Şimdi Ara

Bence ilk 11 böyle olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şuan Beşiktaş TV de Rize ile oynanan hazırlık maçını izliyorum ve bence Trabzon maçına şöyle başlamalıyız...

---------Tolga Zengin------------
    Serdar---Sivok---Pedro---Tanju
    --------------Atiba----------------
    Dentinho--Oğuzhan--Ferdi--Olcay
    --------------Almeida------------

Öte yandan Almeida'nın hafif sakatlığı var Mustafa ilk11 başlayacak gibi.Mustafa başlarsa sağda Dentinho,Almeida başlarsa sağda Gökhan Töre ile başlarız gibi.

Orijinalden alıntı: Taarin

Hocam açılan milyonuncu konu oldu bu maç konusuna yazsanız ya

Öte yandan Almeida'nın hafif sakatlığı var Mustafa ilk11 başlayacak gibi.Mustafa başlarsa sağda Dentinho,Almeida başlarsa sağda Gökhan Töre ile başlarız gibi.

Gökhan Töre ile olacak iş değil bu. Adam rakibi dışında herkesi çalımlıyor ayrıca ayağında çok top tutuyor. Gökhanın futbolunu gördükten sonra Holosko'ya haksızlık yaptığımın farkına vardım. Burdan Holosko'ya sesleniyorum, özür dilerim canım benim...

Orijinalden alıntı: zero bulls

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Hocam açılan milyonuncu konu oldu bu maç konusuna yazsanız ya

Gökhan Töre ile olacak iş değil bu. Adam rakibi dışında herkesi çalımlıyor ayrıca ayağında çok top tutuyor. Gökhanın futbolunu gördükten sonra Holosko'ya haksızlık yaptığımın farkına vardım. Burdan Holosko'ya sesleniyorum, özür dilerim canım benim...

Geçen sezon hiç oynamadı Gökhan takımıyla sorunları yüzünden kadro dışıydı hep.Azıcık zaman tanımamız şart.Kesinlike boş topçu değil Chelsea altyapısından çıkıp Almanya'da top oynadı bu çocuk.Çok erken tepki oluşursa o da baskı altına girer iyi olmaz.4-5 hafta süre tanımak lazım

• Bence en iyi kadro bu :)

1- Bilic tek ön liberolu sisteme karşı.
    2- Oğuzhan geçen sezon oyuna sonradan sağ açık olarak girdi maçı çevirdik 1 gol 1 asist yaptı yanlış hatırlamıyorsam.
    3- Acilen bir sol bek lazım rakip full sola çalışacak.
    4- Franco ile Escude iyi ikili oldular Sivok 2.yarı düşünülebilir.
    5- Pektemek bu kadroyla en az 2 gol atar.

• en ideal kadro budur .Kapalı trabzon defansına karşı gökhan töre bir numaralı ilaç olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Bence en iyi kadro bu :)

1- Bilic tek ön liberolu sisteme karşı.
    2- Oğuzhan geçen sezon oyuna sonradan sağ açık olarak girdi maçı çevirdik 1 gol 1 asist yaptı yanlış hatırlamıyorsam.
    3- Acilen bir sol bek lazım rakip full sola çalışacak.
    4- Franco ile Escude iyi ikili oldular Sivok 2.yarı düşünülebilir.
    5- Pektemek bu kadroyla en az 2 gol atar.

Oğuzhan'ı sağbek oynatmak Samet Aybabanın işidir. Oğuzhanın sağ bek oynayabilme ihtimali akıla mantığa ters.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zero bulls kullanıcısına yanıt
    Sağ bek değil sağ açık şu ana Sir Samet'i düşünmek bence akla mantığa ters en iyi performansı almak için koydum zaten sürekli olarak değil.
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.