Şimdi Ara

Ben vicdana azabı çekiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar,geçen öylece arkadaşımla sokakta duruyorduk.Aniden bi kız ve sevgilisi önümüzden geçti.Kız adama göre küçüktü.Erkek sanırım 18-19 kız ise 15-16 gibi bişeydi.Neyse,kız baya uzundu adam 1.85 var kız onun çenesini biraz geçiyordu.Ben de sinirliydim baya kızdan çıkardım sinirimi arkasından "fasulye sırığı"dedim :( .Biraz yavaşladılar ve birşey konuştular.Erkek hemen arkasını dönüp üstüme yürüdü.Arkadaşım da ben onu derken ayıptır kardeşim yaa demişti.Zaten ben de insanları yargılayan birisi değilim.Son kız arkadaşım benden uzundu hatta..NEyse yumruğunu sıktı SEN NE dedi bağırarak kız hemen geldi sakinleş diyip elini tuttu.Ama nasıl bir masumluktu görücektiniz.Sanki ben hiç ona öyle birşey dememişim gibi bei savunmuş masum ve biraz endişeli adama bakıyordu.Adam sinirden kıpkırmızı kesilmişti."Sana kendini koru diyorum böyle gibi ** lar kendilerini birşey zannediyor savunmazsan" dedi.Kız adama masumca baktı ve bana dönüp "Karışıklık için özür dilerim,iyi günler" dedi ve sırıttı.beyler bayanlar ben hayatımda böyle içten bi gülüş görmemiştim.Adamla gittiler kız tekrar adamın koluna girmek istedi adam onu itti sana kızgınım dedi.Kız da üzüldü tabi biraz geriden yürüdü.Kafasına bana çevirip gözlerime bakınca ben ölmüştüm.Asıl konu ise ben onlara öyle birşey söylemeden önce gayet mutlu cilveleşiyorlardı.Sırık dediğim kız beni savunmak için sevdiği adamla arasını bozdu.Ah keşke zamanı geri alabilsem

• Anlamadım ama evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe111

• Hangi film ?

• Ben vicdana azabı cekiyorum ne lan?
    Sabahtan beri "Vicdana Azabi'"nin ne oldugunu araştiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• edit: disarida saga sola laf atanlardan. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Temmuz 2015; 3:45:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film falan değil uyuyamadim yazdım onun yüzünden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke cocuk tokatlasaydı az seni

• csb
  • ilk bir iki cumle sürüklemeyınce yorumlara baktım

• Csb degilse kurbanda bir tane beyin rica et kesim yerlerinden

• yanında arkadaşın olmasa o dediğini diyemezdin

senin gibileri özel ekip tutup
  • Keşke dövseymiş seni.Kim oluyosunda benim yanımda sevgilime laf söylüyosun ? Demezlermi adama?

• Kitap yazmayı düşündün mü ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.