor. Mercedes otomobil dünyasına neler kattı peki ? İlk airbag ve abs sistemleri bosch tarafından geliştirildiginde bunları ilk Mercedes kullandı. Yıllardır kalitesinden güven vermeden lüks,konforlu ve güvenli araçlar üretti. En önemlisi her zaman bir yenilik ekledi. Bugün 93 95 model temiz kullanılmış bir e serisinde airbag sunroof abs vs. gibi bir ton sistem var. Ve gerçekten kaliteli üretim yapmış ki araçları hala taş gibi.

vw premium marka değildir benim gözümde. Ne yani bir çok markanın ortagı olunca premium marka mı olması gerekiyo o zaman fiatta premium marka. Alfa romeo ve ferrarinin ortakları. vw ne yapmışta premium sıfını hak edecek bir dsg bir tsi dediler. sonuçlarını görüyoruz hep beraber.

Premium marka olmaya calısan ve o yolda emin adımlarla ilerleyen tek firma bugün Volvodur. Bir bakın neler yaptıklarına araçlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 4 Haziran 2012; 17:02:15 >

• Volkswagen zaten premium bir marka degil. Turkiyede gereginden fazla abartiliyor.
  • bu tarz konularla polemik yaratmaya ve prim kazanmaya çalışmaktan vazgeçin artık. krilikten başka bir şey değil bu tarz konular.

umarım bir anca yöneticiler konuyu "konu dışına" taşırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VW premium değil zaten, ama audi premiumdur, olaya donanım olarak bakmamak lazım. a4'ten üst modeller aliminyum şasi vs kullanılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Ben bu markalari premium olarak gormuyorum. Benim icin premium bmw-mercedestir. 92-98 model bmwler mercedesler hala tas gibiler ve trafikte de surusune bereket. Yolda giderken hic adam akilli 92 model audi goren var mi? Bizim 88 model bmw 3.16 bile hala tas gibi.

Helal AYNEN KATİLİYORUM

• Çok iyi durumda Anadol'lar var.Anadol döneminde ise Audi'nin fren teknolojisi üzerine yaptığı testler mevcut.

Neyse anlatmaya değmez.Lazımsa istirahat raporu vereyim sana yorma kendini fazla.
  • Audi premiumdur. Ama her premium ayni degil, mercedes daha bir premium

• Şok şok şok. "uurll"den yeni açıklama:

quote:

VW ve Audi premium degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

Öncelikle premium marka nedir ne değildir bunu çözmek lazım. Bugün benim gözümde Mercedes Benz premiumdur. Neden mi ? Çünkü S class yani F segmetinde rakipsiz zirvede oturmakta. S serisini çıkardıgından beri en iyisini Mercedes yapıyor. Mercedes otomobil dünyasına neler kattı peki ? İlk airbag ve abs sistemleri bosch tarafından geliştirildiginde bunları ilk Mercedes kullandı. Yıllardır kalitesinden güven vermeden lüsk konforlu güvenli araçlar üretti. En önemlisi her zaman bir yenilik ekledi. Bugün 93 95 model temiz kullanılmış bir e serisinde airbag sunroof abs vs. gibi bir ton sistem var. Ve gerçekten kaliteli üretim yapmış ki araçları hala taş gibi.

vw premium marka değildir benim gözümde. Ne yani bir çok markanın ortagı olunca premium marka mı olması gerekiyo o zaman fiatta premium marka. Alfa romeo ve ferrarinin ortakları. vw ne yapmışta premium sıfını hak edecek bir dsg bir tsi dediler. sonuçlarını görüyoruz hep beraber.

Premium marka olmaya calısan ve o yolda emin adımlarla ilerleyen tek firma bugün Volvodur. Bir bakın neler yaptıklarına araçlarına.
    Hocam yanlış olmuş

• Sizi sırayla mı alıyorlar buraya her ay mutlaka bu konu açılıyor.

VW 'in premium olduğunu kimden nereden duydun yada uydurdun bilmiyorum. VW'e premium diyen yok zaten Vw herkesin sahip olabileceği bir marka.

Audi'ye gelicek olursak Audi premium bir marka. Audi son 10-15 yıldır atakta olan gün geçtikçe kalitesini arttıran bir marka. Daha doğrusu Ferdinand Piech'le birlikte kalitesi artan ve günümüzde bence malzeme kalitesi Bmw ve Mercedes'in önünde.

Ayrıca 90 model Audi görmekle premium olmak arasındaki bağlantıyı çözemedim. Sorunsuz olmak premium olmak değildir. Eğer böyle bir şey olsaydı Honda ve Toyota da premium olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

Öncelikle premium marka nedir ne değildir bunu çözmek lazım. Bugün benim gözümde Mercedes Benz premiumdur. Neden mi ? Çünkü S class yani F segmetinde rakipsiz zirvede oturmakta. S serisini çıkardıgından beri en iyisini Mercedes yapıyor. Mercedes otomobil dünyasına neler kattı peki ? İlk airbag ve abs sistemleri bosch tarafından geliştirildiginde bunları ilk Mercedes kullandı. Yıllardır kalitesinden güven vermeden lüsk konforlu güvenli araçlar üretti. En önemlisi her zaman bir yenilik ekledi. Bugün 93 95 model temiz kullanılmış bir e serisinde airbag sunroof abs vs. gibi bir ton sistem var. Ve gerçekten kaliteli üretim yapmış ki araçları hala taş gibi.

Hocam yanlış olmuş

düzelttim teşekkürler

• Audi hicbir zaman premium olamayacak hep geriden takip ediyor bmw ve mersoyu

• Hadi audi tamam da vw nasıl premium değil onu anlamadım..
  • birazdan burda kan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Hadi audi tamam da vw nasıl premium değil onu anlamadım..

vw neyiyle premium olcak ?
    hadi diyelim o da premium olsa mersoya hakaret olmaz mı ?
  • Yazik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.