Şimdi Ara

bence staddaki internet erişimi kapatılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk günler iyi hoş anı falan olsun çekersin video, snap, selfie falan ama 90 dakika boyunca staddan yayın yapma, elinden telefonu düşürmemeyi yanlış buluyorum ben. Kimse fotoğraf çekmesin, video çekmesin demiyorum ama takımı desteklemeyi unutuyor bazıları kendilerini kaybedip elinden telefonu 90 dakika boyunca bırakmıyor. Sonuçta oraya takımı desteklemeye geliyorsunuz, ara sıra çekilir snap falan tadında ama abartmayın lütfen ya. Bence staddaki beleş wifi kapatılmalı biraz olsun bunun önüne geçilebilir psv taraftarları daha önce bunun gibi bir olaya tepki göstermişlerdi mesela

PSV taraftarından internet tepkisi!

PSV Eindhovenlı taraftarlar, kulüp yönetimine ilginç bir nedenle tepki gösterdi... Takımın maçlarını oynadığı statta kablosuz internet erişimi sağlanmasını protesto eden taraftarlar, bu sayede desteğin azalacağı görüşünde.

Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının taraftarları, Nac Breda ile oynanan karşılaşmada ilginç bir protesto gösterisine imza attı.

PSVli taraftarlar, kulübün Philips Stadı'nda kablosuz internet erişimi sağlamasına açtıkları pankartlarla tepki gösterdi. Daha çok tezahürat yapılan (T) ve (U) bölümlerinde yer alan taraftarlar, kablosuz internet kullanımı nedeniyle diğer bölümdeki taraftarların takıma destek olmak yerine telefonlarıyla ilgilendiklerini iddia etti.

siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 2-3 yıl öncesinde kimse elinde telefonu 90 dakika boyunca tutmazdı penaltılarda falan yada anlık bir fotoğraf çekmek için kullanırlardı ama şimdi fazla abartılmaya başlandı bence

• İnternet kullanımını engellemen için stadı olimpiyatın olduğu yere taşıman gerekir
  • Destek ile hiç bir futbolcu iyi oynamaz. Bütün maç sussunlar sadece pozisyonlara tepki versinler yeterli zaten. Rize deplasmanında 2:0 öndeyken. İşte biz böyle kötü günde omuz omuzayız diyen bir taraftar topluğuna pekte ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
  • Devre araları açılsın. Zaten kalabalıkta sinyal çok zayıflıyor kimse kullanamıyor. İyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He devre arası da herkes yüklenince on numara kullanırız

• Demekki sadece stadın akıllı olmasi yetmiyor seyircide de bir seviye gerekiyor. Adam bir dünya bilet parası verecek internete girişi yasaklanacak. Gecmiste milleti yok ayağa kalk yok bağır diye tehdit eden tribün kabadayıları vardı bunların yeni versiyonu da bunlar işte . Sana ne kardeşim milletin çekeceği videodan fotoğraftan. Bjk 3 maç oynadı arenada uç maçta da gayet iyi desteklendi. Ne meraklosiniz insanları kısıtlamaya yasak koymaya. Oldu olacak stada girenler teste girsin ıslık calabiliyomu yuhlayabiliyomu 90 dk mars söyleyebiliyo mu diye cidden şaka gibi ya. Neymiş psv taraftarı böyle taleode bulunmuş emin ol o psv taraftarlarına bir yerleriyle gulmuşlerdir Hollanda gibi ülkede.

• brandnew kullanıcısına yanıt
    Herkes bağırmak zorunda da değil yahu adam gelmiş eşiyle çocuğuyla görüyorum ne güzel maçını izliyor bağıranlardan daha çok mutlu ediyor beni ha isteyen yine bağırır ben de bağırıyorum da kimseye bağırın lan demiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam passolig çıkartmış bir dünya para verip bilet almış gelmiş ister çekirdek çitler ister video çeker bizi ne ilgilendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Demekki sadece stadın akıllı olmasi yetmiyor seyircide de bir seviye gerekiyor. Adam bir dünya bilet parası verecek internete girişi yasaklanacak. Gecmiste milleti yok ayağa kalk yok bağır diye tehdit eden tribün kabadayıları vardı bunların yeni versiyonu da bunlar işte . Sana ne kardeşim milletin çekeceği videodan fotoğraftan. Bjk 3 maç oynadı arenada uç maçta da gayet iyi desteklendi. Ne meraklosiniz insanları kısıtlamaya yasak koymaya. Oldu olacak stada girenler teste girsin ıslık calabiliyomu yuhlayabiliyomu 90 dk mars söyleyebiliyo mu diye cidden şaka gibi ya. Neymiş psv taraftarı böyle taleode bulunmuş emin ol o psv taraftarlarına bir yerleriyle gulmuşlerdir Hollanda gibi ülkede.

kaç kere maça gittin bilmiyorum daha öncesi dahil ama 90 dakika elinde tutmak telefonu saçmalık. İnternete girişi yasaklanmıyor kimsenin, stadda beleş ağ kapatılabilir yazdım ben isteyen kendi internetiyle girer suyunu çıkartmayın görmemiş insanlar gibi

• İsteyen istedigini yapar kime ne illa maçta bagırcak mı insan saçmalık

• Millet telefonun kölesi olmuş iyice, kafasını ekrandan kaldırmıyor artık. Kota koysunlar 1 gb, en ideali o.

Adam yerde can çekişiyor ölecek, millet telefonla kayıtta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

İsteyen istedigini yapar kime ne illa maçta bagırcak mı insan saçmalık

bağırsın yada bağırmasın demiyorum, 90 dakika maçı telefona çekmeye gitmek saçmalık
  • faşizan bi tepki. isteyen istediği gibi davranır stadda. isteyen çekirdek çitler isteyen gırtlağı kopana kadar bağırır. adam 1 kere gelecektir ömrü hayatı boyunca o stada 90 dk çekim yapar.

eyyorlamam buğadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

İsteyen istedigini yapar kime ne illa maçta bagırcak mı insan saçmalık

bağırsın yada bağırmasın demiyorum, 90 dakika maçı telefona çekmeye gitmek saçmalık

Tamamda onu engelliyemezsin ki açar internet paketinden yayın yapar

• Başkasının haklarını ihlal etmediği sürece dilediğini yapabilir. Neyse kimse böyle boş bir düşünceyi dikkate almaz iyi forumlar

• Stad da hiç aklıma gelmedi valla Wi-Fi olduğu, atmosfere kaptırmıştım kendimi wi-fi var mı diye bakmak aklıma bile gelmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

He devre arası da herkes yüklenince on numara kullanırız

Yanlış ifade ettim. Normalde mobil veri zor kullanılıyor. Wifi kapanırsa kimse telefonla uğraşmaz yani. Wifi devre arası açılırsa dedikleri gibiyse yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlobaLww

Stad da hiç aklıma gelmedi valla Wi-Fi olduğu, atmosfere kaptırmıştım kendimi wi-fi var mı diye bakmak aklıma bile gelmemişti

Yok artık her maç her koltuğa broşür koydular sürekli led panolardan hatırlattılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo

quote:

Orijinalden alıntı: qlobaLww

Stad da hiç aklıma gelmedi valla Wi-Fi olduğu, atmosfere kaptırmıştım kendimi wi-fi var mı diye bakmak aklıma bile gelmemişti

Yok artık her maç her koltuğa broşür koydular sürekli led panolardan hatırlattılar

Tek Kayserispor maçına gittim hocam. İstanbul trafiğine alışkın olmadığımızdan semte gidene kadar maça zor yetiştim. Koltuğumun olduğu kapıdan geçerken İstiklal marşı okunuyordu. Koltuğuma bile gidemedim, merdivenler doluydu mecbur korkulukların orda kaldım

• qlobaLww kullanıcısına yanıt
    Zaten üyelik falan oluşturulmasını istiyor çoğu kişi uğraşmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.