Şimdi Ara

Ben yalnızlığı seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ben yalnızlığı seviyorum,arkadaş veya sevgili istemiyorum.Bir çok kızı tavlayabilirim ama istemiyorum.Yalnız gezmek bana daha cazip geliyor.Nerde çokluk orada ...luk demişler ...

edit:Güzel bir sevgilim vardı renkli gözlü falan ama sıkıldığım için ayrıldım,istediğim zaman ayarlayacağım kızlarda çok.Ama ben tek başıma bir sıcak çikolata alıp oturmayı,tek başıma yemek yemeyi daha çok seviyorum.Okulda sırama oturup kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor.Arkadaşım yok değil.Var ama ben onlarla zaman geçirmeyi sevmiyorum.Gerçi onları kırmamak için yinede bir şeyler yapıyoruz ama ben uzak durmaya çalışıyorum.Bu utangaçlıktan veya ulaşamadığımdan değil sadece sevmediğimden kaynaklı.Merak ettiğim yalnızlığın tadı bu kadar güzelken siz neden yanınızda kalleşleri taşıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan114 -- 6 Şubat 2012; 21:06:07 >

•  Ben yalnızlığı seviyorum
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnızlık sevilmez mi?
    Yalnızlık, dışarıda kar yağarken sen elinde sıcak çay ve odanda asılı duran 46inç televizyonda sabahtan akşama kadar dizi izlemektir.
    (Hafta içi hariç.)

akrabalarını ziyaret et üni. arkadaşlarını ara dışarıya çık ygs -lys - kpss hedefin olsun

Orijinalden alıntı: Ráise

Kendini kandırma, sen de yanında arkadaşlarınla eğlenmek isterdin.Sen de kolunda sevgilinle gezmek isterdin.Yalnızlığı sevmiyorsun ama sevmek zorunda olduğunu biliyorsun.

Güzel bir sevgilim vardı renkli gözlü falan ama sıkıldığım için ayrıldım,istediğim zaman ayarlayacağım kızlarda çok.Ama ben tek başıma bir sıcak çikolata alıp oturmayı,tek başıma yemek yemeyi daha çok seviyorum.Okulda sırama oturup kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor.Arkadaşım yok değil.Var ama ben onlarla zaman geçirmeyi sevmiyorum.Gerçi onları kırmamak için yinede bir şeyler yapıyoruz ama ben uzak durmaya çalışıyorum.Bu utangaçlıktan veya ulaşamadığımdan değil sadece sevmediğimden kaynaklı.Merak ettiğim yalnızlığın tadı bu kadar güzelken siz neden yanınızda kalleşleri taşıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Yalnızlık sevilmez mi?
    Yalnızlık, dışarıda kar yağarken sen elinde sıcak çay ve odanda asılı duran 46inç televizyonda sabahtan akşama kadar dizi izlemektir.
    (Hafta içi hariç.)

+1899

İçini ısıtacak meşrubat + bitmeyen sigara + sessizlik bence en güzel iyileşme yöntemi

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Yalnızlık sevilmez mi?
    (Hafta içi hariç.)

+1899

İçini ısıtacak meşrubat + bitmeyen sigara + sessizlik bence en güzel iyileşme yöntemi

Bitmeyen sigara ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Kendini kandırma, sen de yanında arkadaşlarınla eğlenmek isterdin.Sen de kolunda sevgilinle gezmek isterdin.Yalnızlığı sevmiyorsun ama sevmek zorunda olduğunu biliyorsun.

Güzel bir sevgilim vardı renkli gözlü falan ama sıkıldığım için ayrıldım,istediğim zaman ayarlayacağım kızlarda çok.Ama ben tek başıma bir sıcak çikolata alıp oturmayı,tek başıma yemek yemeyi daha çok seviyorum.Okulda sırama oturup kitap okumak daha çok hoşuma gidiyor.Arkadaşım yok değil.Var ama ben onlarla zaman geçirmeyi sevmiyorum.Gerçi onları kırmamak için yinede bir şeyler yapıyoruz ama ben uzak durmaya çalışıyorum.Bu utangaçlıktan veya ulaşamadığımdan değil sadece sevmediğimden kaynaklı.Merak ettiğim yalnızlığın tadı bu kadar güzelken siz neden yanınızda kalleşleri taşıyorsunuz ?

Yalnızlığı bende pek severim ama arkadaşsız olmayı da istemem. Bunu gerçekten istemek için ruh sağlının bozuk olması lazım, ya da bozulmaya doğru gidiyordur. Benim dostlarım kalleş değiller çok şükür, sana kim kalleşlik etti de sen bu hale geldin onu anlat bize.

• yalnızlık gibisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.