ulan 200 binden mühendis oluyor laf etmiyorsunuz 30 bindeki adam tıp okuyacak diye laf ediyorsunuz tıp eğitimi matematik ,fizik içeren bir eğitim mi ? asıl baraj mühendisliğe getirilmeli buda en az 100k olmalı seneye görecekseniz tıp barajı düşecek 70-80binlere devlette tıpında 40kya kadar düşeceğini düşünüyorum.Asıl sorgulama mühendislikte yapılmalı birkaç matematik netiyle fizik, mühendislik , matematik okuyanlar doldu |
Bence 60-70bindeki adam da doktor olabilir

-
-
sınırlar ne olmalı bilmem ama tıp 30k iken mühendislik 300k olmamalı birinden biri ya da her ikisi birden saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yav zaten bu baraj neye göre belirlenmiş orasıda belli değil 300k daki adam birkaç netle mühendislik okuyor getirsinler 100k barajı boş kalan yerleri çevir meslek okullarına
-
Bence de 100K barajı çok mantıklı olur ama hiç sanmıyorum bu ihtimali
-
sıralamanın bir önemi yok 6 senelik fakülteyi bitiren herkes doktor olabilir bence sadece bu 6 senelik eğitimin sıkı tutulması ve gerçekten ölçücü olması gerekiyor dahası benim düşüncem ileride online olanakların gelişmesi ile isteyen istediği fakülteye büyük ihtimalle girecek üniversiteye ilk girişte şuan ki gibi vahşi bir at yarışı olmayacak bu da fakülte döneminin önemimi daha da artırır ve herkes gerçekten sevdiği yetenekli olduğu işleri yapar.
-
bir yerden sonra mecbur kalacaklar artık bu kadar mezun birçok mühendisliğe gereksiz kontenjan veriliyor
-
zaten dünya oraya gidiyor isteyen istediği okuyabilir dediğin gibi bunu iyi ölçmek gerek
-
birileri 60-70k yapıp özelde bile tıp tuturamamış ve yanmış
-
olsa şimdiye kadar çoktan olurdu zaten mühendislerin niteliği önemsenmiyor çıkıp xxxxxxxx çocuğumuz mühendis demek bazıları için daha faydalı
-
hocam öğrenci kitlesinin %90ından fazlası buna itiraz edip hakkımız yeniyor öğğöğöğö diye ağlayacağı için bunu yapmak çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D
-
Bence dandik uniler kapatilmali sonra da butun barajlar kaldirilmali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o mantıkla 1. İle 2.
2. İle 3.
3. İle 4. Diye sonsuza kadar gider ve 1. İle 1 milyonuncu arasında fark yoktur dersiniz. 50k daki adamın bile doktor olmaya hakkı olmamalıyken 60-70k daki adam önünden geçmemeli
Sağlığını 300k yapan bi adama emanet et istiyosan sıkıntı yok. Ha bana kalsa tüm ünileri özelleştiririm bak o zaman kalite nasıl artıyor
mühendislik barajı 100 bine falan yükseltilmeli bence tıpın düşürmekten ziyade barajını
-
Herkes sınavları geçmesi gerekiyor hocam. Geçtiyse işi biliyordur zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Bence de seneye Tıp barajı 70k Diş 100kya düşebilir. Şahsi fikrim 100k üstü mühendislik okunmaz. Çoğu mühendislik yerine meslek yüksekokulları açılması taraftarıyım.
-
Şu sıralama başarı barajı işi saçma iş mantığı yok genel konjüktüre göre degişiyor sıralamalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
katılıyorum
|
sıralamanın bir önemi yok 6 senelik fakülteyi bitiren herkes doktor olabilir bence sadece bu 6 senelik eğitimin sıkı tutulması ve gerçekten ölçücü olması gerekiyor dahası benim düşüncem ileride online olanakların gelişmesi ile isteyen istediği fakülteye büyük ihtimalle girecek üniversiteye ilk girişte şuan ki gibi vahşi bir at yarışı olmayacak bu da fakülte döneminin önemimi daha da artırır ve herkes gerçekten sevdiği yetenekli olduğu işleri yapar. |
Cevap vermeye değmez. Bir de 50kdaki adam bile olmamalı diyor ajsifkgkgkgk
Geçen sene bu civarlarda hatta daha kötü yapmisti diye hatırlıyorum, bir sene daha mezuna bırakınca adam gibi çalışıp üst seviye tıp kazanınca ne oldu zekan mi değişti ? JSJDKGKGKGKVKV Yani 50kdaki adam parayla okuyabilince aynı mesleği yapabilince incinir doğal olarak :) |
Sağlığını 300k yapan bi adama emanet et istiyosan sıkıntı yok. Ha bana kalsa tüm ünileri özelleştiririm bak o zaman kalite nasıl artıyor
![]() |
Hayat sıralamadan ibaret değil beyler bu arada yok 300k yapan adam öcü değil yani
|
Hmm çok iddialı böyle bir geçmişi olup da konuşmak bu şekil. Emin ol 50k yapan adama bir yıl daha şans verin yine çok güzel dereceler yapıp, devlette bedavaya da okuyabilir. Herkesin zamanı, hayatı farklı yani.
|
Hayatımda daha kötü bir argüman görmedim. Keşke nedenini mantikli bir şekilde aciklasaydin. Birde ukala ukala hakki olmamalı diyorsun. Neye dayanarak bunlari deme cesaretini gösterdiğini keşke anlasam. Daha gecen gün sırf mühendislik siralamaları yükseldi diye akli karışan birisin. Burda çıkmış ahkam kesiyorsun. 20sene önce girsen tekstil 15sene önce endüstri 10sene önce insaat yazardın 2 3 sene sonra girsen kesin bilgisayar yada. Trendrelere göre yaşayıp bu kadar net ve desteksiz konuşabilmek ilginç. |
yav zaten bu baraj neye göre belirlenmiş orasıda belli değil 300k daki adam birkaç netle mühendislik okuyor getirsinler 100k barajı boş kalan yerleri çevir meslek okullarına |
Benzer içerikler
- 70 tyt 30 ayt kaç bin sayısal
- tıp kitapları pdf
- türevin geometrik yorumu
- apotemi integral pdf
- üniversite okurken yks ye girilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X