Şimdi Ara

Bence Apophis dünyaya çarpmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarpmasına gerek yok ama çarpma rotasına girmeli bence. Bu insanların ırk ayrımcılığına bakışına
    Çok değiştirir. Sonuçta global bir tehlike. Milyonlarca insan ölse de gelecek nesil için adım atılır. Örneğin 2. Dünya savaşı olmasaydı enerji kaynakları (nükleer enerji santralleri, füzyon santralleri) olmazdı. Şu anda herkesin elinde bulunan havalı telefonlar olmazdı. Neredeyse herkesin muhtaç olduğu bilgisayarlar olmazdı ve daha neler neler. Bunlar global bir felaket sonucu gelen teknolojiler. Bence bir ırkın gelişmesi için başından büyük olaylar geçmeli insanlar ölsede. Ki buna bende dahilim. Sonra bu tür felaketler insanları birlik olmaya zorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 26 Mayıs 2015; 0:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaş olmasa aç insanları doyurmak için harcanabilecek milyar dolarlar nükleer bombalara, kitle imha silahlarına harcanmış olmazdı aynı zamanda. Savaş konusundaki örneğin tek açıdan bakılmış bir örnek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Savaş olmasa aç insanları doyurmak için harcanabilecek milyar dolarlar nükleer bombalara, kitle imha silahlarına harcanmış olmazdı aynı zamanda. Savaş konusundaki örneğin tek açıdan bakılmış bir örnek.

Savaş uzun vadede daha etkilidir. Ki eninde sonunda savaş kaçınılmaz birşeydir. Zaten belirttiğim gibi büyük felaketler insanları birlik olmaya zorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 26 Mayıs 2015; 0:09:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawking'in anlatıcısı olduğu bir belgeselde duymuştum bu asteroiti. ilerleyen yıllarda dünya'ya oldukça yakından geçecekmiş. dh kozmozcularını da göreve çağırıyorum, piramidin en alt tabakasını niye eğitmediniz insanlar bu ne diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.