Şimdi Ara

Bence 2016-2017 sezonu hocamız Fatih Terim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yaptığı açıklamaları izlemişsinizdir adam çok duygusaldı ve çok sahiplendi bizleri ki zaten direkte kendi dedi görüşürüm diye... Ne zaman kulüp dibe vursa terim ortaya çıkıyor ... geri dön terim sen toprak olana kadar galatasaraya lazımsın.

• Sevmiyoruz ama biz de istiyoruz dönmesini.
  • Avrupa şampiyonasında başarısız olursa gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum. Kesin gelcek. Roportaj onu gösteriyor % 100. Gorusme olmadıysa bile, ben görüşürüm gelirim dedi. Bunun üstüne yönetim Fatih Terimden başka hoca aramaz.
    2 sene şampiyon yapar. Sonra gene bırakır ama olsun gelsin başarılı oluyo herif
  • Dursun Özbek varken Fatih Terim gelmez. Sıfırdan kadro sözü almadan geleceğini sanmıyorum.
  • gaz almış sadece,sosyal medyada takip ettiğime göre her zaman ki gibi başarmış

• Biraz onuru varsa gelmez o gidisinden sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzak dursun bi zahmet. Kulübünü şikecisever ve destekleyenlere karşı satan bi adamın bu kuluple işi olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Avrupa şampiyonasında başarısız olursa gelir

Avrupa hayal derken takımı avrupaya götürüyor başarısız olsa ne farkedecek. Bence Milli takım şuan için klüp takımlarından çok daha önemli, yapılacaksa heriki tarafada tdlik modeli eyvallah ancak onun dışında FT bir daha geleceği zaman GS'e başkan olarak gelmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.